Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

2012. 11. 05. hétfő 11:37  #854
melpi81 melpi81
Lenne pár kérdésem:

Jelenlegi barátnőmmel már majdnem 1 éve vagyunk együtt, eddig 2x próbáltunk análisan közösülni. Engem és őt is izgatja/izgatta a dolog.
Először csak a makkom ment be, hamar abbahagytuk, mert nagyon fájt neki. Másodjára már kb félig benne voltam és el is élveztem (gumiban természetesen), beljebb nem mertem tolni, mert így is nagyon fájt neki. Ő is elélvezett, de úgy, hogy közben dörzsöltem a csiklóját.
Mind két alkalommal alaposan kinyaltam, a nyelvemmel megkúrtam a seggét (ezt mindig csinálom és élvezi is) és utána ujjaztam, masszíroztam óvatosan 1, majd 2 újjal, síkosítót és nyálat is használtunk bőven (jó fél óráig játszadoztam vele így előtte). Különben a seggbeujjazást már nem szereti, kellemetlen neki. Mindezt hason fekvős, ill. kutya pózban. Még előtte ittunk is egy kicsit, hogy bátrabb legyen, szóval mindent jól csináltunk.
Elmondása és a nyögései alapján mégis nagyon fájt neki, többet nem akarja. Átlagos méretű farkam van.

1. Szerintetek erőltessem-e még később is , vagy felejtsem el?
2. Milyen más pózban tudna legjobban ellazulni a segge luka és emiatt válna könnyebbé a behatolás ?
3. A nyelvemmel úgy érzem azóta mintha tágabb lenne a segge és könnyebben is hatolna be, ez elképzelhető, vagy csak beképzelem ?
4. Mivel közben a csiklódörzsöléstől el tudott élvezni, én úgy gondolom nem fájhatott az annyira, persze ő azt mondja nagyon nem volt jó neki. Lehet mégis élvezte egy kicsit a fájdalom ellenére is ?
5. Máshol azt olvastam, hallottam, első pár alkalommal fájdalmas csak, utána már jó lesz neki. Ez igaz, kinek mi a tapasztalata, hány alkalom után lesz erősebb az élvezet, mint a fájdalom ?
2011. 09. 11. vasárnap 11:34  #853
Törölt felhasználó (731322)
én rendszeresen dugom a feleségem popóját,mindég odatolja.kinyalom,tátogatom,be sikositozom,vagyis jól előkészítem.de párom is el szokót játszani az anusommal.élvezzük mind a ketten. beka2 eljen finom
2011. 09. 08. csütörtök 16:08  #852
Törölt felhasználó (809386)
Meghitteb körülmények közt ettől én keményebb legény tudok lenni.. smile )

