Fejérmegyei érett hölgyet 45-60 között keresek tartós, kizárólag sexkapcsira .Duci, nagycickó előny!Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!Csak komoly érdeklődők. Képet megköszönöm! lacko36@gmail.hu
37 186 80 Sportos Budapesti Férfi Keres:
Budapesten vagy Környékén,Igényes Intelligens 40s 50s Biszex Párt!
Tartós de Laza Kötetlen Baráti és Szex Kapcsolat Mindenki Örömére

Fiatal Nyíregyházi fiúként keresek hölgyet alkalmi sexkapcsolatra, hellyel nem rendelkezem. párokhoz nem csatlakozok.
Megismerkednék,olyan hetero fiúval úrral,aki mániákusan szeret masztizni,izgatják a jó amatőr szexfilmek,borotvált puncik,de kevés a szabadideje,otthon ezt nem nagyon tudja csinálni,Várja mielőbbi válaszod egy fiatal pestmegyei fiú!Helyem van!Írj bátran!
Sziasztok Ma(22.-én) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.

Sziasztok Ma(22.-én) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.
Ma este tudunk beszélgetni!
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2011. 12. 20. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 20. kedd 22:01
Sziasztok!Megismerkednék olyan hetero fiúval,úrral aki kipróbálna kíváncsiságból egy közös masztit egy fiatal igényes bi fiúval.Helyem van,írj bátran!Budapest és Pestmegye!
Fiatal mindenre nyitott pár erotikus mások elötti szeretkezést(kölcsönös szinpátia esetén beis szálhatsz),S-M játékokat kiprobálna!!Szivesen kiprobálnánk sokmindent "GÁLÁNS"urak,hölgyek,vagy párok jelenlétében!!!Bármi kérésed kérdésed van irj!!Mindenre nyitottak vagyunk!!
Fiatal mindenre nyitott pár erotikus mások elötti szeretkezést(kölcsönös szinpátia esetén beis szálhatsz),S-M játékokat kiprobálna!!Szivesen kiprobálnánk sokmindent "GÁLÁNS"urak,hölgyek,vagy párok jelenlétében!!!Bármi kérésed kérdésed van irj!!Mindenre nyitottak vagyunk!!
Sziasztok!Megismerkednék olyan hetero fiúval,úrral aki kipróbálna kíváncsiságból egy közös masztit egy fiatal igényes bi fiúval.Helyem van,írj bátran!Budapest és Pestmegye!
Fazonos vagy természetes - szőrös puncis hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Egy jóképű, ápolt, igényes és értelmes, fiatal, potens pasi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet vagy hetero/biszex férfitagú házaspárt (35-50 év között) keresek, akár mindkettőjük örömére! Pest megyei, enyhe biszex érdeklődésű (kíváncsi hetero), nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok! Ápoltság és diszkréció fontos!
Válaszlevelet kizárólag az e-mail címemre várok! sony309@gmail.com
Válaszlevelet kizárólag az e-mail címemre várok! sony309@gmail.com
Sziasztok Ma(18) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.
Sziasztok Szerda(14.) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.

Nyitottnak, őszintének es barátságosnak tartom magam Szeretem az eletet es szeretem élni az eletet, es elvezni annak legszebb pillanatait. Jelenleg kulfoldon elek, de gyakran jarok haza.Olyan Lanyt keresek akivel minden rendszeres hazamenetelemkor kicsit el tudnank szorakozni. 28 evesen ugy erzem, hogy meg fele annyit sem probaltam ki szex teren mint amire vagyom, es ezt most probalom potolni. Ezert keresek egy titkos intim kapcsolatot Aki megértő, és szinten vágyik egy olyan kapcsolatra ahol a testiség az alap de baratkent tekintunk egymasra. Kis vidámság jó beszélgetések meghitt pillanatok és örült szeretkezések. ha benne vagy,jelentkezz
. Ápolt vagyok, és igényes magamra és a környezetemre is. Nyugottan olvasd el az adatlapom ott is kapsz nemi infot rolam
Írj !!!

Lányok, asszonyok!
Elhanyagolt férj keresi szeretőjét Tolna, Somogy, Baranya megyéből!
Fő a diszkréció!
Elhanyagolt férj keresi szeretőjét Tolna, Somogy, Baranya megyéből!
Fő a diszkréció!

Sziasztok Szerda(14.) estére keresek Bp.-i lányt,párt,minden jobba benne vagyok bizonyos keretek között.Sajnos helyem nincs.Én átlagos testalkatú fiú vagyok. Üdv&Pusza mindenkinek.

Sziasztok! Rendszeres szexkapcsolatra keresek Hölgyet, 49 éves, magas, átlagos alkatú, karakteres budapesti férfi. Borotvált, egészséges, kulturált hölgypartnert keresek. Lakásom van. Itt megnézhetsz! Nem baj ha van valakid, diszkréciót garantálom és elvárom én is.
erosyum@gmail.com

erosyum@gmail.com
Sziasztok! Nem független 26 éves srác vagyok !Szegeden keresem szeretőmet.Kocsi van. almasszosz@hotmail.com
Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Budapest
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu