Erre a jeligére sok nő fog jelentkezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 19. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732074)
2011. 07. 19. kedd 14:30
tömören: erre a 7re,bp 17 ker környékéről keresek lányt fiút párt,enyhe bi szóbajöhet,35/182/105 szépdarab kopasz
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!

tömören: erre a 7re,bp 17 ker környékéről keresek lányt fiút párt,enyhe bi szóbajöhet,35/182/105 szépdarab kopasz
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!

Szívesen találkoznék veled.
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2011. 07. 17. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 17. vasárnap 20:49
35 feletti, intelligens, kulturált, aránylag normálisan kinéző, egészséges és tiszta pasit keresek egy vagy két alkalomra.
Szia!
Képsorozatot szeretnék csinálni, lenne kedved egy tartalmas estéhez?
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2011. 07. 18. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Képsorozatot szeretnék csinálni, lenne kedved egy tartalmas estéhez?

2011. 07. 18. hétfő 23:47
Kedves fiúk!
Ha komolyan gondoljátok, akkor küldjetek üzenetet, én mindegyikre válaszolok, de ez több annál, hogy itt tárgyaljuk ki. Várom a további jelentkezőket, csak bátran!
Ha komolyan gondoljátok, akkor küldjetek üzenetet, én mindegyikre válaszolok, de ez több annál, hogy itt tárgyaljuk ki. Várom a további jelentkezőket, csak bátran!
Kedves fiúk!
Gabi, nem olvastad el alaposan, amit írtam. Kérlek tedd meg és akkor választ kapsz a kérdéseidre, de ez különben sem olyan, hogy hol meg mikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 17. vasárnap 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (794465)
2011. 07. 17. vasárnap 21:56
Szia, hol-mikor?
szívesen találkoznék Veled egyszer, kétszer
(Ez egy válasz Kinga79 üzenetére (2011. 07. 17. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
35 feletti, intelligens, kulturált, aránylag normálisan kinéző, egészséges és tiszta pasit keresek egy vagy két alkalomra.
Szia, hol-mikor?
Sziasztok Hölgyek , Komáromi , puncinyalást imádó szimpatikus pasi vagyok, diszkrét barátnőt keresnék alkalmi légyottokhoz , jelentkezz a többit majd szóban vagy személyesen....PUSZI !!!
35 éves nem független, pest megyei, házasságban élő férfi vagyok és szivesen ismerkednék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel. Egy diszkrét, titkos kapcsolatot keresek, ahol nem csak a szex dominál...persze nem baj, ha Te is szereted a kellemes együttléteket és egy kicsit hiányzik már az izgalom.
Sziasztok!
Pest megyei, nem független férfi (41 é/178 cm/97 kg) vagyok és 30-45 év közötti hölgyet keresek szimpátián alapuló, laza kapcsolatra!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email.: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (41 é/178 cm/97 kg) vagyok és 30-45 év közötti hölgyet keresek szimpátián alapuló, laza kapcsolatra!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
email.: sony309@gmail.com
Ma este hölgyet vagy párt keresek közös bulira!!!

Sziasztok Vasárnap nappal hölgyet,hölgyeket szórakoztatnák ,kényeztetnék reggel 9-től ráérek.Imádok nyalni & minden mást csinálni csakis a másik fél örömére!!!!!!!

Sziasztok!
28 éves debreceni, jóképű, kedves, önzetlen pasi vagyok. Szőrtelen hölgyeket kényeztetnék orálisan. Diszkréció adott és elvárt.
E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
28 éves debreceni, jóképű, kedves, önzetlen pasi vagyok. Szőrtelen hölgyeket kényeztetnék orálisan. Diszkréció adott és elvárt.
E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
Bp-i,37 éves,jóképűnek mondott ,diszkrét férfi vagyok.170cm,75 kg,rövid barna haj,barna szem. Diszkrét,laza,egymás családi életét nem feldúló kapcsolatra keresek csinos hölgyet 20-50 éves kor között.Esetleg párok is érdekelnek. Bp és környéke.
Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!! imél:tigris77@postafiok.hu
puncit nyalnék

Sziasztok ma estére Bp-i lány párt keresek kis kalandra

37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!