Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Sziasztok!2 pasi 1 csaj felálláshoz keresek két jóképű srácot.Hozd a haverod, és szórakozzunk egyet!
Diszkréció, hely és ápoltság fontos! Kecskemét és környéke

Sziasztok!
Kapcsit keresek, ma délutánra-estére.
Választ belső üzenetben kérnék!
Vagy nincsen senki, aki egy kiadós szexre vágyik,
teljes diszkréció mellett.
Puszi csajok.
Kapcsit keresek, ma délutánra-estére.
Vagy nincsen senki, aki egy kiadós szexre vágyik,
teljes diszkréció mellett.
Puszi csajok.

Kamú !!!!!!!!!!
Pénz lehúzás az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pénz lehúzás az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Kapcsit keresek, ma vagy holnap délutánra.
Puszi csajok.
Kapcsit keresek, ma vagy holnap délutánra.
Puszi csajok.

Sziasztok! Vágyaink megéléséhez keresünk partnereket: férfiakat, párokat. Szeretjük felvenni videóra a szeretkezést, különböző helyszíneken. Aki érdekel,az jelentkezzen privat levél formájában. Ezután telefonszámcsere, és tali. Nem emailezünk, msn stb...
Bp.i 30as pasi megbízható szeretőjét keresi. Helyem hétköznap délutánonként van!
Nyíregyházán és 15km-es vonzáskörzetében keresem női partnerem 18-50 éves korig,21 éves fiú vagyok, bővebb infó privát üzenetbe,
Sziasztok! Budapesti 50-es nös pasi hölgy partnert keres,kor alkat nem számit légy ápolt,esetleg párhoz is csatlakozom a hölgy örömére,búvóhelyem nincs,utazni tudok,Bpest elöny.
Sziasztok!
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
-35 és 45 év között lennél
-lenne hétköznap délelőtt szabadidőd
-rendelkeznél budapesti búvóhellyel
-átlagos vagy telt testalkatú lennél
-szeretnéd az idősebb hölgyeket
-intim méreted átlagos lenne vagy picit nagyobb
-szeretnél franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
Üdv,
Egerben keresek elsősorban a hétvégére, de ha kölcsönös a szimpátia, hosszabb időre is HÖLGY partnert. Előny ha vékony vagy. Én 197 magas, kb 80 kg, 25 éves vagyok, vékony-átlagos testalkattal, kb 16 cm intim mérettel, teljesen borotvált.
Ha aktuális, írj privátot. Esetleg párokhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére.
Egerben keresek elsősorban a hétvégére, de ha kölcsönös a szimpátia, hosszabb időre is HÖLGY partnert. Előny ha vékony vagy. Én 197 magas, kb 80 kg, 25 éves vagyok, vékony-átlagos testalkattal, kb 16 cm intim mérettel, teljesen borotvált.
Ha aktuális, írj privátot. Esetleg párokhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére.
Sziasztok!
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit harmadiknak!
Szeretnénk, ha:
---------------------
Üdv
M és A
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit harmadiknak!
Szeretnénk, ha:
---------------------
Üdv
M és A
180 78 36 igényes,jóképű férfi csinos hölgyet keres laza kapcsolatra vagy párhoz csatlakozna.Nyiregyháza+100km. hv711@freemail.hu
32 éves 180/82 Budapesti Pasi vagyok.
Megismerkednék 20- 38év közötti hölggyel.
Megismerkednék 20- 38év közötti hölggyel.
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Megismerkednék nagy vastag intimméretű kedves vékony fiúval aki nem csak levelezgetni akar,27 éves kedves karcsú szexi fősulis lány vagyok,helyem van!PESTMEGYE!Telszámmal írj!
Sziasztok, ma este zegi pasi van?
Sziasztok lányok, párok sajnos csak budapesti partnereket keresek intim méretem 22/8 képet raktam fel . vidám udvarias sármós pasinak tartana
182/82/35 hetero pasiként keresek egy kényeztetésre váró hölgyet, illetve párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Elérhetőségem galippo@citromail.hu (adatlap, fotó a társkeresőben)
Tamás
Pest megyei vagy budapesti hölgyet (30-50 év) keresek szombat délutánra 2 férfi és egy hölgy mellé negyediknek!
A hölgy 34 éves, vékony testalkatú, a férfiak 37 és 44 évesek és 90 kg-osak!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
A hölgy 34 éves, vékony testalkatú, a férfiak 37 és 44 évesek és 90 kg-osak!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com