Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2012. 11. 12. hétfő 14:54  #874
melpi81 melpi81
Milyen pózban ajánlott próbálkozni eleinte ? Melyikben tud ellazulni leginkább az ánuszrózsa ?

És az természetes, hogy még másnap is fájdogál a segg utána ?
2012. 11. 12. hétfő 12:12  #873
Törölt felhasználó (857830)
Öööö... nem tágítja ki... mármint problémát okozó mértékben biztosan nem. Tévhit. Sőt, aranyeret sem okoz. Közel húsz év tapasztalata alapján mondhatom. Ugyanis ott izom van... nyúlik-összehúzódik-nyúlik-összehúzódik és közben edződik. Egy emberi pénisz nem az a kaliber ami problémák forrása lehet. Technika (türelem, síkosítás, fokozatosság, tempó) és akarat (vágy) kérdése.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 11. 12. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 12. hétfő 11:36
A természet kitalálta mire való! Csak az ember ilyen dilis, hogy másra is használja! Pedig a nőknek is veszélyes, mert a záróizmokat nagyon kitágítja egy idő után! Akkor mi lesz, dugót használnak majd?
2012. 11. 12. hétfő 11:36  #872
karpat57 karpat57
A természet kitalálta mire való! Csak az ember ilyen dilis, hogy másra is használja! Pedig a nőknek is veszélyes, mert a záróizmokat nagyon kitágítja egy idő után! Akkor mi lesz, dugót használnak majd?
2012. 11. 12. hétfő 09:14  #871
Törölt felhasználó (790733)
Nagyon jól írod: gumi nélkül iszonyat fertőzésveszélyes! Ebben a témában ne az itt írogatókra hallgass (mert itt sajnos jó pár marha a popsiból - punciba járatot is preferálja, sőt popsi után le is szopatja a farkát) , hanem az urológusra! Mi sajnost ezt megjártuk, eleinte mi sem használtunk gumit popsiszexnél de vagy egy hónapig kellett antibotikumot szedni, mire az e-colit kiírtottuk a szevezetünkből.. azóta csak gumival használjuk a hátsó bejáratot.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 11. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 11. vasárnap 19:20
Na és milyen síkosítót ajánlotok ? Mert mi amiket próbáltunk, egy idő után inkább ragadt, mint síkosított. Gumi nélkül nem fertőzésveszélyes ? Nyilvánvalóan utána nem rakom sem szájba, sem punciba, de mintha valami olyasmit hallottam volna korábban, hogy meg tud telepedni ez-az a húgycsőben, vagy a fityma alatt (pl. coli baktérium), hiába mossa meg utána az ember.

Előtte mennyire fontos a beöntés ? Mert annyi kecmect nem ér az egész. Elég az, ha előtte kimossa kézzel és nincs székelési ingere ?

Kb. hány alkalom után nem lesz neki fájdalmas ? Nem sajnáltad meg, mikor visított a fájdalomtól ? Mert én tágítottam rendesen, volt síkosítva is, nem is kellett különösebben erőltetni, nagyon lassú és óvatos voltam, mégis visított......
2012. 11. 11. vasárnap 20:34  #870
hot_blood hot_blood VIP
Mi "Durex Play" sikositot hasznaltunk,de volt hogy "Johnson`s" bebiolajjal is helyettesitettuk...Sot a babaolaj,nem fog ragadni egy ido utan!!
Igen van hogy vegzunk elotte vegbel beontest,a dussolo csovevel!Lecsavarozzuk a dussolot,es langyos vizzel,nem nagy nyomassal kimossuk!De van hogy spontan keri az analis szexet,es akkor elokeszules nelkul elvezzuk a pillanatot!Fontos utana a jol elvegzett tisztalkodas,es amennyire lehet "pisiles"(ami sajnos orgazmus utan eleg nehez,de tisztithatja a hugycsovet)!

Szerencsere a parom nem visitott!Fajt neki,es szekelesi ingere volt,de turelmesen probalt ellazulni(mert ez a legfontossabb,hogy legyen nagyon ellazulva),es lassan,fokozatosan kezdte elvezni!Eleinte fajdalom es elvezet volt egyszere,aztan atment,csak elvezette,es orgazmusa is volt ugy hogy nem erintettem el a "sunajat"!

