Én egy 30-as mackós alkatú, átlagos intim mérettel rendelkező srác vagyok. Titkos együttlétre keresek olyat, aki análisan kényeztetne. ttomi0007@gmail.com (Pécs, illetve Baranya)
Szia!Mi egy pár vagyunk!41 és 40 évesek!Keresünk nagy méretü pasit a hölgy örömére Szekszárd környékén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 28. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23830)
2010. 10. 28. csütörtök 06:13
Sziasztok!!
November 4-5-én Szekszárdon tartózkodom, 4-én estére keresnék hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék a nő örömére. Szeretném az estét tartalamsan eltölteni. 47 éves, ápolt, átlagos testalkatu férfi vagyok. Belső levél vagy sony11@citromail.hu email cimre!!
November 4-5-én Szekszárdon tartózkodom, 4-én estére keresnék hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék a nő örömére. Szeretném az estét tartalamsan eltölteni. 47 éves, ápolt, átlagos testalkatu férfi vagyok. Belső levél vagy sony11@citromail.hu email cimre!!
Sziasztok!!
Sziasztok Gábor vagyok Miskolcról!Holnap délelőtt keresek párt hölgyet,autóban vagy nálam egy kis kukkolásra ill. ha gondolod szexre! boby27@freemail.hu az emailom!!!Bármi érdekel ,normális rendes 32 éves srác vagyok!!!
Sziasztok! Ózd környéki lányokat, hölgyeket kényeztetnék titokban.
msn: levente001@windowslive.com
msn: levente001@windowslive.com
Sziasztok! Sátoraljaújhelyi nem független 35 éves pasi keresi diszkrét női szexpartnerét! Belső üzenetet várok.
Hölgyem
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszes ,barnaszemü férfi vár,
kényeztető odafigyeléssel .
- Teljes diszkréció .......
a képen nem én vagyok
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók .............................
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszes ,barnaszemü férfi vár,
kényeztető odafigyeléssel .
- Teljes diszkréció .......
a képen nem én vagyok
Írj , elefant@c2.hu -ra
csók .............................
Szia ha szeretnél diszkrét és önzetlen szeretőt írj:
budapesti érett korrekt férfi
m8zoltan@c2.hu
m8zoltan@c2.hu
Ma este cumiznék olyan hetero úrnak akinek ezt barátnője,felesége nem szereti,garantálom hogy nem fogsz csalódni...pestmegyei ,vékony kedves enyhén biszex fiú vagyok(autóval előnyben!)
Sziasztok!30éves nyíregyi pasi vagyok.Párokat keresek akikhez csatlakozhatnék harmadiknak.Kor mellékes,ápoltság,diszkréció fontos.Ha valakiket érdekellnék írjon.Email cím: istone79@citromail.hu
Idősebb ffit keres fiú! bacsm@citromail.hu
Sziasztok
Holnap estére(Szombat 9.) kertesünk Bp.-i. párt 30-50 év között a lány bi ok ff-nél kizárt .Mi 38 165/56 nő és 182/82 ff
Dohányzunk és gyerekes pár vagyunk.
Nem csak egy napos kalandot keresünk.
Holnap estére(Szombat 9.) kertesünk Bp.-i. párt 30-50 év között a lány bi ok ff-nél kizárt .Mi 38 165/56 nő és 182/82 ff
Dohányzunk és gyerekes pár vagyunk.
Nem csak egy napos kalandot keresünk.

Macis srác csatlakozna Pestről párokhoz vagy egyedül álló hölgyhöz.
183/95/33 peter776201@gmail.com
183/95/33 peter776201@gmail.com

Sziasztok!
27 éves, magas, vékony, ápolt, igényes, diszkrét debreceni pasi vagyok, szőrtelen intim területtel.
Utazni tudok, helyem van.
Hölgyeket kényeztetnék.
További információ és képek a társkereső adatlapomon.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
27 éves, magas, vékony, ápolt, igényes, diszkrét debreceni pasi vagyok, szőrtelen intim területtel.
Hölgyeket kényeztetnék.
Szia ha szeretnél diszkrét és önzetlen szeretőt írj:
m8zoltan@c2.hu
m8zoltan@c2.hu

Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék.
Hölgyeket kényeztetnék.
36/186/88 és 32/170/55 éves házaspár keres a hölgynek partnert kizárólag hetero beállítottságú, jóképű, sportos alkatú, fiú személyében a hölgy kényeztetésére, akár csak a Hölggyel kettesben is. Hölgytagunk valóban szép, karcsú, csinos, nőies Nő. Nem baj, ha fiatalabb vagy. Intelligencia feltétel. Részletes bemutatkozó, kultúrált, fényképes levelet várunk. email: qwer133@freemail.hu
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
Sziasztok!
Bp.-i/Pest m.-i férfit keresünk negyediknek 1 hölgy (35 é) és 2 férfi felállás mellé!
Kizárólag nagyméretűt (20 cm vagy feletti) keresünk, csak a hölgy örömére!
Jelentkezés csak email-ben, csak fényképes levelekre válaszolunk!
email: sony309@gmail.com
Bp.-i/Pest m.-i férfit keresünk negyediknek 1 hölgy (35 é) és 2 férfi felállás mellé!
Kizárólag nagyméretűt (20 cm vagy feletti) keresünk, csak a hölgy örömére!
Jelentkezés csak email-ben, csak fényképes levelekre válaszolunk!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok! Pár vagy hölgy társaságát keresem ma estére. 180 magas 34 éves 83kg barna haj a külsömröl röviden. Vasmegyei Szombathely és környéke előny de távolság se gond! Szivesen utazok ha kell. Cimem csabito76@freemail.hu