Sziasztok!
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
Két bp.-i férfi (42 és 43 éves) keres holnap délutánra/estére hölgyet, aki szívesen bulizna/ismerkedne velünk!
email: sony309@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam

Hölgyet keresek estére vagy akár mostantól randizni! Se szám csere, se vezetéknevek. Lehetsz független, nem független, mindegy! Helyem van. Bp. III. kerület. Írj a keresek1@freemail.hu-ra!
37/186/84, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...
Több fotó és videó rólam --->>> KATT IDE !!!

Most csutortokon szivesen talalkoznek egy szinten raero lannyal kikapcsolodas celjabol. Vacsora, borozgatas es ami meg alakul
Hely megoldott.

squirtingben jártas csajt keresek

Hali!Mi 30-28 éves pár vagyunk és lányt keresünk 3.-nak a lány örömére.luckyluke@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok... msn és mail: kovcsdn1@gmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!

Sziasztok!
27 éves, igényes, csinos nőként, keresem diszkrét, ALKALMI partnerem.Pár órás "kikapcsolódáshoz".
Csak Szabolcs megye és környéke!
27 éves, igényes, csinos nőként, keresem diszkrét, ALKALMI partnerem.Pár órás "kikapcsolódáshoz".
Csak Szabolcs megye és környéke!
szeretkeznék hölgyekkel lányokkal pesten helyem van kiscickosok elönyben ha érdekel irj emailt a pamacs392@freemail.hu cimre
szia honnan keresel ?én bp lakok helyem is van 39éves pasi vagyok irj emailt a pamacs392@freemail.hu cimre és megbeszéljük a részleteket szia
(Ez egy válasz Bettyke24 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 20:23
28 éves nő keresi alkalmi partnerét,normális keretek között! Magas, fekete hajúpasik előnyben!!!!!!!!!!!!!
szia, honnan keresel?
(Ez egy válasz Bettyke24 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 20:23
28 éves nő keresi alkalmi partnerét,normális keretek között! Magas, fekete hajúpasik előnyben!!!!!!!!!!!!!
Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
20-45 laza kapcsolatra keresek nőt.Zala megyeiek előnyben,de utazni is tudok!Én 163/31 70 nem kamus srác vagyok!
szerelmet nem ígérek de szeretkezni szeretnék lányal vagy hölgyel ha van ilyen itt
Sziasztok!
Én egy kicsit perverz, kielégithetetlen szexuális vágyu pasi vagyok. Keresem olyan nő/k/ ismeretségét akik szeretnének közelebbről megismerni, egy 22centis jó partnert.
Én egy kicsit perverz, kielégithetetlen szexuális vágyu pasi vagyok. Keresem olyan nő/k/ ismeretségét akik szeretnének közelebbről megismerni, egy 22centis jó partnert.
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Szia!
Elvileg nem ijesztgetik velem a gyerekeket az óvodában, szerencsére fürdeni is szeretek, háááát az inteligencia, maradjunk annyiban, hogy nem negatív, de Einstein sem vagyok! Szerinted lehet esélyem?
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2011. 07. 17. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Elvileg nem ijesztgetik velem a gyerekeket az óvodában, szerencsére fürdeni is szeretek, háááát az inteligencia, maradjunk annyiban, hogy nem negatív, de Einstein sem vagyok! Szerinted lehet esélyem?

2011. 07. 17. vasárnap 20:49
35 feletti, intelligens, kulturált, aránylag normálisan kinéző, egészséges és tiszta pasit keresek egy vagy két alkalomra.