Sziasztok kedves hölgyek!
Kedves , ápolt hölgy sexuális vágyának, titkos vágyának kielégítését vállalom. Diszkrét, minden téren megbízható férfi vagyok. Budapest, Egom, Tata, Bicske környéke. Joce66@freemail.hu
Kedves , ápolt hölgy sexuális vágyának, titkos vágyának kielégítését vállalom. Diszkrét, minden téren megbízható férfi vagyok. Budapest, Egom, Tata, Bicske környéke. Joce66@freemail.hu
Sziasztok! Mi egy kedves, ápolt, megbízható pár vagyunk, és keressük azt a bi lánytagú párt, bi lányt, vagy nagyon kivételes esetben azt a hetero fiút, aki szeretne kellemes estéket eltölteni velünk. Nem bánnánk, ha nem csak sexkapcsolat lenne, hanem akár barátság is kialakulna. Nem feltételünk a párcsere!! Ellenben mindenképp szeretnénk, a női bi-re helyezni a hangsúlyt. Reméljük felkeltettük érdeklődéseiteket, jelenkezzetek! Email: harmasban03@freemail.hu.
Sziasztok!
Fejérmegyei 46 éves pár keres, pasit 3 ik nak!
Email:bobo433@freemail.hu
Fejérmegyei 46 éves pár keres, pasit 3 ik nak!
Email:bobo433@freemail.hu
Sziasztok!
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv :Laci
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv :Laci
Budapesti Házas/Pár mindkét tagját kényeztetném szeretkezésük előtt, alatt, kézzel, szájjal, vagy elég nagy farkammal, de örömmel nézném is őket szex közben...
Sziasztok.180 75 32 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok.Elsősorban hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Kortól függetlenül írjatok bátran latogatod@gmail.coml
Megpróbálom a lehetetlent:
Erotikusan a jelenleginél többet igényelnék, s gondoltam tölthetnénk az időt kellemesebben is együtt. Ha akadna hasonló szituban lévő hölgy (18-40) Győr környékéről, rohannék hozzá. Írj!
(erasmus23@freemail.hu)
Akár hosszabb távra is megmaradhatna titkos, diszkrét szenvedélyünk....
(Én: 36/176/76, ja és fiú)
Erotikusan a jelenleginél többet igényelnék, s gondoltam tölthetnénk az időt kellemesebben is együtt. Ha akadna hasonló szituban lévő hölgy (18-40) Győr környékéről, rohannék hozzá. Írj!
(erasmus23@freemail.hu)
Akár hosszabb távra is megmaradhatna titkos, diszkrét szenvedélyünk....
(Én: 36/176/76, ja és fiú)
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában, illetve kéthetente járok Budapestre, így ott is.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában, illetve kéthetente járok Budapestre, így ott is.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
csinos, debreceni lány, 26 éves, kék szem, fekete haj, nagy kerek mellek, szép formás popóval keres hölgyet hancúrozni. teljesen kezdő vagyok. van pasim, de ő nem feltétlen szállna be. mail: threesome@email.com
36-38as pár bulit,férfit keres ma estre pesten!szimpátia,szex.várjuk a jelentkezést (hely kell)
34 éves, mackós, nem független, hetero srác, diszkrét hölgyet keres Bp.-en vagy környékén, hétköznap esténkénti találkára. Utazni tudok. Bővebbet az adatlapomon...
Titkos barátnőt keresek! kedvelem a telt hölgyeket és a nyalakodást!
tigris77@postafiok.hu az ímélem ha gondolod írj!
tigris77@postafiok.hu az ímélem ha gondolod írj!
Sziasztok!
Szivesen fotózok videozok,hobbiból bárkit othonában!.Föleg pesten,esetleg pécel maglód csömör szóbajöhet! .35éves srác. szivesen csatlakozom is!
a többit levélben!
Szivesen fotózok videozok,hobbiból bárkit othonában!.Föleg pesten,esetleg pécel maglód csömör szóbajöhet! .35éves srác. szivesen csatlakozom is!
a többit levélben!
Sziasztok!
23 éves, Budapesten élő, sportos, igényes, jó megjelenésű egyetemet végzett férfi vagyok.
Kalandot, szenvedélyt keresek, akár hosszútávon is.
Várom lányok, hölgyek, párok jelentkezését!
Szigorúan hetero vagyok, igényes helyet tudok biztosítani.
Mail: topmodell2000@gmail.com
Kalandor
23 éves, Budapesten élő, sportos, igényes, jó megjelenésű egyetemet végzett férfi vagyok.
Kalandot, szenvedélyt keresek, akár hosszútávon is.
Várom lányok, hölgyek, párok jelentkezését!
Szigorúan hetero vagyok, igényes helyet tudok biztosítani.
Mail: topmodell2000@gmail.com
Kalandor
Sziasztok!
Debreceni hölgyeket kényeztetnék! Szeretek nyalni!
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok, helyem van.
28 éves, magas, ápolt, igényes, kedves, nagy farkú pasi vagyok.
Írhatsz emailt is: vafer.rex@gmail.com
Debreceni hölgyeket kényeztetnék! Szeretek nyalni!
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok, helyem van.
28 éves, magas, ápolt, igényes, kedves, nagy farkú pasi vagyok.
Írhatsz emailt is: vafer.rex@gmail.com
Sziasztok! Mi egy kedves, ápolt, megbízható pár vagyunk, és keressük azt a bi lánytagú párt vagy bi lányt, aki szeretne kellemes estéket eltölteni velünk. Nem bánnánk, ha nem csak sexkapcsolat lenne, hanem akár barátság is kialakulna. Nem feltételünk a párcsere!! Ellenben mindenképp szeretnénk, a női bi-re helyezni a hangsúlyt. Reméljük felkeltettük érdeklődéseiteket, jelenkezzetek!
msn: varanus74@windowslive.com
Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Csongrád körzetében délelőttönként Hölgy(Pár) diszkrét barátja lenne egy 50-es nem független férfi.(ib9115@gmail.com)
heloka! Túl fütött pasi vagyok! Nem független hölgy szeretője lennék! Bp és környéke