"Igen, végre seggbeb@sztalak, te utolsó kis büdös ribanc, aki annyit kérette magát és annyit kényeskedett, de most végre a helyére kerültek a dolgok, a farkam a seggedbe, a gecim pedig a végbeledbe, te pedig itt térdepelsz előttem, védtelenül és kiszolgáltatottan legkedvesebb szórakozásomnak"
2011. 08. 30. kedd 16:00  #851
Törölt felhasználó (34131)
Óóóó, nincs is jobb a popsi ujjazásnál, egy még félig-meddig szűz női seggecskében wink
Illetve van: a farkamat tövig nyomni bele smile
Mindenesetre én drukkolok Nektek, hogy minél simábban és finomabban történjen meg az első igazi behatolás, hogy aztán jó sokáig gyakoroljátok együtt ezt is! És ha még fényképek is készülnének a nagy kísérletről, na, az lenne az igazán csodás!
2011. 08. 30. kedd 13:18  #850
már OFF
igen, főleg a kapcsolatok elején megy a nagyon hosszú - nagyon gyengéd - nagyon romantikus szeretkezés, de aztán egy idő után én is szívesen bevadulok és olyankor bizony jólesnek a kőkemény dolgok is, akár kis (kölcsönös) fizikai fájdalommal, pici (kölcsönös) megalázással is...
2011. 08. 30. kedd 13:13  #849
Teljesen igazad van, de félreértettél: nálam egész egyszerűen a mocskos beszéd a szexuális együttlét része. Szerencsémre a nők nagy részénél is eddig bejött ez, szóval nem vették rossz néven, ha büdös rib@ncnak, szétkúrt pinájú kurv@nak, vagy b@szni való nősténynek szólongattam őket szeretkezés közben. Sőt, még egy jó fenekelés is meg-megtörténik b@szás közben, de véletlenül sem azért, mert bántani akarom őket, hanem egész egyszerűen annyira élvezem az eksönt wink Az aktuális nőm azt szokta mondani, hogy neki igazán nagy élvezet picike fájdalom nélkül nem is létezik, ebbe pedig hálistennek pont jól belefér a szeretkezés közbeni gyengéd ütlegelés és verbális agresszió smile
2011. 08. 27. szombat 21:16  #848
parow parow
Nekem most jött össze ,vagyis most fest úgy ,igen közel a cél smile
persze pezzegettem néha a dolgot , helyesebben úgy alakítottam ,sodródjunk kicsit felé , de ez több volt most mint amire számítottam .
Kitartás mindenkinek , szerintem ez olyasmi mint a süsü-ben a lepke , ha nem akarod mindenáron elkapni simán lehet , hogy rádszáll.
2011. 08. 26. péntek 12:32  #847
Törölt felhasználó (388655)
Szerintem egy nagy maszlag amit írtál.
Sose keféltél élvezetbél? Csak tiszteletből, megbecsülésből? Sose csináltál olyat, hogy az első randi végén letéptétek egymás ruháit, és halálra kényeztettétek egymást? Mikor csak egy test kell, csak a kielégülés? Nem tudom mennyi idás vagy, de sürgősen próbáld ki smile
2011. 08. 25. csütörtök 21:01  #846
Smile Smile
Egyet értek veled nálam is ez a helyzet.
2011. 08. 25. csütörtök 16:43  #845
Nincs is annál jobb, mint rávezetni a nődet az ánusz rendeltetésszerű használatára!
Először csak nyalogatni, puszilgatni, simogatni... Ilyenkor jön aztán a kérdés: "- Annyira izgat téged?"
Hú, hát még annál is sokkal jobban!!!
Aztán ujjazni, szépen és finoman és érezni, ahogy kiscsaj képes már ellazulni és hagyja, hogy az ujjaiddal a seggecskéjében matass. Először csak a kisujjaddal, aztán a középső és mutatóujjal, végül a hüvelykujjaddal. Aztán a farkaddal körözni és kenni szét a síkosítót, miközben ő hanyatt fekve a punciját simogatja. És már nagyon várja, hogy végre a segglyukába hatolj, de te összeszorítod a fogaidat és nem sieted el a dolgot, viszont finoman és gyengéden két ujjadat csúsztatod bele a végbelébe. Nem telt még el egy hónap sem, és a nemrég még finom és szoros, érintetlen ánuszgyűrű már csak jó dugásra vár, semmi másra. Fogd hát a farkadat és hagyd, hogy szépen benyomuljon ebbe a csodálatos nyílásba és nézzed közben a kicsit ijedt, kicsit rémült arcocskáját a csajnak: Igen, végre seggbeb@sztalak, te utolsó kis büdös ribanc, aki annyit kérette magát és annyit kényeskedett, de most végre a helyére kerültek a dolgok, a farkam a seggedbe, a gecim pedig a végbeledbe, te pedig itt térdepelsz előttem, védtelenül és kiszolgáltatottan legkedvesebb szórakozásomnak wink
(Ez egy válasz Denipapa üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 21. vasárnap 20:59
Sokan úgy vannak vele, hogy: "az csakis kizárólag kijárat!"
Rossz tapasztalat, tájékozatlan, vagy tapintatlan férfi simán okozhat kellemetlen élményt a nőnek, ráadásul úgy, hogy a nőben egy életre gátlás alakul ki ezen dolog iránt.

A férfiak nagy százalékát izgatja, mert tabu. Látnak vagy járnak egy formás fenekű nővel.....még szép, hogy megfordul a fejükben, hogy a nővel análisan is szeretkezzenek!
A kellő előkészület az elengedhetetlen, az óvatosság meg igenis kötelező!
Persze ehhez egy olyan partner is kell, aki nem zárkózik el ez elől a dolog elől és fantáziált már arról, hogy mi lenne ha......!
2011. 08. 23. kedd 17:12  #844
eros007 eros007
Nem piszkálni akartalak a "Nem tudom ravenna miért jár ide" gondolattal, hanem arra szerettem volna célozni, hogy nem ez lényeges, hanem hogy valaki nyilvánvaló képtelenségeket hord itt össze.

Ha nem is pont így fogalmaztam volna meg, de teljesen egyet értek a 836#-os hsszel. A rá adott válaszomból végül kitöröltem, hogy aki ilyeneket mond, azt nem árt teljes körűen oktatni…… mert rá fér.

