nem minden az egészséges táplálkozás+ normál wc-re járás se...ehetek bármit,bármikor,volt olyan időszakom,mikor direkt ügyeltem mit eszek,és próbáltam olynaokat,de nálam ha megfeszülök sincs rendes wc-re járás....(kivéve mikor a májam beteg volt,akkor rendben volt a wc ügy is)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 14. kedd 00:59
Mi sem alkalmaztunk még beöntést.
Egészseges táplálkozás, és normál WC-re járás, ennyi. Na persze a sikosítóról sem szabad megfeledkezni.
A végbél utolsó része normál esetben üres, ha nem így lenne éreznéd...
Egészseges táplálkozás, és normál WC-re járás, ennyi. Na persze a sikosítóról sem szabad megfeledkezni.
Nem kell félned, ha alaposan nyelvel felizgat ..egy alapos normál sex közben finoman ingerelje a popsinyílást és egy ujjával finoman ki-be ..lassan tágítsa a bejáratot.Ha kellően izgatott vagy akkor nem kell sikositó de ajánlott és amikor a legnagyobb extázisban vagy lassan ülj bele.Amikor túl vagy a záró izmon bátran lovagolhatsz!
Én az egyik barinőmet úgy vezettem rá hogy "piros" napokon fürdés után, tampon a punciba ,felizgattam annyira hogy nem bírta már ,,kérte hogy tegyem be .Betettem de a popsiba
Olyat élvezett hogy még olyat nem láttam.Onnantól kezdve mindíg kérte hogy alaposan megdolgozzam a popsiját.Sajnos kevés nő vállalja (mondjuk elég vastag mérettel vagyok megáldva)de kellő izgalommal jó élményt lehet szerezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én az egyik barinőmet úgy vezettem rá hogy "piros" napokon fürdés után, tampon a punciba ,felizgattam annyira hogy nem bírta már ,,kérte hogy tegyem be .Betettem de a popsiba

Törölt felhasználó (370413)
2008. 10. 13. hétfő 13:17
Szijasztok...Én mostanában szeretném kipróbálni a párommal az anális sexet,de rettentően félek tőle....Úgy érzem,hogy nem vagyok képes ellazulni,és így fájni fog
...

kedves bigyok, tanulj egy kis anatómiát, picur333 megírta szépen, nézz utána és akkor döntsd el, hogy nekünk, mármint picurnak és nekem van igazam, vagy neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 18:24
Amiről beszélsz az már a bél , a végbélben nincs semmi, mert ha lenne, akkor jönne az inger, hogy menni kell...
sziasztok énmég sosem csináltam análisan pedig kiprobálnám csak kellene egy hölgy aki ugyszintén szeretné kiprobálni

Igazad van. Minden az alapos előkészítésen múlik, mint sok minden másban is. Kellemes tapasztalatok után könnyebb.
(Ez egy válasz picur333 üzenetére (2008. 10. 16. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 16. csütörtök 19:40
Szia,
Amig félsz tőle, valóban nem fog menni, mert alapfeltétel, hogy a záróizmaid elernyedt állapotban legyenek, ami stresszesen nem megy. Ha úgy érzed, hogy valóban szeretnéd kipróbálni, lovaglóülésben te irányitsd, hogy hova és meddig mehet (persze rengeteg sikositóval) és kérd meg a párod, hogy ne mozduljon. Majd rá fog jönni, mikor igényled a mozgást...Mellesleg izgathatja közben a csiklód, mert az elvonja a figyelmed a stresszfaktorról.
Sok sikert!
Amig félsz tőle, valóban nem fog menni, mert alapfeltétel, hogy a záróizmaid elernyedt állapotban legyenek, ami stresszesen nem megy. Ha úgy érzed, hogy valóban szeretnéd kipróbálni, lovaglóülésben te irányitsd, hogy hova és meddig mehet (persze rengeteg sikositóval) és kérd meg a párod, hogy ne mozduljon. Majd rá fog jönni, mikor igényled a mozgást...Mellesleg izgathatja közben a csiklód, mert az elvonja a figyelmed a stresszfaktorról.
Sok sikert!
Régebben, kb 6-7 éve, egyszer spontán sikerűlt farbakapni az asszonyt, míg megpróbált az autó csomagtartójából kipakolni.Nagyon rossz tapasztalatokat szereztünk akkor.
Mostanában kezdtem szóbahozni ismét a témát, és kellő előkészítés után nagyon jól sikerűlt a dolog!
Azóta is csináltuk többször, és oda jutottunk, hogy pld. lovagoltatás közben, már Ő nyúl a cerkáért, és kéri hogy toljam análisan!
Erre annyira izgalomba jövök, hogy nem sokáig bírom! Isteni érzés!
Mostanában kezdtem szóbahozni ismét a témát, és kellő előkészítés után nagyon jól sikerűlt a dolog!
Azóta is csináltuk többször, és oda jutottunk, hogy pld. lovagoltatás közben, már Ő nyúl a cerkáért, és kéri hogy toljam análisan!
Erre annyira izgalomba jövök, hogy nem sokáig bírom! Isteni érzés!
Sziasztok!Én azt mondom az anális szexről ,hogy isteni érzés csinálni is és ha a nő csinálja a férfinak és mondjuk közben orálisan izgatja.Úgy elélvezni az aztán nagyon nagy!
A bélig bezuhanyozni elég érdekes lenne, ugyanis a végbél 10-15 cm hosszú. És inger nélkül is lehet bélsár benne, az ingert akkor érzed, amikor már tele van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 18:24
Amiről beszélsz az már a bél , a végbélben nincs semmi, mert ha lenne, akkor jönne az inger, hogy menni kell...
Szia,
Sok sikert! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 13:17
Szijasztok...Én mostanában szeretném kipróbálni a párommal az anális sexet,de rettentően félek tőle....Úgy érzem,hogy nem vagyok képes ellazulni,és így fájni fog
...

