Fiatal, csinos pár, (lány:23 éves, 162 cm, 58 kg, fekete haj, dús keblek, formás popó, fiú: 25 éves192 cm, 72 kg) Keres lányt harmadiknak. mindkét fél örömére a hölgy kezdő. Debrecen környéki lányt keresünk, aki a lány karakteréhez hasonló. Lakás, kocsi van. email: threesome@email.com
Ápolt, értelmes férfiként ismerkednék kortól függetlenül szintén ápolt, kulúrált, nem borotvált (de ez nem feltétel )lánnyal, hölggyel, párral hosszú távra
34 éves, mackós, nem független, hetero srác, diszkrét hölgyet keres Bp.-en vagy környékén, hétköznap esténkénti találkára. Utazni tudok. Bővebbet az adatlapomon...
Sziasztok!
Napközbeni szabadidővel rendelkező ápolt, kulturált hölgyet keresek tartós diszkrét kapcsolatra. 180/ 83/ 36 éves, minden téren megbízható, ápolt, sportos férfi vagyok. Sopron, Györ-Sopron megye.
Tisztelettel cortez74@gmail.com
Napközbeni szabadidővel rendelkező ápolt, kulturált hölgyet keresek tartós diszkrét kapcsolatra. 180/ 83/ 36 éves, minden téren megbízható, ápolt, sportos férfi vagyok. Sopron, Györ-Sopron megye.
Tisztelettel cortez74@gmail.com
Fiatal karcsú pár keres tapasztalatlan,vagy szűz fiút(urat)olyat aki tud Pestmegyébe utazni.Levelezők,Msn-ezgetők kíméljenek!Fotós válaszokat várunk ide:monicica2010@citromail.hu
Sziasztok !
MA este szívesen meglátogatnék egy jó csajt, vagy nőt egy jó kiadós szex reményében.
Diszkréció teljes mértékben adott és elvárt.
Nem független 35-176-85 férfi vagyok.
Üzenetet belső levél formájában szeretnék kapni.
MA este szívesen meglátogatnék egy jó csajt, vagy nőt egy jó kiadós szex reményében.

Sziasztok!
Pénteken estére keresnék egy kedves partnert...
177/78/41 szőke rövid hajú ápolt férfi vagyok.
corte308,@freemail.hu
Pénteken estére keresnék egy kedves partnert...

177/78/41 szőke rövid hajú ápolt férfi vagyok.
corte308,@freemail.hu
Sziasztok !
Holnap este szívesen meglátogatnék egy jó csajt, vagy nőt egy jó kiadós szex reményében.
Holnap este szívesen meglátogatnék egy jó csajt, vagy nőt egy jó kiadós szex reményében.

keressek fiatal hölgyeket kisebb orgiára a saját lakásomon, nézzétek meg az adatalapot, ha tetszik ismerkedjünk nyugodtan.
ati
ati
Sziasztok! Tisza-to környékéről keresek szexuálisan elhanyagolt hölgyet keresek titkos kapcsolatra! 18/5 borotvált!
smeker@vipmail.hu
smeker@vipmail.hu
Sziasztok! Vasárnapra kiváncsi pár vagy hölgy partnert keresek osztrák határ közelében! Vas v zalamegye ha lehet!
180 magas 34éves 80 kg átlagos külsejü srác vagyok! csabito76@freemail.hu ra is irhattok
180 magas 34éves 80 kg átlagos külsejü srác vagyok! csabito76@freemail.hu ra is irhattok
Misk és körny csak csini jóalakú trendi nőt keresek napkbeni titkos talikra max 45év!
Mai nap folyamán keresek szexpartnert alkalmi jelleggel. Magas barna szem barna haj sportos test és 20cm-es fasz. Molett vagy vékony lányokat keresek elsősorban 50éves korig.
Sziasztok!
Debreceni hölgyeket kényeztetnék! Szeretek nyalni!
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok, helyem van.
28 éves, magas, ápolt, igényes, kedves pasi vagyok.
Írhatsz emailt is: vafer.rex@gmail.com
Debreceni hölgyeket kényeztetnék! Szeretek nyalni!
Lehetsz foglalt is, diszkrét vagyok, helyem van.
28 éves, magas, ápolt, igényes, kedves pasi vagyok.
Írhatsz emailt is: vafer.rex@gmail.com
Kecskeméti 31-36 éves h.párt nézhetsz otthonában.
Fényképes,bemutatkozó leveleket várjuk a : kmetpar@freemail.hu-ra
Fényképes,bemutatkozó leveleket várjuk a : kmetpar@freemail.hu-ra
Sziasztok! Tisza-to környékéről keresek szexuálisan elhanyagolt hölgyet titkos kapcsolatra! 18/5 borotvált!
smeker@vipmail.hu
smeker@vipmail.hu
sziasztok!
Debreceni ápolt 27é srác vagyok és keresek nagy intim méretű ápolt pasit akit leszophatnék!!
Debreceni ápolt 27é srác vagyok és keresek nagy intim méretű ápolt pasit akit leszophatnék!!
31éves 190cm 95kg sportoló nagyfarkú bika nőt vagy párt keres. bp, pest megye
e-mail: silversurfer79@freemail.hu
e-mail: silversurfer79@freemail.hu
Sziasztok!
A párommal 20/25 éves szerető pár vagyunk és egy lányt keresünk harmadikként Eger és környékéről. A lány igényes, higiénikus és megbízható legyen.
A levelet a következő e-mail címre várjuk: henycica@citromail.hu Tárgy: 3-dik
A párommal 20/25 éves szerető pár vagyunk és egy lányt keresünk harmadikként Eger és környékéről. A lány igényes, higiénikus és megbízható legyen.
A levelet a következő e-mail címre várjuk: henycica@citromail.hu Tárgy: 3-dik