Ismerkednék bevállalós budapesti nővel akár 50 felett is, ha lehet éjszakára is maradok. Búvóhelyet biztosítsál. 47 éves, 180cm magas,ápolt, független pasi vagyok. ( via.estates.co@gmail.com )
Fazonos vagy természetes - szőrös puncis hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Egy jóképű, ápolt, igényes és értelmes, fiatal, potens pasi vagyok.
sziasztok.Szabolcs megye egy esti közös kényeztetés.!!!!
ismerkednék bevállalos lánnyal v párral aki szereti ha pl 2fiu dugja zoliegom@hotmail.hu
Sziasztok!Maszti és puncimániás hetero fiúval megismerkednék,olyannal akit nagyon felizgatnak az amatőr szexfilmek,nagyon szeret masztizni,nem szégyenlős,van esti szabadideje.Én fiatal pestmegyei,hellyel rendelkező srác vagyok!Írj bátran!
sziasztok ! keszkemeti 50-es nos hapsiholgyet keres ,kor alkat nem szamit!!
Sziasztok! 50-es Bpesti nös pasi hölgyet keres,alkat nem számit szeresd ha alaposan kinyalnak.
Kedves Terev -ék!
Kíváncsiskodom csupán, hogy sikerült a múltkor hirdetett szerda?
Remélem jól!
(Ez egy válasz Terev üzenetére (2011. 11. 01. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kíváncsiskodom csupán, hogy sikerült a múltkor hirdetett szerda?

2011. 11. 01. kedd 12:22
Sziasztok!
Budapesti 29/33 éves átlagos kultúrált összeszokott (16 éve) (házas)pár vagyunk.
Holnap, azaz 2011. november 2. szerda estére 19-20 órától (addig, amíg jól érezzük egymást
) keresünk hasonló pasit harmadiknak, esetleg párt.
Helyünk van.
Nem vagyunk teljesen kezdők (de azért profik sem) a témában - korábbi tartós "házibarátunk" megnősült, és azóta "szent" életet él. :( Más nem nagyon fordult meg az ágyunkban.
Együttléteinkre és várakozásainkra nem igazán a "dugják meg a feleségem", hanem inkább a "hárman párban" jellemző, vagyis a cserélgetés és elkülönülés helyett jobban kedveljük a közösséget és összebújást. Nincs megszokott koreográfia és mikor-kivel-mit-hogyan elvárás sem, véleményünk szerint az adott pillanat adja a legjobb helyzete(ke)t, amiket nem bírálunk felül elvekkel.
Bár elsősorban a szex miatt szeretnénk találkozni, az éjszakát az aktus(ok) előtt-mellett-között sok (elő)játékkal, kis pihenéssel (például borozgatás) tarkítva szeretnénk eltölteni.
Amit kérünk:
- légy intelligens, ápolt, higiénikus, maradéktalanul(!) egészséges - tőlünk is ezt várhatod
- légy diszkrét - mi is azok vagyunk
- légy határozott - mi elsősorban "beszállót" keresünk adott időpontra, nem levelez(get)ni, még kevésbé hoppon maradni akarunk
- légy udvarias - mi is tisztelettel fordulunk Feléd
- légy megbízható - amit megbeszélünk, mi is pontosan betartjuk és számítunk rá(d)
- légy borotvált az arcodon és az intim helyeken is - mi is így szeretjük
- legyen Nálad elegendő óvszer - Te tudod, milyet szeretsz, nekünk az a lényeg, hogy védekezzünk
Ami NEM számít:
- mennyire vagy kezdő vagy gátlásos - merj belekezdeni, a többit megoldjuk
- milyen a testalkatod - 65-95 kg között bármi rendben
- mekkora az intim méreted - minden nem-extrém rendben
- hetero- vagy biszexuális vagy - részünkről enyhe (kéz, orál, más nem) bi belefér, de nem feltétel vagy elvárás
Ha úgy érzed, ezekben partner lennél, kérjük, írj privát üzenetet képpel.
Minden - három sornál hosszabb (tehát hasonlóan bemutatkozós) és képes - üzenetet elolvasunk és válaszolunk rá.
Köszönjük!
DG
Budapesti 29/33 éves átlagos kultúrált összeszokott (16 éve) (házas)pár vagyunk.
Holnap, azaz 2011. november 2. szerda estére 19-20 órától (addig, amíg jól érezzük egymást