Szoval kivanok sok sikert,turelmet,es a parod legyen ellazulva,engedje el magat,es elvezni fogja!!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 11. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 11. vasárnap 19:20
Na és milyen síkosítót ajánlotok ? Mert mi amiket próbáltunk, egy idő után inkább ragadt, mint síkosított. Gumi nélkül nem fertőzésveszélyes ? Nyilvánvalóan utána nem rakom sem szájba, sem punciba, de mintha valami olyasmit hallottam volna korábban, hogy meg tud telepedni ez-az a húgycsőben, vagy a fityma alatt (pl. coli baktérium), hiába mossa meg utána az ember.

Előtte mennyire fontos a beöntés ? Mert annyi kecmect nem ér az egész. Elég az, ha előtte kimossa kézzel és nincs székelési ingere ?

Kb. hány alkalom után nem lesz neki fájdalmas ? Nem sajnáltad meg, mikor visított a fájdalomtól ? Mert én tágítottam rendesen, volt síkosítva is, nem is kellett különösebben erőltetni, nagyon lassú és óvatos voltam, mégis visított......
2012. 11. 11. vasárnap 19:20  #869
melpi81 melpi81

(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 11. 11. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 11. vasárnap 15:13
Sok sikosito,es turelem,es ellazulas,es meg lesz a munkad gyumolcse!!A parom imadja a szex eme fajtajat!!Akar analisan is kepes elvezni!!Eleinte o sem szerette,fajt,de sok turelem,sikosito,es mar van,hogy eleg gyakran keri!!
2012. 11. 11. vasárnap 17:25  #868
Törölt felhasználó (858797)
Igazad van az nem diploma függö
2012. 11. 11. vasárnap 17:19  #867
1feffelino 1feffelino
a seggbekúrás mióta kötött diplomához, haver
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 11. vasárnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 11. vasárnap 15:50
Én ha egy honapig nem dugom meg a popsiját már kéri,hogy dugjál seggbe. Pedig szerény 3 diplomás nö. az elején neki is fájt de mar szereti. Este is seggbe kurom szereti ha beleélvezek a fenekébe.
2012. 11. 11. vasárnap 15:50  #866
Én ha egy honapig nem dugom meg a popsiját már kéri,hogy dugjál seggbe. Pedig szerény 3 diplomás nö. az elején neki is fájt de mar szereti. Este is seggbe kurom szereti ha beleélvezek a fenekébe.
2012. 11. 11. vasárnap 15:13  #865
hot_blood hot_blood VIP
Sok sikosito,es turelem,es ellazulas,es meg lesz a munkad gyumolcse!!A parom imadja a szex eme fajtajat!!Akar analisan is kepes elvezni!!Eleinte o sem szerette,fajt,de sok turelem,sikosito,es mar van,hogy eleg gyakran keri!!
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 10. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 10. szombat 20:23
Na és hány sikertelen próbálkozás után adjuk fel a dolgot ? Mi már 4x próbáltuk a párommal, de még mindig irtózatosan fáj neki, pedig akarjuk mind2-en, és a méretem is átlagos.
Meddig kell előtte nyelvel, újjal tágítani ? Én jó fél órát szántam rá, simán bement neki 1-2 ujjam, de már az is marhára fájt neki, nemhogy a farkam.
2012. 11. 10. szombat 20:42  #864
Törölt felhasználó (248816)
Nem szabad feladni,ha sikerül nagyon élvezni fogjátok! Sikosító v nyál segítségévelpróbáld az ujjad kőrkörösen forgasd. Mikor már kitágult a párod,nyugodtan behatolhatsz nem fogja érezni.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 10. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 10. szombat 20:23
Na és hány sikertelen próbálkozás után adjuk fel a dolgot ? Mi már 4x próbáltuk a párommal, de még mindig irtózatosan fáj neki, pedig akarjuk mind2-en, és a méretem is átlagos.
Meddig kell előtte nyelvel, újjal tágítani ? Én jó fél órát szántam rá, simán bement neki 1-2 ujjam, de már az is marhára fájt neki, nemhogy a farkam.
2012. 11. 10. szombat 20:23  #863
melpi81 melpi81
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 09. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 09. péntek 15:23
Hááát... ez is olyan dolog, ami agyban fogan, aztán vagy bejön a megvalósítás során, vagy nem. Az nyilván más kérdés, hogy nem akarsz fájdalmat okozni, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy fájnia kelljen. Persze pusztán az erre rendeltetett nyílás igénybevétele is bőven elegendő öröm forrása lehet mindkettőtök számára. **************************************************************- ***************** crazya

