Sziasztok ma estére keresek Bp.-i. lányt hölgyet este 20-tol ráérek.Üdv

Titokba taliznék debrecin hölgyel!
Msn: huncutkodas@hotmail.hu
Msn: huncutkodas@hotmail.hu
sziasztok veszprém megyéböl keresem azt a nőt aki sexelne egy 35 éves pasival,nappal élvezz velem. 20/5 cm irj

Csak lányokat keresek.Imádok nyalni,hosszan,és benne vagyok a perverz dolgokban is.Ha érdekel írj!
Sziasztok!
Zalai csinos pár vagyunk! Ma éjszakára (2012.01.18) ma éjszakára keresünk lányt, párt esetleg fiatal fiút!
Kérjük csak az írjon aki el is tud jönni!
Zalai csinos pár vagyunk! Ma éjszakára (2012.01.18) ma éjszakára keresünk lányt, párt esetleg fiatal fiút!
Kérjük csak az írjon aki el is tud jönni!
ma mikor
(Ez egy válasz multipajszer üzenetére (2012. 01. 15. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 15. vasárnap 17:04
Sziasztok, mai nap szívesen találkoznék bevállalós lánnyal vagy lányokkal,extra helyszín,extra méret,e-mailben képet is küldök,mindenben benne vagyok,.Elsősorban Budapest ,XX-ker.
Sziasztok, mai nap szívesen találkoznék bevállalós lánnyal vagy lányokkal,extra helyszín,extra méret,e-mailben képet is küldök,mindenben benne vagyok,.Elsősorban Budapest ,XX-ker.
Fazonos vagy természetes - szőrös puncis lánnyal, hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Fiatal, jóképű, ápolt, igényes és értelmes, potens pasi vagyok.
38 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:
hahó 30-as nyiregyi pasi érd valakit hölgyörömére?belső levelet várok pusz
Sziasztok!
29 éves debreceni kedves, önzetlen pasi vagyok. Hölgyekkel ismerkednék. Helyem van. Szeretek nyalni, imádom kényeztetni a nőket.
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok.
Társkereső adatlapomon van kép.
Írhatsz belső üzenetet, vagy emailt ide: vafer.rex@gmail.com
29 éves debreceni kedves, önzetlen pasi vagyok. Hölgyekkel ismerkednék. Helyem van. Szeretek nyalni, imádom kényeztetni a nőket.
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok.
sziasztok.........veszprémi hölgyet ,párt keresek .hetero39 éves pasi ..................unatkozók ne ,csak ki tényleg keres valakit nem bánod meg .email micubishi@citromail.hu
Péntek este Ráckevére van kedve valakinek / valakiknek jönni??
Nagyon jó a hangulat és Igényes / Nívós a hely is!
Szívesen ismerkednék 35-től Igényes Intelligens Biszex Párokkal
Szaunázás Lazítás és ha van közös Szimpátia és Kémia akkor Bármi elképzelhető részemről!
De ha csak egy Kellemes és Érdemes beszélgetés már akkor is megérte........
Szóval Péntek este 20h-kor Ráckevén??
XD
Nagyon jó a hangulat és Igényes / Nívós a hely is!
Szívesen ismerkednék 35-től Igényes Intelligens Biszex Párokkal

Szaunázás Lazítás és ha van közös Szimpátia és Kémia akkor Bármi elképzelhető részemről!
De ha csak egy Kellemes és Érdemes beszélgetés már akkor is megérte........

Szóval Péntek este 20h-kor Ráckevén??
XD
Sziasztok lányok, hölgyek, párok! Nyíregyházi, nagy intimmérettel rendelkező független 34 éves férfi vagyok! Kényeztetnék, besegítenék ha szeretnétek! Búvóhely van! csontosg77@gmail.com
Sziasztok!Megismerkednék olyan hetero fiúval,úrral akit már nagyon régóta foglalkoztat a biszex gondolata,símogatás,közös maszti,esetleg orális játékok.Várja válaszod egy igényes ápolt,kellemesen sportos biszex fiú búvóhellyel.Budapest és környéke!
Sziasztok!
29 éves debreceni kedves, önzetlen pasi vagyok. Hölgyekkel ismerkednék. Helyem van. Szeretek nyalni.
Lehetsz kapcsolatban is, diszkrét vagyok.
29 éves debreceni kedves, önzetlen pasi vagyok. Hölgyekkel ismerkednék. Helyem van. Szeretek nyalni.
Lehetsz kapcsolatban is, diszkrét vagyok.
Nyalásra vágyó puncit keresek

Sziasztok!Ma este nem gondolt senki harmas sexre? szivesen csatlakoznek egy párhoz vagy hölgyhöz!!Irjatok bátran!!szolnok.tmiklos.kisujszállás,fegyvernek. stb