22éves Debreceni srác 30-55 éves hölgyek szeretője lenne.Imádok nyalni akár viszonzás nélkül.A közelből bármilyen hölgy írhat.Hely kell.borsos89@freemail.hu
40 – 50 év közötti, lehetőleg budapesti férfit keresünk hármas szabadidő kulturált és tartalmas eltöltéséhez. A szex mellett az intellektuális érdeklődés legalább olyan fontos, mint az abszolút higiénia és megbízhatóság. Ha te VIP személy vagy megbízhatsz bennünk, mert jó anyagiakkal és biztos egzisztenciával csak a leírt célt keressük. Ne légy dagi, ne dohányozz, ne légy önző, ne csak a nőt keresd a kapcsolatban. Mi klasszikus 3-as felállásban gondolkodunk. Ha nem tudod mi az, akkor ne írj. Legyen lehetőséget kellemes napokat tölteni wellness szállodában, később esetleg közös utazáson részt venni. Az élet szép, ezt még magyarázzam?
tkvipvip@gmail.com
tkvipvip@gmail.com
nyalásra vágyakozó puncit keresek.....

Fazonos vagy természetes - szőrös puncis hölggyel szeretnék ismerkedni hosszú távra, tartalmas, laza kapcsolatra. Egy jóképű, ápolt, igényes és értelmes, fiatal, potens pasi vagyok.
Vasárnap nappal ráérek Bp.-i 35 ff vagyok,párral solo lánnyal ismerkednék!!
Sziasztok ma estére vagy, holnap estére keresek Bp..-i átlagos párt vagy solo lányt.
Nyiregyházi 33éves (175/70) férfiként keresem környékbeli hölgypartnerem napközbeni kalandokhoz.üzit priviben várok.

Szia!
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet/párt!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet/párt!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
Diszkrét kellemes helyet biztosítok intim együttlétekhez... M7 -től 1 percre Érd közelében...
Sziasztok!
Kedves, önzetlen debreceni pasi vagyok. Hölgyeket kényeztetnék!
Diszkréció adott és elvárt.
Kedves, önzetlen debreceni pasi vagyok. Hölgyeket kényeztetnék!
Nőt keresek, erotikában gazdag élményt nyújtva mind orális és vaginális kielégüléssel.
Játék és élvezet önzetlenül és türelemmel.
Mail: m8zoltan@citromail.hu
38/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

Györi fiatal ffi, keres megbizhato, tiszta, ápolt, diszkrét hölgyet vagy hpárt tartos kapcsolatra.
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
jo.tamas@freemail.hu
Közös napozás, kirándulás, programok, stb...
Üzenj bizalommal és diszkréten.
jo.tamas@freemail.hu
Nőt keresek, erotikában gazdag élményt nyújtva mind orális és vaginális kielégüléssel.
Holnap pénteken (szept. 16.) Balatonfüreden lányokat látnánk vendégül luxus yachton, majd buliban! Ha érdekel tasstass@rocketmail.com címre írjál (belső üzeneteket nem fogadok). 3 jól szituált srác vagyunk... smile Minden költséget állunk!!!!
Fejérmegyei érett hölgyet 45-60 között keresek tartós, kizárólag sexkapcsira .Duci, nagycickó előny!Esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!Csak komoly érdeklődők. Képet megköszönöm! lacko36@gmail.hu
Sziasztok!
Nem független, debreceni pasi vagyok. 28 éves, magas, vékony vagyok, a hajam fekete, szemem zöld.
Hölgyekkel ismerkednék!
Szeretek kényeztetni, nyalni.
Email: vafer.rex@gmail.com
Nem független, debreceni pasi vagyok. 28 éves, magas, vékony vagyok, a hajam fekete, szemem zöld.
Hölgyekkel ismerkednék!
Szeretek kényeztetni, nyalni.
Email: vafer.rex@gmail.com
Üdvözletem a hölgyeknek, ill pároknak, traviknak!
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Extrém dolgok alatt értem az Animalt, a nyilvános szexet,pisi, biszex dolgok, erőszakolós játékok, izgatnak a családtagjaim... fantáziálás... stb smile
Egy 22 éves vecsési srác vagyok, kocsival rendelkezek.
Rajongok az idősebb nőkért ill párokért, de a fiatalokkal sem volt eddig semmi baj smile
Imádom a megereszkedett melleket, fenekeket, a narancsbőrt, a ráncokat. Nem értem én sem az okát de odáig vagyok érte smile
Sok perverz dolog is izgatna, bár ebben elég kezdő volnék.
Korhatár nélkül keresek, eddigi legidősebb partnerem 52 éves volt, de szeretném még ezt fokozni.
Nagyon sok dolgot kipróbálnék. Minden érdeklődő levelét szeretettel várom smile
Extrém dolgok alatt értem az Animalt, a nyilvános szexet,pisi, biszex dolgok, erőszakolós játékok, izgatnak a családtagjaim... fantáziálás... stb smile
Vékonyabb Bi lányok vagy Bi lánytagú párok vannak itt? Szeretnénk egy kicsit hancúrozni!