(moderálva: ne keverd bele a politikát)
2012. 11. 09. péntek 15:23  #862
Hááát... ez is olyan dolog, ami agyban fogan, aztán vagy bejön a megvalósítás során, vagy nem. Az nyilván más kérdés, hogy nem akarsz fájdalmat okozni, de egyáltalán nem törvényszerű, hogy fájnia kelljen. Persze pusztán az erre rendeltetett nyílás igénybevétele is bőven elegendő öröm forrása lehet mindkettőtök számára. **************************************************************- ***************** crazya

(moderálva: ne keverd bele a politikát)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 09. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2012. 11. 09. péntek 14:15
Hát, amikor prosztata- rákszűrésen a doktor úr betette a középső ujját a kakilómba én nem imádtam! Helyette csillagokat, láttam, no nem a gyönyörtől, hanem a fájdalomtól. Még a végbélnyílás talán, de a végbelem nem tartozik az erogén-zónáim közé. Párom is azt mondja, hogy nagyon fáj amikor lassan, finoman be akarom nyomni a síkosítóval bekent farkamat. Ha mégis beljebb csúszik, akkor görcsbe rándul és tolná kifelé, hiszen ez a végbél számára a normális útirány. Ez hasonló lehet, mint a mély-torok, alkati kérdés és egyéni érzékenység kérdése. Én már attól is öklendezem, ha a fogkefém a nyelvem hátsó oldalához ér. (még jó, hogy nem vagyok nő!) Pontosan ezért nem is várom el páromtól, hogy öklendezve tövig nyelje , vagy a fájdalmával küszködve végbelébe fogadja a hímvesszőmet. Ez szerintem nem szeretkezés, és végkép nem kölcsönös örömszerzés.
2012. 11. 09. péntek 14:15  #861
Hát, amikor prosztata- rákszűrésen a doktor úr betette a középső ujját a kakilómba én nem imádtam! Helyette csillagokat, láttam, no nem a gyönyörtől, hanem a fájdalomtól. Még a végbélnyílás talán, de a végbelem nem tartozik az erogén-zónáim közé. Párom is azt mondja, hogy nagyon fáj amikor lassan, finoman be akarom nyomni a síkosítóval bekent farkamat. Ha mégis beljebb csúszik, akkor görcsbe rándul és tolná kifelé, hiszen ez a végbél számára a normális útirány. Ez hasonló lehet, mint a mély-torok, alkati kérdés és egyéni érzékenység kérdése. Én már attól is öklendezem, ha a fogkefém a nyelvem hátsó oldalához ér. (még jó, hogy nem vagyok nő!) Pontosan ezért nem is várom el páromtól, hogy öklendezve tövig nyelje , vagy a fájdalmával küszködve végbelébe fogadja a hímvesszőmet. Ez szerintem nem szeretkezés, és végkép nem kölcsönös örömszerzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 09. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (844992)
2012. 11. 09. péntek 11:12
Imádom,amikor azt monda, hogy "tedd a kakilómba". Nem kell kétszer mondani.....
2012. 11. 09. péntek 11:12  #860
Törölt felhasználó (844992)
Imádom,amikor azt monda, hogy "tedd a kakilómba". Nem kell kétszer mondani.....
2012. 11. 09. péntek 10:09  #859
Törölt felhasználó (838984)
Pedig tényleg nagy élvezetet tud nyújtani, de meg kell tanulni. Nem lehet belevágni csak úgy. Megfelelő előkészület, idő és türelem kérdése, és főleg az összhangé, mikor a párod egyetlen rezdüléséből érzed, hogy hogyan folytasd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 23:23
Nehezen hiszem, hogy az anális szex bárkinek is jólesne. Egyszer már próbálkoztunk vele, de fájdalmas volt. Erotikus élményt, gyönyört egyáltalán nem jelentett.
2012. 11. 09. péntek 06:38  #858
Már ne is haragudj, de ez szamárság. Egyetlen sikertelen próbálkozás után ilyen kinyilatkoztatást tenni. Csak saját praxisomból simán cáfolom amit írtál. Nem hogy jólesik, de simán ki tudok elégülni. Nem állítom, hogy mindig, minden körülmények között, de elég nagy gyakorisággal kerül terítékre a popsim. Jó 20 év távlatában azt kell mondjam, az egyenleg ebben a tekintetben igen pozitív, néhány alkalom volt csak, hogy kellemetlen élmény társult hozzá. Az is csak az akkori partnerem irdatlan méretű szerszámának , de főként sietősségének volt köszönhető. Úgyhogy én arra biztatlak, hogy ne adjátok fel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 23:23
Nehezen hiszem, hogy az anális szex bárkinek is jólesne. Egyszer már próbálkoztunk vele, de fájdalmas volt. Erotikus élményt, gyönyört egyáltalán nem jelentett.
2012. 11. 08. csütörtök 23:23  #857
2012. 11. 05. hétfő 20:56  #856
Törölt felhasználó (86984)
Biztos testalkat függő is.
A párom az esetek nagyrészében bírja,de van, hogy neki se megy.
Az ujjazásos dolog érdekes, mert inkább a farkam kéri, mint az ujjam, mert valamiért az ujj kellemetlen. (Mielőtt valaki írná, válaszolok is: nem vastagabb az ujjam, mint a farkam)
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2012. 11. 05. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 05. hétfő 11:37
Lenne pár kérdésem:

