Szia!
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet!
Autóval, búvóhellyel, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 é/ 178 cm/ 97 kg) keres laza, tartós kapcsolatra bp.-i/Pest m.-i, 30-50 év közötti hölgyet!
Autóval, búvóhellyel, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email: sony309@gmail.com
Szevasztok.
Talán nincs értelme,de feliratkozom.Házas,193-95 42 éves fiatalos pasi vagyok.A feleségem a leterhelt dolgozó ember,én ezért keresem a házibarátnőmet! Ha hasonló magassarkúban járkálsz,keress!!
sikipeti@citromail.hu
Talán nincs értelme,de feliratkozom.Házas,193-95 42 éves fiatalos pasi vagyok.A feleségem a leterhelt dolgozó ember,én ezért keresem a házibarátnőmet! Ha hasonló magassarkúban járkálsz,keress!!

sikipeti@citromail.hu
Sziasztok! 176/90 31 éves nem független férfi vagyok. Szexpartnerem keresem egy csinos hölgy személyében, aki szereti az orális szexet. Szeret kényeztetni, és szereti, ha őt kényeztetik.
tamtak80@gmail.com
tamtak80@gmail.com
Kecskeméti hölgy partneremet keresem
Nem független lány ismeretségét keresem. Nézd meg az adatlapomat.
Sziasztok
35 éves ápolt,egészséges fiatalember vagyok
magasságom 175cm,85kg vagyok,farkam 20cm,borotvált
Budapesti vagy szomszédos megyei hölggyel vagy párral szívesen ismerkednék
írjatok bátran vagy vegyetek fel msn-re
msn:neked1975@citromail.hu
mail: neked1975@citromail.hu
35 éves ápolt,egészséges fiatalember vagyok
magasságom 175cm,85kg vagyok,farkam 20cm,borotvált
Budapesti vagy szomszédos megyei hölggyel vagy párral szívesen ismerkednék
írjatok bátran vagy vegyetek fel msn-re
msn:neked1975@citromail.hu
mail: neked1975@citromail.hu
31éves 190cm 95kg sportoló nagyfarkú bika nőt vagy hetero párt keres
Budapesti fiatal par (32 eves fiu 175/75 26 eves lany 172/56) mindketten sokat sportolunk, es maximalistak vagyunk magunkkal szemben! Hasonlo part keresunk egymas elotti szeretkezeshez, megfelelo szimpatia eseten parcserehez.
Emailben kerunk fenykepes bemutatkozast az erdeklodoktol, erre mi is fenykeppel fogunk valaszolni.
cim : sexfantasies69@gmail.com
Emailben kerunk fenykepes bemutatkozast az erdeklodoktol, erre mi is fenykeppel fogunk valaszolni.
cim : sexfantasies69@gmail.com
Sziasztok!Vác környékén keresek valakit ma estére!Autóm van a a mozgás megoldott!
Én egy 30-as mackós alkatú, átlagos intim mérettel rendelkező srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék mind két fél örömére Baranyában.
ttomi0007@gmail.com
ttomi0007@gmail.com
Győri csajt keresek kölcsönös szexre,laza kapcsolatra inteligens srác vagyok,intm 19/6os 180magas 80kg synglikarlos@citromail.hu ra irhatsz
Szia. Írtam belső üzit!
(Ez egy válasz xxxlacika üzenetére (2011. 08. 30. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 30. kedd 15:17
30 éves elhanyagolt (és ezért kibírhatatlan)kolléga nőmnek keresek partnert aki elvinné táncolni bulizni stb.Cak az írjon aki szereti a vékony alacsony nőket
30 éves elhanyagolt (és ezért kibírhatatlan)kolléga nőmnek keresek partnert aki elvinné táncolni bulizni stb.Cak az írjon aki szereti a vékony alacsony nőket
Győri csajt keresek kölcsönös szexre,laza kapcsolatra inteligens srác vagyok,intm 19/6os 180magas 80kg synglikarlos@citromail.hu ra irhatsz
Sziasztok! 176/90 31 éves nem független férfi vagyok. Szexpartnerem keresem egy csinos hölgy személyében, aki szereti az orális szexet. Szeret kényeztetni, és szereti, ha őt kényeztetik.
#2685 ma 14:49 Válasz erre pazzini001 a mai nap délutni vagy az esti orákba syvesen csatlakoznák csini párokhoz Bp-területén utazni tudok irjatok bátran sok pusy minden párnak
Kifejezetten helyes, jó testalkatú 24 éves fiú nagyon szívesen töltené a ma estét Budapesten egy unatkozó, idősebb hölgy társaságában A szex maga tud lenni a csoda, de A Nő nélkül nincs ami elővarázsolja. Imádom.. Mindkettőt. Eddig sosem próbáltam még hasonló hírdetős/társkeresős dolgot. Viszont a kíváncsiság és a vágyakozás ide terelt és hajt. Régóta nagy vágyam kipróbálni egy ilyen felállást. Bővebben bemutatkozni privát üzenetben, telefonon, emailben, stb. vagy személyesen szeretnék. Azt várom az oldaltól, hogy segít találni egy olyan párt, akiért rajonghatok az ágyban, és kölcsönösen csodálatos órákat, napokat, ... szerzünk egymásnak Legyél kíváncsi Írj
Én egy 30-as mackós alkatú, átlagos intim mérettel rendelkező srác vagyok. Párokhoz csatlakoznék mind két fél örömére Baranyában.
ttomi0007@gmail.com
ttomi0007@gmail.com
Mosolyogni!
Független férfiként keresek nem független hölgyet, titkos, diszkrét kapcsolatra.
Vidám, kellemes napot!

Független férfiként keresek nem független hölgyet, titkos, diszkrét kapcsolatra.
Vidám, kellemes napot!
Sziasztok,keresem alkalmi páromat Szegeden ,leány(asszony) személyében .