31 éves 190cm 95kg sportoló nagyfarkú bika nőt vagy párt keres. silversurfer79@freemail.hu
Sziasztok!
Bp.-i/Pest m.-i férfit keresünk negyediknek 1 hölgy (35 é) és 2 férfi felállás mellé!
Kizárólag nagyméretűt (20 cm vagy feletti) keresünk, csak a hölgy örömére!
Jelentkezés csak email-ben, csak fényképes levelekre válaszolunk!
email: sony309@gmail.com
Bp.-i/Pest m.-i férfit keresünk negyediknek 1 hölgy (35 é) és 2 férfi felállás mellé!
Én egy 30-as mackós alkatú, átlagos intim mérettel rendelkező srác vagyok. Titkos együttlétre keresek egy kedves, csinos hölgyet is. Én diszkrét vagyok, legyél te is az.
Egyszer kipróbálnám egy párral a bi" formációt is. Pécs és környéke.
Egyszer kipróbálnám egy párral a bi" formációt is. Pécs és környéke.
Sziasztok!
szombathelyen lányokat,aszonyokat,hölgyeket keresek minden érdekel katt rám !
Nem független 28 éves pasi vagyok.172 cm,sportos,kék szem,rövid barna haj.Lányt,nőt keresek közös programokhoz.
Sziasztok. 28 éves fiú hétköznapi "elfoglaltságot" keres Budapesten, az a lány nem bánja meg biztos aki nem lép vissza és ír! oliverpapp@citromail.hu
38 éves nős pasi, párral minden BI dologban benne lenne. Helyem Bp. - en van. Főként napközben ok.
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
Debreceni igényes, 35 éves kíváncsi fiú párt, lányt kukkolna.Vagy csak amit szeretnétek
intim fotó (csak rólam) készítéséhez keresek társat!
Sziasztok!
27 éves, magas, vékony, ápolt, igényes, diszkrét debreceni pasi vagyok, szőrtelen intim területtel.
Autó, hely van.
Hölgyekkel ismerkednék.
További információ és képek a társkereső adatlapomon.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
27 éves, magas, vékony, ápolt, igényes, diszkrét debreceni pasi vagyok, szőrtelen intim területtel.
Autó, hely van.
Hölgyekkel ismerkednék.
További információ és képek a társkereső adatlapomon.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
180 80 34 igényes,jóképü férfi csinos hölgyet keres diszkrét kapcsolatra. hv711@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 13. péntek 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754445)
2010. 08. 13. péntek 17:48
Mi 38n 35f Bp.-i. pár vagyunk,méreteink N:165cm 53kg vékony F:182cm 82kg átlagos. Holna estére (Szombat 14.e)[ Bp.-i. párral lánnyal ismerkednék. Nőknél bi fontos,fiuknál kizárt.
Írjatok a és küldjetek képet ide trixi.sz@freemail.hu-ra válaszba mi is küldünk.
Írjatok a és küldjetek képet ide trixi.sz@freemail.hu-ra válaszba mi is küldünk.

Sziasztok!
Szexkedvelő lányokat párokat keresek hosszútávra szexkapcsolat céljából.A diszkréció elvárt és adott.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok Nagykanizsáról.Ha van kedved írj!egysrac2683@citromail.hu
Szexkedvelő lányokat párokat keresek hosszútávra szexkapcsolat céljából.A diszkréció elvárt és adott.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok Nagykanizsáról.Ha van kedved írj!egysrac2683@citromail.hu
180 34 80 igényes,jóképü férfi csinos nőt vagy anyukát keres laza kapcsira.Szabolcs megye.
Mi 38n 35f Bp.-i. pár vagyunk,méreteink N:165cm 53kg vékony F:182cm 82kg átlagos. Holna estére (Szombat 14.e)[ Bp.-i. párral lánnyal ismerkednék. Nőknél bi fontos,fiuknál kizárt.

Sziasztok! Egyedülálló esetleg elhanyagolt diszkrét,ápolt vékony hölgyet keresek titkos kapcsolatra! Baja és környéke! Ide írj először! Köszönöm Jani

Sziasztok!
Augusztus végén ünnepség lesz nálunk... A páromnak szeretnék kedveskedni. Egy párt (egy fiú és egy lány) keresünk, akivel négyesben eltölthetnénk egy estét...és ha jól sikerül, akkor hosszabb távon is együtt lehetnénk. Ami érdekel: női bi és párcserés szex. Volt már ilyen kapcsolatunk. Nem dohányzó párt keresünk, és olyan párt, aki nem allergiás az óvszerre. Negyvenes házaspár vagyunk hajdú biharból, vékony alkatúak. Többit e-mail-ben.
E-mail címünk: 4es@mailbox.hu
Sziasztok
Augusztus végén ünnepség lesz nálunk... A páromnak szeretnék kedveskedni. Egy párt (egy fiú és egy lány) keresünk, akivel négyesben eltölthetnénk egy estét...és ha jól sikerül, akkor hosszabb távon is együtt lehetnénk. Ami érdekel: női bi és párcserés szex. Volt már ilyen kapcsolatunk. Nem dohányzó párt keresünk, és olyan párt, aki nem allergiás az óvszerre. Negyvenes házaspár vagyunk hajdú biharból, vékony alkatúak. Többit e-mail-ben.
E-mail címünk: 4es@mailbox.hu
Sziasztok
Hármasunkhoz bevállalós negyediknek nőt ,egy 50 .-est keresünk !
182/80/33 pasi, kellemes intim mérettel csatlakozna párhoz a hölgy örömére, vagy kényeztetne egy elhanyagolt, unatkozó hölgyet. Diszkréció adott, utazni tudok! Msn/mail: galippo@citromail.hu
Sziasztok !
Mi egy 34-40 es Csinos h.pár vagyunk. Hölgyet keresnénk harmadiknak mind kettönk örömére. Ápoltság, diszkréció fontos. E-mail: giorgy1969@gmail.com
Mi egy 34-40 es Csinos h.pár vagyunk. Hölgyet keresnénk harmadiknak mind kettönk örömére. Ápoltság, diszkréció fontos. E-mail: giorgy1969@gmail.com