Jelenlegi barátnőmmel már majdnem 1 éve vagyunk együtt, eddig 2x próbáltunk análisan közösülni. Engem és őt is izgatja/izgatta a dolog.
Először csak a makkom ment be, hamar abbahagytuk, mert nagyon fájt neki. Másodjára már kb félig benne voltam és el is élveztem (gumiban természetesen), beljebb nem mertem tolni, mert így is nagyon fájt neki. Ő is elélvezett, de úgy, hogy közben dörzsöltem a csiklóját.
Mind két alkalommal alaposan kinyaltam, a nyelvemmel megkúrtam a seggét (ezt mindig csinálom és élvezi is) és utána ujjaztam, masszíroztam óvatosan 1, majd 2 újjal, síkosítót és nyálat is használtunk bőven (jó fél óráig játszadoztam vele így előtte). Különben a seggbeujjazást már nem szereti, kellemetlen neki. Mindezt hason fekvős, ill. kutya pózban. Még előtte ittunk is egy kicsit, hogy bátrabb legyen, szóval mindent jól csináltunk.
Elmondása és a nyögései alapján mégis nagyon fájt neki, többet nem akarja. Átlagos méretű farkam van.

1. Szerintetek erőltessem-e még később is , vagy felejtsem el?
2. Milyen más pózban tudna legjobban ellazulni a segge luka és emiatt válna könnyebbé a behatolás ?
3. A nyelvemmel úgy érzem azóta mintha tágabb lenne a segge és könnyebben is hatolna be, ez elképzelhető, vagy csak beképzelem ?
4. Mivel közben a csiklódörzsöléstől el tudott élvezni, én úgy gondolom nem fájhatott az annyira, persze ő azt mondja nagyon nem volt jó neki. Lehet mégis élvezte egy kicsit a fájdalom ellenére is ?
5. Máshol azt olvastam, hallottam, első pár alkalommal fájdalmas csak, utána már jó lesz neki. Ez igaz, kinek mi a tapasztalata, hány alkalom után lesz erősebb az élvezet, mint a fájdalom ?
2012. 11. 05. hétfő 14:25  #855
Gusztav Gusztav
Érdekes! az én Kicsikém ,nagyon nehezen ment bele a popo szexbe,de lassan finoman ,rá tudtam venni és most már nincs olyan szex,hogy ne dugnám meg a popsiját. Sőt 90%-ban ott fejezzük be és retteneteset élvezünk mind ketten. Sokszor Ő,helyezkedik úgy ,hogy dugjam mag a popsiját,mert ott mindig el tud élvezni.
/ 63