Sziasztok ma estére lány párt keresek kis kalandra

37/186/84, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Több infó rólam --->>> KATT IDE !!!
Keress Bátran ...

Sziasztok ma késő estére párt vagy lány keresek, nem kezdő pasi vagyok

Sziasztok hólnap késő estére párt vagy lány keresek, nem kezdő pasi vagyok.

Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Győr környékén keresünk lányt harmadiknak, vagy párt . Mi 38-40 es pár vagyunk, férfi: 193 magas, erős alkat, hölgy telt alakú. Nem egyszeri alkalom, ismerkedjünk először...
Sziasztok! Ma este keresek pécsi hölgyet, párt. Csatlakoznék Hozzátok, kukkolás is érdekel.
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
32 éves sportos srác Vagyok. Ha Te/Ti is így gondoljátok küldjetek belső levelet.
Szép napot!
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok!
Olyan lányok, párok akik szívesen hajóznának a szentendrei Duna ágban és fotókat, videókat szeretnének készíteni jelentkezzenek és szimpátia esetén örömmel viszem Őket hajózni. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek akik tudják mi a higiénia,az ápoltság és kellő önkritikával rendelkeznek. ) hajozas2@freemail.hu
Olyan lányok, párok akik szívesen hajóznának a szentendrei Duna ágban és fotókat, videókat szeretnének készíteni jelentkezzenek és szimpátia esetén örömmel viszem Őket hajózni. Kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek akik tudják mi a higiénia,az ápoltság és kellő önkritikával rendelkeznek. ) hajozas2@freemail.hu
Péntek dél elöttre szexpartnernőt vagy párt keresek Budapestről illetve környékéről! Minden megoldás érdekel.
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
MSN-en láthatsz is: t.jani77@citromail.hu
Sziasztok!
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
MSN cím : t.jani77@citromail.hu
Szeretnék ismerkedni szeximádó illetve szexrevágyó diszkrét hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal párokkal. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Szegedi pasi keres lányt párt pasit közös programokhoz barátság,nudi szex játákokra mindenre nyitottan.
Napközben hely van!!!
Várom válaszotok privát üziben!!!
Szegedi pasi keres lányt párt pasit közös programokhoz barátság,nudi szex játákokra mindenre nyitottan.
Napközben hely van!!!
Várom válaszotok privát üziben!!!
Sziasztok!
Laci vagyok Budapestről.
Szeretnék ismerkedni olyan párokkal, ahol a férfi tag kezdő bi beállítottságú. Nem "dugni" szeretnék...
A pár nő tagjával együtt szeretném kipróbálni az orális és kézi dolgokat a férfi tagon esetleg szembekötősdit játszani.
Ha esetleg szeretnétek szívesen kényeztetnélek benneteket szájjal szeretkezésetek közben.
Ha felkeltetem az érdeklődéseteket belső leveleket várok.
Laci vagyok Budapestről.
Szeretnék ismerkedni olyan párokkal, ahol a férfi tag kezdő bi beállítottságú. Nem "dugni" szeretnék...
A pár nő tagjával együtt szeretném kipróbálni az orális és kézi dolgokat a férfi tagon esetleg szembekötősdit játszani.
Ha esetleg szeretnétek szívesen kényeztetnélek benneteket szájjal szeretkezésetek közben.
Ha felkeltetem az érdeklődéseteket belső leveleket várok.
Sziasztok Hölgyet keresünk harmadiknak magunk mellé hosszabb távon.
Baráti és sexkapcsolatra
Üdv:Éva és Józsi!
blaszlone@hotmail.com
Baráti és sexkapcsolatra
blaszlone@hotmail.com
37/186/84, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu

Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
Sziasztok
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.38 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Elérhető vagyok18 órától 06 20 2682919-es t számon!
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.38 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Elérhető vagyok18 órától 06 20 2682919-es t számon!
Sziasztok
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Sziasztok Hölgyet keresünk harmadiknak magunk mellé hosszabb távon.
Baráti és sexkapcsolatra vigyor2
blaszlone@hotmail.com
Bp-és környéke
Baráti és sexkapcsolatra vigyor2
blaszlone@hotmail.com
Bp-és környéke
Szia,
36 éves nem független,vas megyei, házasságban élő férfi vagyok és szivesen ismerkednék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel.
Én 172 cm magas vagyok, borotvált, 82kg, igényes, sportos testalkattal. Főleg napközben érek rá és egy diszkrét, titkos kapcsolatot keresek, ahol nem csak a szex dominál...persze nem baj, ha Te is szereted a kellemes együttléteket és egy kicsit hiányzik már az izgalom.
Várom jelentkezésed, ha felkeltettem érdeklődésed a: marea75@freemail.hu e-mail címre.
pusz
36 éves nem független,vas megyei, házasságban élő férfi vagyok és szivesen ismerkednék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel.
Én 172 cm magas vagyok, borotvált, 82kg, igényes, sportos testalkattal. Főleg napközben érek rá és egy diszkrét, titkos kapcsolatot keresek, ahol nem csak a szex dominál...persze nem baj, ha Te is szereted a kellemes együttléteket és egy kicsit hiányzik már az izgalom.

Várom jelentkezésed, ha felkeltettem érdeklődésed a: marea75@freemail.hu e-mail címre.
pusz