Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!!
Sziasztok
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Sziasztok!
Olyan hölggyel,asszonnyal szeretnék ismerkedni aki szintén nem kapja meg amire vágyik.Nem egyszeri alkalmat keresek!Szeretném megismerni a partnerem és vágyait maradéktalanul megvalósítani.Én 31éves,175cm magas,átlagos testalkatú férfi vagyok.Székesfehérváron lakom,utazni tudok.Szimpátia,diszkréció,higiénia fontos.Belső üzenetet írj
Olyan hölggyel,asszonnyal szeretnék ismerkedni aki szintén nem kapja meg amire vágyik.Nem egyszeri alkalmat keresek!Szeretném megismerni a partnerem és vágyait maradéktalanul megvalósítani.Én 31éves,175cm magas,átlagos testalkatú férfi vagyok.Székesfehérváron lakom,utazni tudok.Szimpátia,diszkréció,higiénia fontos.Belső üzenetet írj
Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
36 éves,nem független bp-i férfi vagyok. 170cm,75 kg,rövid barna haj,barna szem.Egymás családi életének megzavarása nélkül keresek hölgypartnert 25-50éves korig,diszkrét,laza kapcsolatra. Molettség,tetoválás,piercing,enyhe perverzió kifejezetten előnyös.
Esetleg párok érdeklődését is fogadom,de inkább csak a hölgy örömére.

Nyalásra vágyó puncit kényeztetnék...

45 éves átlagos hetero pasi vagyok Budapeströl. Filigran nőt vagy párt keresek Budapesten normális szexuális elképzelésekkel (s/m,kaki,pisi,animal nem normális nekem) szívesen fotózok is. Csak ma este vakrandi is lehetséges! emailon egyeztetünk: orion693@freemail.hu
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
HÖLGYEK! 4KEZES MASSZÁZS?
Sziasztok!
Félegyzázáról keresek hölgyet titkos kapcsolatra,
lehetőleg búvó- hellyel rendelkezőt ,vagy szeress a természetben sétálni (..is..)
puszi
Félegyzázáról keresek hölgyet titkos kapcsolatra,
lehetőleg búvó- hellyel rendelkezőt ,vagy szeress a természetben sétálni (..is..)
puszi
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne lennék....
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
A 18.kerből keresek szexuálisan tulfütött hölgyet 50 évesig.imádok nyalni!gecolino@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne lennék......
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 85kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com

180cm / 85kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!!
Csongrád megyében keresek lányt vagy párt!választ belső levélben!Puszi
Budapesti 30-40-es körüli csajszit vagy párt keresek ma estére,minden jóra,imádok nyalni és minden mást csinálni.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.

32 éves 186/80 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok vagy esetleg ide: maybe78@citromail.hu