Bár mostanra megtanultam ha a vágy hevében karmolok és paskolok, akkor popsin lehet dugni egy nőt "szárazon" úgy, hogy Ő ezt élvezi és én észre sem veszem…. Hmmmmm…. vagy ehhez engem kell paskolni karmolni…..... na ennek még utána járok...…… wow3 eplus2
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 08. 19. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 19. péntek 08:06
eros007: hogy miért járok ide? Olvasni, beszélgetni, fórumozni mint bárki más. Az hogy nem tetszik mindenkinek a stílusom, vagy hogy véleményem van azzal nem kell egyetérteni senkinek. Én ilyen vagyok. Pikirt, pökhendi és szókimondó. Úgy a véleményem mind a tetteim tudom hova rakni magamban.
Nem várom el senkitől se hogy ismeretlenül, arc nélkül kedveljen. De azért a véleményem le szabad írni.
Másrészt pedig lehet bármekkora a lendület, ha valaki tudja hogy mit csinál azt is tudja merre jár, melyik lukban, és ezt a nő is érzi. Nem egy anális élményem nekem is volt már és élveztem de tudtam hogy épp hol jártak bennem.
És amin meg "kiakadtam" az volt hogy szexelnek kedvükre, de nem gondolnak annak kockázatába bele, hogy a lány teherbe eshet. Még ha két éve művelik is így, mindenki aki nem csak kefél mint a gép, hanem tisztában van a dolgokkal tudja hogy azért mert kirántjátok a rudit, vagy majd mellre, hasra vagy épp fenékre élveztek attól még lehet majdan 9 hónap múlva 18 éven át tartó "szórakozás".
De ha ezt tiltja bármi fórumszabályzat, hogy véleménytformáljak, szóljatok....
2011. 08. 21. vasárnap 20:59  #843
Denipapa Denipapa
Sokan úgy vannak vele, hogy: "az csakis kizárólag kijárat!"
Rossz tapasztalat, tájékozatlan, vagy tapintatlan férfi simán okozhat kellemetlen élményt a nőnek, ráadásul úgy, hogy a nőben egy életre gátlás alakul ki ezen dolog iránt.

A férfiak nagy százalékát izgatja, mert tabu. Látnak vagy járnak egy formás fenekű nővel.....még szép, hogy megfordul a fejükben, hogy a nővel análisan is szeretkezzenek!
A kellő előkészület az elengedhetetlen, az óvatosság meg igenis kötelező!
Persze ehhez egy olyan partner is kell, aki nem zárkózik el ez elől a dolog elől és fantáziált már arról, hogy mi lenne ha......!
2011. 08. 21. vasárnap 20:49  #842
Smile Smile
Nos ahogy látom osztoznak a vélemények smile
A lány még mindig nem terhes és ha az lesz akkor se lesz baj van helye jó kereső állásom van.
Ergó megtehetjük hogy "kedvünkre sexeljünk"
Bármi egyéb megoldásra váró kérdésre válaszolok szivesen.
2011. 08. 21. vasárnap 20:03  #841
Törölt felhasználó (465893)
Az egyetlen szűz nyilásom még. smile De alig várom, hogy valaki megdugja a fenekem is, az újjaim már jártak bent és... Úúú, nagyon jó érzés volt. Olyan perverz kislány vagyok. nyes
2011. 08. 19. péntek 11:23  #840
Törölt felhasználó (54709)
El tudom képzelni, hogy egy pasi nem tudja hol jár, vannak olyan nők, akkik úgy kitágulnak mindkét helyen, hogy nem érezni különbséget. Azt viszont nem hiszem, hogy a nő nem veszi észre, épp melyik "alagútban" van a pasi.

