Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyébe!
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyébe!
Ma estére keresek közös masztizáshoz puncimániás fiút,helyem van Pestmegyében...jó ha autóval rendelkezel...
Fiatal igényes fiú vagyok,,írj telszámmal!
Fiatal igényes fiú vagyok,,írj telszámmal!
Sziasztok! Nem független, 43 éves ffi vagyok. Barna hajú, kék szemű, 180 cm magas, 96 kg. Hosszú távú, titkos kapcsolatra keresek győri Hölgyet, 50-65 év között...
Cumizni és nyalatni szerető lányokat hölgyeket keresek minden napra! Fejér megyében!
Sziasztok! Győrben keresek szerda délelőttre Hölgyet, 45-65 év között. Nem független, 43 éves férfi vagyok!!
Sziasztok!
Elhanyagolt barátnő, feleség titkos szeretője lennék.
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Képeket a társkereső adatlapomon találsz.
Írhatsz belső levelet, vagy email/msn: vafer.rex@gmail.com
Elhanyagolt barátnő, feleség titkos szeretője lennék.
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok.
Imádom a nőket kényeztetni. Szeretek nyalni. Fontos számomra, hogy a partnerem élvezze a szexet.
Helyem van.
Sziasztok!
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Helyem van.
Az se baj, ha foglalt vagy, diszkrét vagyok.
29 éves, kedves, figyelmes, önzetlen debreceni pasi vagyok. Alkalmi kapcsolat, tartós kapcsolat, barátság céljából hölgyekkel ismerkednék.
Helyem van.
Sziasztok!Győri pasi keresi normális ,aranyos,hölgy,pár,partner ismeretségét!
Nézd meg az adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s vágyaimat.
További kellemes időtöltést mindenkinek!!
Nézd meg az adatlapom s megtudhatod milyen vagyok s vágyaimat.
További kellemes időtöltést mindenkinek!!
Sziasztok !
Ma vagy holnap éjszakára
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu
Diszkréció alap !!!
Ma vagy holnap éjszakára
partnert keresek egy hölgy személyében, vagy
párhoz beszállnék, a hölgy kényeztetésére.
Nkálló és környékén.
Helyet sajna nem tudok biztosítani,
csak az írjon, aki fogadni tud.
Belső levél, vagy : makmarci34@freemail.hu
Diszkréció alap !!!

Két budapesti, 43 éves ffi. (180 cm, 100 kg) keres 25-45 év közötti budapesti/Pest megyei hölgyet holnap estére! Étel, ital, beszélgetés, semmi sem kötelező alapon! Ápoltság és diszkréció!!!
email: sony309@gmail.com
email: sony309@gmail.com
bi párhoz csatlakoznék esetleg hatalmas csikloju hölgyet keresek fejér-pest megye
Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Debreceni, 37 éves, 172/90, barna hajú és szemű, diplomás, nem független férfi laza, titkos kapcsolatot keres debreceni hölgy személyében.
email:covance@citromail.hu
msn: covance1@citromail.hu
email:covance@citromail.hu
msn: covance1@citromail.hu
Fiatal pestmegyei lány keres ma estére fiatal szűz,tapasztalatlan fiút,telszámmal írj!
Sziasztok lányok, asszonyok! Én egy nyíregyházi 34 éves egyedülálló férfi vagyok! Szívesen kényeztetnék hölgyeket akik vágynak egy kis izgalomra! Nagyobb intim méretem biztosan tetszene nektek amit szeretek élvezettel használni ! csontosg77@gmail.com
Sziasztok!
Helyem van.
Helyem van.