Sziasztok!
Átlagos adottságokkal (kivéve a szexuális vágy)rendelkező 43 éves diplomás, ápolt, rendszeresen sportoló férfiként olyan hölgy (terhesség sem kizáró ok ) ismeretségét keresem, aki hellyel és napközbeni szabadidővel rendelkezik, szexuális életét nem érzik kielégítőnek, és ezen egy diszkrét, akár hosszabb távú kapcsolat izgalmával próbálna változtatni! Elvárások:18-45 év,és csupán amit én is nyújtani tudok :diszkréció, ápoltság, nyitottság, figyelmesség.
Érdeklődő leveleket ha lehet fényképpel(nem szükséges erotikus) és némi információval a besegito@freemail.hu címre várom!
Átlagos adottságokkal (kivéve a szexuális vágy)rendelkező 43 éves diplomás, ápolt, rendszeresen sportoló férfiként olyan hölgy (terhesség sem kizáró ok ) ismeretségét keresem, aki hellyel és napközbeni szabadidővel rendelkezik, szexuális életét nem érzik kielégítőnek, és ezen egy diszkrét, akár hosszabb távú kapcsolat izgalmával próbálna változtatni! Elvárások:18-45 év,és csupán amit én is nyújtani tudok :diszkréció, ápoltság, nyitottság, figyelmesség.
Érdeklődő leveleket ha lehet fényképpel(nem szükséges erotikus) és némi információval a besegito@freemail.hu címre várom!
Sziasztok!
Szegedi 30-as ápolt buja házaspár hölgyek,urak,párok válaszát várja diszkrét együttlétekre.
Csak nálad!!!
Msn:szegedipar@hotmail.hu
Szegedi 30-as ápolt buja házaspár hölgyek,urak,párok válaszát várja diszkrét együttlétekre.
Csak nálad!!!
Msn:szegedipar@hotmail.hu
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából. Párohoz is csatlakoznék, de csak a hölgy örömének fokozása céljából!
MSN/mail: galippo@citromail.hu
MSN/mail: galippo@citromail.hu
erotikus masszázs budapest belvárosában.
Sziasztok!
Szexkedvelő lányokat párokat keresek hosszútávra szexkapcsolat céljából.A diszkréció elvárt és adott.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok Nagykanizsáról.Ha van kedved írj!egysrac2683@citromail.hu
Szexkedvelő lányokat párokat keresek hosszútávra szexkapcsolat céljából.A diszkréció elvárt és adott.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok Nagykanizsáról.Ha van kedved írj!egysrac2683@citromail.hu
Egészséges, ápolt és diszkrét középkorú úriember lévén keresem titkos társam odaaó kényeztetésre a kölcsönös megbízhatóság jegyében. Kitartóan, fantáziadúsan szeretkezem....
Várom válaszod
Várom válaszod
sziasztok balaton zamárdiban dolgozo pesti pasi kikapcsoldás céljbol társat keres!action1980@windowslive.com 06302874351
Sziasztok!
46 éves, teljesen független, sportos férfi vagyok. Komoly esetleg diszkrét kapcsolatra barátnőt keresek 40 éves korig Székesfehérvárról. Belső leveleket várok.
46 éves, teljesen független, sportos férfi vagyok. Komoly esetleg diszkrét kapcsolatra barátnőt keresek 40 éves korig Székesfehérvárról. Belső leveleket várok.
Szia!
Mi egy igényes,kezdő pár vagyunk.Tapolca környéki. Hetero srácot keresünk. Még nem csináltuk hármasban.
Lány 23 éves,165 magas,56 kg.,szőkésbarna haj,zöld szem. Fiú 34 éves,175 magas,72 kg.,barna haj,barna szem.
Küldjél magadról képet. harmasban@citromail.hu
Normál kereteken belül mindent lehet.
Kölcsönös francia,szeretkezés,csókolózás stb.
Vagy csak nézheted,nyalhatsz stb. Amit te szeretnél.
Mi egy igényes,kezdő pár vagyunk.Tapolca környéki. Hetero srácot keresünk. Még nem csináltuk hármasban.
Lány 23 éves,165 magas,56 kg.,szőkésbarna haj,zöld szem. Fiú 34 éves,175 magas,72 kg.,barna haj,barna szem.
Küldjél magadról képet. harmasban@citromail.hu
Normál kereteken belül mindent lehet.
Kölcsönös francia,szeretkezés,csókolózás stb.
Vagy csak nézheted,nyalhatsz stb. Amit te szeretnél.
erotikus masszázs Budapest belvárosában.
Fiatal,igényes,kezdő pár keres fiatal srácot. Tapolca 30 km.-es körzetéből. Küldj bemutatkozó emailt,képpel. harmasban@citromail.hu
fiú lány pár pasija lennék , Miskolc és környékén, 30 éves sportos srác, bisex hajlammal a pasit kényeztetném.
Csak hölgyek és párok !! Szivesen csatlakoznék csinos párokhoz , akár csak fotós ként is
A diszkréció számomra is igen-igen fontos .

hello!
széplábú, nejlonharisnyát szívesen viselő lányokat/asszonyokat keresek hosszútávú szexkapcsolatra.. nem független, igényes pali vagyok.
írj üzenetet ha felkeltettem az érdeklődésed..
széplábú, nejlonharisnyát szívesen viselő lányokat/asszonyokat keresek hosszútávú szexkapcsolatra.. nem független, igényes pali vagyok.
írj üzenetet ha felkeltettem az érdeklődésed..

Kedves lányt, nőt keresek normális, intelligens, izgalmas szexkapcsolathoz.
Jó mérettel és ennél nagyobb fantáziával keresem csajom, nőm a 20-40-es korosztályból.
Jó mérettel és ennél nagyobb fantáziával keresem csajom, nőm a 20-40-es korosztályból.
Szegeden keresek partnert hölgy vagy pár személyében - a pár esetében csak a hölgy örömére, természetesen. Átlagos, 25 éves srác vagyok, nagyon imádok örömöt okozni, amit kifejezetten szeretek: hosszasan kényeztetni a partneremet nyelvvel... Nálam feltétel a szimpátia, nem mindenáron keresnék egy gyors numerát. Helyem nincs, de szívesen találkoznék olyan szimpatikus partnerekkel, akik komolyan gondolják...akit érdekel az ajánlatom, írjon a barraqda5@gmail.com-ra, és cserélünk képet, megbeszélünk mindent.

Sziasztok!
Szegedi, nem független, sportos, jóképűnek mondott, 33 éves srác, napközbeni szabadidővel keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, mindenki örömére!!!
Üzenet privátban vagy mystery001@freemail.hu-n
Szegedi, nem független, sportos, jóképűnek mondott, 33 éves srác, napközbeni szabadidővel keresi, csinos kortalan hölgy illetve pár ismerettségét, kölcsönös szimpátián alapuló, kellemes együttlétekhez, mindenki örömére!!!
Üzenet privátban vagy mystery001@freemail.hu-n
Lízingelhető pasi !!!!
Figyelem amíg a készlet tart!!!!!
Hölgyeknek és pároknak
lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal
ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom ludvigk név alatt és jelezd fellém puszi ludvig

Figyelem amíg a készlet tart!!!!!

Hölgyeknek és pároknak

lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal

Érettebb hőlgyel ismerkednék 50-65-ig,Budapesten ha elhanyagolt.Én 36-éves férfi vagyok kipróbálnám a sex ilyen oldalát is! (levelezhetnénk is esetleg) bagira.

25 éves szegedi srác keres titkos szexkapcsolatot, szimpátia elengedhetetlen