Helyünk van.
Nem vagyunk teljesen kezdők (de azért profik sem) a témában - korábbi tartós "házibarátunk" megnősült, és azóta "szent" életet él. :( Más nem nagyon fordult meg az ágyunkban.
Együttléteinkre és várakozásainkra nem igazán a "dugják meg a feleségem", hanem inkább a "hárman párban" jellemző, vagyis a cserélgetés és elkülönülés helyett jobban kedveljük a közösséget és összebújást. Nincs megszokott koreográfia és mikor-kivel-mit-hogyan elvárás sem, véleményünk szerint az adott pillanat adja a legjobb helyzete(ke)t, amiket nem bírálunk felül elvekkel.
Bár elsősorban a szex miatt szeretnénk találkozni, az éjszakát az aktus(ok) előtt-mellett-között sok (elő)játékkal, kis pihenéssel (például borozgatás) tarkítva szeretnénk eltölteni.
Amit kérünk:
- légy intelligens, ápolt, higiénikus, maradéktalanul(!) egészséges - tőlünk is ezt várhatod
- légy diszkrét - mi is azok vagyunk
- légy határozott - mi elsősorban "beszállót" keresünk adott időpontra, nem levelez(get)ni, még kevésbé hoppon maradni akarunk
- légy udvarias - mi is tisztelettel fordulunk Feléd
- légy megbízható - amit megbeszélünk, mi is pontosan betartjuk és számítunk rá(d)
- légy borotvált az arcodon és az intim helyeken is - mi is így szeretjük
- legyen Nálad elegendő óvszer - Te tudod, milyet szeretsz, nekünk az a lényeg, hogy védekezzünk
Ami NEM számít:
- mennyire vagy kezdő vagy gátlásos - merj belekezdeni, a többit megoldjuk

- milyen a testalkatod - 65-95 kg között bármi rendben
- mekkora az intim méreted - minden nem-extrém rendben
- hetero- vagy biszexuális vagy - részünkről enyhe (kéz, orál, más nem) bi belefér, de nem feltétel vagy elvárás
Ha úgy érzed, ezekben partner lennél, kérjük, írj privát üzenetet képpel.
Minden - három sornál hosszabb (tehát hasonlóan bemutatkozós) és képes - üzenetet elolvasunk és válaszolunk rá.
Köszönjük!
DG
Sziasztok!
Dél-Pesten,vagy Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék,vagy hölgyet! 35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten mindig napközben ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten. vagy a biggunes@gmail.com on.
Sziasztok!
Dél-Pesten,vagy Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék,vagy hölgyet! 35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten mindig napközben ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten. vagy a biggunes@gmail.com on.
Sziasztok!
Sziasztok!
29 éves debreceni srác vagyok. Szeretem kényeztetni a hölgyeket. Diszkrét kapcsolat céljából ismerkednék hölgyekkel. Lehetsz nem független is. Diszkréció adott és elvárt. Helyem néha van, de úgyis megoldjuk
Ha szeretnél ismerkedni, írj privit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
29 éves debreceni srác vagyok. Szeretem kényeztetni a hölgyeket. Diszkrét kapcsolat céljából ismerkednék hölgyekkel. Lehetsz nem független is. Diszkréció adott és elvárt. Helyem néha van, de úgyis megoldjuk

Ha szeretnél ismerkedni, írj privit, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
Sziasztok!
Dél-Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék.35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten minden délelőtt ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten.
Sziasztok!
Dél-Pesten keresek párt akikhez csatlakozhatnék.35 éves ápolt,egészséges,potens,kitartó férfi vagyok magas szexkultúrával.A héten minden délelőtt ráérek.A társkeresőben megtaláltok,vagy a chaten.
Sziasztok!
27 éves srác vagyok,lányok,hölgyek,anyukák ismeretségét keresem diszkrét kapcsolatra Veszprém környékéről.
Szeretem a nálam idősebb hölgyeket,de az sem baj,ha fiatal vagy.
Ha elhanyagolva érzed magad,vagy csak egy kis páros kikapcsolódásra vágysz,keress
silver0119@freemail.hu
Szeretem a nálam idősebb hölgyeket,de az sem baj,ha fiatal vagy.
Ha elhanyagolva érzed magad,vagy csak egy kis páros kikapcsolódásra vágysz,keress
silver0119@freemail.hu
sziasztok!napközbeni rendszeres diszkrét találkákhoz keresek bp ről párt akikkel élvezhetjük a szex gyönyöreit!35 ápolt,egészséges,kitartó potens férfi vagyok!a társkeresőben megtaláltok!vagy a biggunes@gmail.com on!sziasztok!
Sziasztok!Olyan fiúval úrral ismerkednék,akinek barátnője,felesége nem szeret szopni,megteszi ezt Neked egy ápolt,igényes fiatal biszex fiú.Helyem van,de jó ha autóval rendelkezel.(Budapest és környéke!)
Budapesti 24 éves jóképű srác vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy magányos hölgyhöz! Sok mindenre kapható vagyok! Nagyon szeretem a női lábfejeket kényeztetni! Csak olyanok írjanak akik komolyan is gondolják! Kérésre küldök képet!
Sziasztok,Szegeden ismerkednék lánnyal...
Sziasztok! Bpesti 50-es nös pasi ápolt hölgyet keres alkat nem számit,szeresd ha alaposan kinyalnak.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2011. 10. 21. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 21. péntek 16:35
Sziasztok! Bpesti 50 nös pasi hölgyet keres,aki szereti ha alaposan kinyalják.
Hatvanas mackós férfi vagyok nem független,keresem hasonló korú barátnőmet titkos sex kapcsolatra.Alkat nem számít,higiénia elvárt
http://www.navke.hu/index.php?main=program&lang=&year=- 2011&pr=uszoda
Gyertek és ismerkedjünk
Gyertek és ismerkedjünk

Páromat keresem, kellemes idő töltéshez.