Ja és feltalálták már - többek között - a spirált!
2011. 08. 19. péntek 10:58  #839
Jade_ Jade_
Jah és hogy Ravenna hozzászólása miszerint vigyázzanak, nehogy gyerek legyen belőle, megfontolandó. Hiába a két éves "kirántom mikor élvezem" hozzáállás, az ilyeneket tudja nagyon meglepni amikor mégis teherbe esnek.
Megértem azt is ha valaki nem akar gyógyszert szedni, vagy allergiás az óvszerre, nade felelőtlen ne legyen már, hiszen annyiféle fogamzásgátló van már, nem úgy mint régen!
2011. 08. 19. péntek 10:54  #838
Jade_ Jade_
Nőként azt tudom mondani, hogy nincs az a kéj, extázis, hogy ne tudnám melyik lukban vannak épp. Bár lehetséges, hogy egyesek elájulnak közben és azért nem érzik ezt nem tudhatom.
De azért van különbség a két luk között azért remélem ezzel egyetértünk. Pasiknak is tudniuk kell, hogy az anális élvezetnél egyetlen záróizom van és azon kell átjutniuk, de puncinál pedig a hüvely fala végig izmokból áll, ergo ha valaki nem érzi a farkán, hogy hova dugja azt azért kétlem. A punci lüktet, szorít a popsinál viszont nincs meg ez a szorítás kivéve a záróizomnál. Persze ez is tud lüktetni, főleg ha a másik lukban is van valami, de a kettő nem egyforma, hogy ezt ne vegyék észre.
2011. 08. 19. péntek 08:06  #837
ravenna ravenna
eros007: hogy miért járok ide? Olvasni, beszélgetni, fórumozni mint bárki más. Az hogy nem tetszik mindenkinek a stílusom, vagy hogy véleményem van azzal nem kell egyetérteni senkinek. Én ilyen vagyok. Pikirt, pökhendi és szókimondó. Úgy a véleményem mind a tetteim tudom hova rakni magamban.
Nem várom el senkitől se hogy ismeretlenül, arc nélkül kedveljen. De azért a véleményem le szabad írni.
Másrészt pedig lehet bármekkora a lendület, ha valaki tudja hogy mit csinál azt is tudja merre jár, melyik lukban, és ezt a nő is érzi. Nem egy anális élményem nekem is volt már és élveztem de tudtam hogy épp hol jártak bennem.
És amin meg "kiakadtam" az volt hogy szexelnek kedvükre, de nem gondolnak annak kockázatába bele, hogy a lány teherbe eshet. Még ha két éve művelik is így, mindenki aki nem csak kefél mint a gép, hanem tisztában van a dolgokkal tudja hogy azért mert kirántjátok a rudit, vagy majd mellre, hasra vagy épp fenékre élveztek attól még lehet majdan 9 hónap múlva 18 éven át tartó "szórakozás".
De ha ezt tiltja bármi fórumszabályzat, hogy véleménytformáljak, szóljatok....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 18. csütörtök 20:52
Nem tudom ravenna miért jár ide, de számomra se hihető, hogy Smile-nak nem tűnt fel, hogy punci helyett popsit dug. confused idiota
2011. 08. 18. csütörtök 23:55  #836
julius11 julius11
Hogy egy pasinak nem tünik felezt nem tudnám megmondani,de néha valóban nem feltünö a nagy lendület közben.
DE. Mondok jobbat!! alig egy hete történt: bevásároltam egy dildo-nagykerben pár erotikus kütyüt,ruhát stb.
Analdildókat golyósorozatot stb.
Különbözö nagyságuakat próbáltunk egyas után, miközben punci´ba meg ment a dugás. A barátnöm egyik orgazmusból a másikba jutott.
Mikor én a végéhez közeledtem kikaptam az utolsóként használt análgolyókat- amitöl még egy orgazmusa jött, és áttettem a legjobb végtagom a popsijába.
A golyók és a farkam közott 3-4 cm vastagságbeli különbségek vannak.
A csajom mégsem vette észre ,hogy hová élveztem el a végén. Meg volt gyözödve , hogy a punciban vagyok még mindig. Annyira el volt szállva.

Következtetés : ha egy férfi is nagyon el van szállva , hát el tudom képzelni, hogy nem érdekli és nem figyel rá hogy kicsit szorosabb qavégén vigyor5
(Ez egy válasz Smile üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 18. csütörtök 21:06
Nem tudom te volt e már úgy hogy nagyon szeretsz valakit és minden jól megy.
És ha kéj határán már nem tűnik fel ha pl párod vadabul viselkedik karmol paskol stb...
Nos akkor abban az esetben velem történt meg ennyi az egész.
remélem már lapozhatunk... rolleyes violent
2011. 08. 18. csütörtök 21:06  #835
Smile Smile
Nem tudom te volt e már úgy hogy nagyon szeretsz valakit és minden jól megy.
És ha kéj határán már nem tűnik fel ha pl párod vadabul viselkedik karmol paskol stb...
Nos akkor abban az esetben velem történt meg ennyi az egész.
remélem már lapozhatunk... rolleyes violent
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 18. csütörtök 20:52
Nem tudom ravenna miért jár ide, de számomra se hihető, hogy Smile-nak nem tűnt fel, hogy punci helyett popsit dug. confused idiota
/ 63