Hello! Szabolcsban keresek egy érzéki hölgyet!
Sziasztok! 50-es nemfüggetlen férfi vagyok.Alkalmi vagy tartós diszkrét szexkapcsolatra keresek hölgyeket,Győr és vonzáskörzetébe.Kortol függetlenül.
sziasztok, bi srác vagyok, hasonló fiukat,párokat keressek közös élvezetekhez, nudizás,meztelenkedés...stb.. animale@citromail.hu
Sziasztok!
Budapesten hölgy szexpartnert keresek,ma holnap estére
Írj bátran egy próbát megér,hátha egymást keressük!
Budapesten hölgy szexpartnert keresek,ma holnap estére

Budapesti 33/186/80 pasi vagyok nőt esetleg párt keresek hétközban a délelőtti ,kora délutáni órákra. Hely megoldott. Nem feltétlen egy alkalomra a fenti paraméterek fent állnak egész évben (csak a korom és a súlyom változik
) szóval hosszútávon is jó lenne.
Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.

Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.
Esetleg Mosonmagyaróvárról szexpartner,
szeretnék !!! valakit dunaujváros környékéről!! ki csak szexet akar!!! van itt olyas valaki????

20-45 év közötti sátoraljaújhelyi hölgyet keresek közös hancúrozáshoz! 37 éves vagyok.
Budapesti csinos nöt keresem szexpartnernek.Kölcsönös szimpátia/vonzalom..Pénz kizárva.. E-mail daytrader.nasdaq@gmail.com írj
44 éves, nem független, Pest megyei férfi vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Bp.-i vagy É-Pest megyei hölgyet (kb. 30-50 évesig) keresek szimpátián alapuló hosszútávú, laza kapcsolatra!
Ha vannak titkos vágyaid (pl.:szex nyilvános helyen, autóban, vízben, hármas vagy négyes többesszex, anális szex) és nem mered a párodnak elmondani, de ki akarod próbálni, akkor ne habozz és írj nekem!
Fontos az ŐSZINTESÉG, DISZKRÉCIÓ és ÁPOLTSÁG!
sony309@gmail.com
Bp.-i vagy É-Pest megyei hölgyet (kb. 30-50 évesig) keresek szimpátián alapuló hosszútávú, laza kapcsolatra!
Ha vannak titkos vágyaid (pl.:szex nyilvános helyen, autóban, vízben, hármas vagy négyes többesszex, anális szex) és nem mered a párodnak elmondani, de ki akarod próbálni, akkor ne habozz és írj nekem!
Fontos az ŐSZINTESÉG, DISZKRÉCIÓ és ÁPOLTSÁG!
sony309@gmail.com
Sziasztok Hölgyek/Asszonyok!
Egy olyan hölgyet keresek(lehetsz nem független is),aki ma éjszaka(06,17) meglátogatna egy kis kötetlen erotikára!Nem vagyok független,diszkréciót várok és adok!Ápolt , egészséges 35 éves férfi vagyok!
biggunes@gmail.com
Egy olyan hölgyet keresek(lehetsz nem független is),aki ma éjszaka(06,17) meglátogatna egy kis kötetlen erotikára!Nem vagyok független,diszkréciót várok és adok!Ápolt , egészséges 35 éves férfi vagyok!
biggunes@gmail.com
Sziasztok!
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
Hátha itt sikerül???
Óriási csiklóval rendelkező hölgyet keresek...!!! a sem baj ha nem független vagy párja mellé 3 nak beszállnék teljes diszkréció!!
Óriási csiklóval rendelkező hölgyet keresek...!!! a sem baj ha nem független vagy párja mellé 3 nak beszállnék teljes diszkréció!!
Sziasztok.35 éves macis fiú keresi párok ill. hölgy ismeretségét diszkrét kapcsolatra!E-mail:hofi677@freemail.hu.
Szép napot nektek/neked!Várom a leveleket Üdv.
Szép napot nektek/neked!Várom a leveleket Üdv.
Sziasztok!Budapest vagy környékén élő párokhoz csatlakoznék,hetero alapon,kizárólag a hölgy örömére!Sportos,potens,intelligens,jó "állóképességű"férfi vagyok!Akár hosszabb távra is!
Fotó rólam az adatlap társkeresős részében található!Válasz belső levélben,vagy a jimmyneutron72@freemail.hu-ra kérnék,lehetőség szerint fotóval!Köszönöm!
Fotó rólam az adatlap társkeresős részében található!Válasz belső levélben,vagy a jimmyneutron72@freemail.hu-ra kérnék,lehetőség szerint fotóval!Köszönöm!
Sziasztok! Hölgyet illetve párokat keresnék Tatabánya és környékéről. Én egy 24 éves nem független srác vagyok! Írj ha érdekel
17ker környékén párhoz fiuhoz lányhoz csatlakoznék szexre!36,nagydarab kopasz,borotvált,19/6
Sziasztok ,
ismerkednék hölggyel, közös kellemes program elöltése céljából.
ismerkednék hölggyel, közös kellemes program elöltése céljából.
Nudizáshoz / Ismerkedéshez / Barátkozáshoz Keresek 35-től Mindkét Részről BISZEX Párt Budapesten vagy környékén.
Várom mindazok levelét akik komolyan keresnek!
Velencei tó Gárdony és a Luppa sziget.
Sex On The Beach
Várom mindazok levelét akik komolyan keresnek!
Velencei tó Gárdony és a Luppa sziget.
Sex On The Beach
37éves nem független Budapesti férfi vagyok! Hölgyeket keresek! 98Kg 180cm ...akinek fontos(18x4) Elérhetőségem: enjoy.safranyek@freemail.hu