Egy 55/47 éves egymást szerető pár vagyunk, de nem házaspár. Debrecen környékérül keresünk párt, nőt, férfit minden jóra, hely megoldott, férfi bi kizárt. más minden lehetséges, életkor nem számit. Kölcsönös szimpátia, higénia szükséges. Levelet belső email-ra, vagy sony11@citromail.hu-ra várunk!
31/190/95 sportoló nőt vagy párt keres.bp
Titkos barátnőt keresek! kedvelem a telt hölgyeket és a nyalakodást!
tigris77@postafiok.hu az ímélem ha gondolod írj!
tigris77@postafiok.hu az ímélem ha gondolod írj!
Romantikus, érzéki srác keresi érzelmileg (is) elhanyagolt nem független társát diszkrét nem csak erotikus kapcsolatra. email: ismeretlenismeros@citromail.hu
Békéscsabai hölgyet, esetleg párt keresek diszkrét kapcsolatra.
Telt karcsú hölgy gyengéd masszázsa a belvárosban!
Szvinger bulit keresnék nem függetlenként Bp-en szilveszterkor..nagyon kezdő molett teltecske 38 éves nőci vagyok
34 éves, nemfüggetlen, intelligens, erős szőrzetű, diszkrét, mackós srác, bp.-i hölgyet vagy párt keres hétköznap esténkénti találkozáshoz.
Bővebbet a társkereső adatlapomon.
Bővebbet a társkereső adatlapomon.
Fejér megyei 45éves pár, keres férfit 3 iknak.
35 év felettiek jelentkezését várjuk!
bobo433@freemail.hu
35 év felettiek jelentkezését várjuk!
bobo433@freemail.hu
gyozo10@freemail. címre írjatok már bővebb elérhetőséget. Köszönöm gyozo
Sziasztok!
28 éves vékony, magas debreceni pasi vagyok. Bővebb információ a társkereső adatlapomon.
Elhanyagolt hölgyekkel ismerkednék!
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
28 éves vékony, magas debreceni pasi vagyok. Bővebb információ a társkereső adatlapomon.
Elhanyagolt hölgyekkel ismerkednék!
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
ÉRZÉKI SRÁC! Magányos elhanyagolt vonzó jóalakú lány/hölgy rendszeres diszkrét partnere lenne napközben, egy intelligens magas sportos jóképű fiatalember a II. kerületből. Fénykép szükséges...
csakerotika@freemail.hu

Sziasztok.
Esetleg ma valaki,csajok,vagy párok?
Csak nálad, vagy nálatok,csak diszkréten,csak szex.
Csak belső levél, vagy makmarci34@freemail.hu
Esetleg ma valaki,csajok,vagy párok?
Csak nálad, vagy nálatok,csak diszkréten,csak szex.
Csak belső levél, vagy makmarci34@freemail.hu
Sziasztok!
Mi egy fehérvári 45-46 éves pár vagyunk. Ha gondoljátok vegyük fel a kapcsolatot!
Bobo433@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 25. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi egy fehérvári 45-46 éves pár vagyunk. Ha gondoljátok vegyük fel a kapcsolatot!
Bobo433@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 25. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (782089)
2010. 11. 25. csütörtök 14:19
40-42 hp vagyunk Bp-ről.Csak hp-ok jelenkezését várjuk 45 év től felfele Bp-ről.Váltsunk egy két őszinte levelet.Egyszerű életvitelü melós emberkék vagyunk csak hasonlóakat keresünk.Férjem mackós én átlagos -sportos.
sziasztok 18 éves vagyok és hölgyet keresek aki bevezetne a szexbe mert még szűz vagyok de nyitott vagyok mindenre kor nem számít és semmi más sem fejér megyei vagyok de szivesen utaznék is.
29 éve bcsabai srác keres hölgyet vagy párt, akár ma estére is
Sziasztok!
1 lány és 2 fiú (35-42 év) hármasunk keres korban hozzánk illő, budapesti vagy Pest megyei szóló hölgyet vagy párt!
Diszkrét helyünk van!!!
Semmi sem kötelező alapon!
Üdv
Attila
Részletek email-ben: sony309@gmail.com
1 lány és 2 fiú (35-42 év) hármasunk keres korban hozzánk illő, budapesti vagy Pest megyei szóló hölgyet vagy párt!
Diszkrét helyünk van!!!
Semmi sem kötelező alapon!
Üdv
Attila
Részletek email-ben: sony309@gmail.com
Sziasztok!
Napközbeni szabadidővel rendelkező ápolt, kulturált hölgyet keresek tartós diszkrét kapcsolatra. 168 74 45 éves, minden téren megbízható, ápolt, sportos férfi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye.
Tisztelettel István. rumci65@freemail.hu
Napközbeni szabadidővel rendelkező ápolt, kulturált hölgyet keresek tartós diszkrét kapcsolatra. 168 74 45 éves, minden téren megbízható, ápolt, sportos férfi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye.
Tisztelettel István. rumci65@freemail.hu
Ápolt, értelmes férfiként ismerkednék kortól függetlenül szintén ápolt, kulúrált, nem borotvált lánnyal, hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral, hosszú távra.
Hónap vagy hónapútán napközbe párral solo lánnyal nővel ismerkednék.én 35 Bp.-i. átlagos fiú vagyok Bp-ről.
Írj a maja.songu@freemail.hu ra
Írj a maja.songu@freemail.hu ra