Sziasztok!Keresek egy fiatal hölgyet motoros túrázáshoz.
50-s nem független ápolt férfi keres, ápolt barátnőt Debrecenben, aki hellyel rendelkezik.
Megismerkednék fiatal vékony,kedves tapasztalatlan nagy intimméretű fiúval,fontos hogy tudj utazni Pestmegyébe,helyem van!27 éves csinos izgató lány vagyok,telszámmal írj!
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam

Ma estére van egy búvóhelyem....Érdekelne vkit?
Hölgyeim! Önöknek is jár hogy kényeztettessék magukat, hogy érezzék azt hogy igazán NŐK.
Ha nem kapják meg férjüktől barátjuktól mindazt amire vágynak, ne fojtsák el az érzést mert az jár Önöknek.
Jár a gyengédség, jár a simogatás a törődés, és jár hogy kiélhessék azt amit eddig csak a legszebb álmaikban éltek át.
Mindez most valóra válhat.
Ha nem kapják meg férjüktől barátjuktól mindazt amire vágynak, ne fojtsák el az érzést mert az jár Önöknek.
Jár a gyengédség, jár a simogatás a törődés, és jár hogy kiélhessék azt amit eddig csak a legszebb álmaikban éltek át.
Mindez most valóra válhat.
Sziasztok!
Nem gondolom, hogy elhanyagolt lennék. Azt sem gondolom, hogy elhanyagolt hölgyet keresnék. Azt sem gondolom, hogy ilyen sztereotípiákkal párt lehet találni.
Azt viszont gondolom, hogy a jó és kellemes szex, erotika két ember egymásrahangolódásáról és nem 5 perces numerákról szól bárkivel aki az utunkba kerül.
Ezért keresek kedves, értelmes, beszélgetni is tudó lányt, hölgyet, asszonyt, rendszeres, nem publikus, de annál kellemesebb (nem biztos, hogy csak szex) találkozásokra.
Akár ma is. Igen. Akár...
Várom
)
Nem gondolom, hogy elhanyagolt lennék. Azt sem gondolom, hogy elhanyagolt hölgyet keresnék. Azt sem gondolom, hogy ilyen sztereotípiákkal párt lehet találni.
Azt viszont gondolom, hogy a jó és kellemes szex, erotika két ember egymásrahangolódásáról és nem 5 perces numerákról szól bárkivel aki az utunkba kerül.
Ezért keresek kedves, értelmes, beszélgetni is tudó lányt, hölgyet, asszonyt, rendszeres, nem publikus, de annál kellemesebb (nem biztos, hogy csak szex) találkozásokra.
Akár ma is. Igen. Akár...
Várom

Keresek egy kedves Nőt Budapestről. A kölcsönös szimpátia a döntő... Tomi
Sziasztok !
Ma délutánra-estére
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu
Ma délutánra-estére
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu

Budapesten vagy Környékén 35-től Igényes Intelligens BISZEX PÁRRAL ismerkednék komolyabban!
Barátkozás illetve közös programok: Szaunázás - Napozás - Fürdőzés - Nudizás és sok sok közös élmény ami mindenkinek jó
Barátkozás illetve közös programok: Szaunázás - Napozás - Fürdőzés - Nudizás és sok sok közös élmény ami mindenkinek jó

Figgingre keresek mindkét nemből rendkívüli élményre partnereket. Figgingmester.
Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
182/36/82 pasi vagyok, kellemes intim mérettel. Mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Tamás
Sziasztok
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
Keresem azt a hölgyet, aki elhanyagolva érzi magát otthon, vagy régóta nem volt kapcsolata, de szeretne egy partnert, aki franciásan kényezteti , masszírozza, stb....
Tamás
Tamás
40-55 éves hölgyek minden vágyát teljesíti egy 35 éves pasi!!!!
Sziasztok!Győri pasi vagyok.
Szivesen megismerkednék egy normális,aranyos,hölgyel esetleg párral!!
Nézd meg adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s mikre vágyom.
Diszkréció,higénia adott s elvárt!
További sok sikert s élvezetes időtöltést mindenkinek!!
Szivesen megismerkednék egy normális,aranyos,hölgyel esetleg párral!!
Nézd meg adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s mikre vágyom.
Diszkréció,higénia adott s elvárt!
További sok sikert s élvezetes időtöltést mindenkinek!!
Hölgyeim!
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?
Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!
Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!
Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!
Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!
Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Beleuntak a hosszú és fárasztó futásba, a véget nem érő kondizásba?

Vadonatúj termékünkkel kellemesen, napi pár óra mozgással újra formába hozhatja magát!

Próbálja ki Ön is! Valódi fitnesz-világújdonság!
Legújabb termékünk, a "SZEX" most ingyen az öné lehet!

Sőt, ha most megrendeli, ajándékba adunk hozzá a méltán népszerű "Orgazmus" nevű kedélyjavítóból is egy csomaggal!

Ne hagyja hogy a téli semmittevés nyomai nyárra is megmaradjanak!
Rendelje meg termékünket még ma!

Különleges tavaszi ajánlatunk részeként Budapesten házhoz visszük!
Forgalmazó:
BPsracz89 - bpsracz89@hotmail.hu
Budapest
Diszkrét, megbízható hölgyet keresek Komárom-Esztergom megyéből.