(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 10. 14. kedd 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 10. 14. kedd 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 09:31
Meg Bellyjának is: hidd el, nem üres. Orvoshoz nem kell menni, miért kellene? Letekered a zuhanyrózsát és langyos vízzel egy kicsit beengedsz, aztán ráülsz a WCkagylóra és magától kijön - s akkor fordulj meg és nézd meg, mi jött ki. Ezt még egyszer megismétled és akkor már tiszta leszel. Bocs a naturalizmusért , de máshogy nem lehet leírni. 1 perc az egész, zuhanyozás közben, vagy még annyi se.
Meg Bellyjának is: hidd el, nem üres. Orvoshoz nem kell menni, miért kellene? Letekered a zuhanyrózsát és langyos vízzel egy kicsit beengedsz, aztán ráülsz a WCkagylóra és magától kijön - s akkor fordulj meg és nézd meg, mi jött ki. Ezt még egyszer megismétled és akkor már tiszta leszel. Bocs a naturalizmusért , de máshogy nem lehet leírni. 1 perc az egész, zuhanyozás közben, vagy még annyi se.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 14. kedd 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 14. kedd 00:59
Hogy milyen? Dildóval is, ujjal is nagyon jó. Igazival még nem próbáltam, próbáltuk, de az se kizárt. Csak partner kellene hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (355657)
2008. 10. 13. hétfő 17:08
A férfiak nagy része is fél tőle, hogy a fenekükbe behatoljanak. Miért csak a férfiak akarják a nőktől az anált? Maguk mért nem akarják megtapasztalni? Hiszen análszexet illetően egyenlőek az esélyeink, mindkét fél lehet behatoló, és akibe behatolnak (férfibe a nő az ujjával, vagy dildóval). Kedves férfitársaim! Akik a partnernőtöktől az anált elvárjátok, ti is éljétek át, milyen is az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 13. hétfő 13:37
Jahh...és még annyit kérdeznék,hogy:
olvasgattam,hogy nem árt a beöntés...ezt otthon is el lehet végezni,vagy kimondottan orvoshoz kell vele menni?...és ez feltétlenül fontos-e egyáltalán...
olvasgattam,hogy nem árt a beöntés...ezt otthon is el lehet végezni,vagy kimondottan orvoshoz kell vele menni?...és ez feltétlenül fontos-e egyáltalán...
A férfiak nagy része is fél tőle, hogy a fenekükbe behatoljanak. Miért csak a férfiak akarják a nőktől az anált? Maguk mért nem akarják megtapasztalni? Hiszen análszexet illetően egyenlőek az esélyeink, mindkét fél lehet behatoló, és akibe behatolnak (férfibe a nő az ujjával, vagy dildóval). Kedves férfitársaim! Akik a partnernőtöktől az anált elvárjátok, ti is éljétek át, milyen is az!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 13. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44463)
2008. 10. 13. hétfő 15:01
a nk nagyrésze fél tőle de ha egyszer kipróbálta és jól esett eki akkor nem akarja abbahagyni saját tapasztalat

a nk nagyrésze fél tőle de ha egyszer kipróbálta és jól esett eki akkor nem akarja abbahagyni saját tapasztalat

Sokan javasolják a beöntést,de mi még nem csináltuk ugy.Kellő előkészítés után kellemes érzést nyújt az anális szex.Sose gondoltam volna,hogy orgazmusom is lehet tőlle míg egyszercsak megnem esett-e "csoda" velem.
Jahh...és még annyit kérdeznék,hogy:
...

Pedig milyen jó az oda-vissza

Nálunk az anális sexhez nem tartozik hozzá a popsi nyalogatása, eddig még egyikünk sem csinálta, de én nem is szeretném. Úgy már igen, hogy a punciját nyalom, a popsimt meg újjal vagy vibrátorral kezelem.
Azt sem szeretném, ha a párom nyalogatna az én fenekem.
Azt sem szeretném, ha a párom nyalogatna az én fenekem.