Nekem szerencsém volt mert a páromat az elöző barátja rendszeresen popsiba dugta, így én már egy bejáratott popsit dughatok. Nagyon szereti ha nyalogatom a popsiját és közben a punciját kézzel izgatom.
Nekem az is nagyon tetszik, amikor az anális szex végén a barátnőm fenekébe élvezek, ő pedig utána megpróbálja az anyagot "kipréselni magából",ami általában sikerül is neki.
Szia bcsillag!
Nekünk az a tapasztalatunk, hogy az ujjnál sokkal jobb a nagyon vékony, sima, kemény vibrátor, sikosítóval. Persze kinek mi mi a legjobb, azt ki kell próbálni.
Azt viszont én is vallom, hogy neked is meg kell tapasztalnod a barátnőd álltal, hogy milyen érzés az anális sex.
Hidd el, egy pasinak ugyan olyan jó tud lenni, mint egy nőnek. (Ez egy válasz bcsillag üzenetére (2008. 09. 30. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk az a tapasztalatunk, hogy az ujjnál sokkal jobb a nagyon vékony, sima, kemény vibrátor, sikosítóval. Persze kinek mi mi a legjobb, azt ki kell próbálni.
Azt viszont én is vallom, hogy neked is meg kell tapasztalnod a barátnőd álltal, hogy milyen érzés az anális sex.
Hidd el, egy pasinak ugyan olyan jó tud lenni, mint egy nőnek. (Ez egy válasz bcsillag üzenetére (2008. 09. 30. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 06:28
Sziasztok!
Már Kovit is kérdeztem, de titeket is megkérdezlek tudnátok-e tanácsot adni, hogy a párom miéyen mdószerrel lazítson, síkosítson a legkiválóbb eredményért análszex előtt? Általában én tágítom síkosítóval és az ujjaimmal. Szerintetek vibrátorral, golyóval eredményesebb, kíméletesebb? Kezdő-haladó szinten vagyunk a témában, két-három havonta analizálok. Tipp esetleg, hogy többet akarja? Azt akarom, hogy maximálisan élvezze. Mert van, hogy nagyon beindul a drága, de van, hogy csak hagyja. Ilyenkor egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van.
Már Kovit is kérdeztem, de titeket is megkérdezlek tudnátok-e tanácsot adni, hogy a párom miéyen mdószerrel lazítson, síkosítson a legkiválóbb eredményért análszex előtt? Általában én tágítom síkosítóval és az ujjaimmal. Szerintetek vibrátorral, golyóval eredményesebb, kíméletesebb? Kezdő-haladó szinten vagyunk a témában, két-három havonta analizálok. Tipp esetleg, hogy többet akarja? Azt akarom, hogy maximálisan élvezze. Mert van, hogy nagyon beindul a drága, de van, hogy csak hagyja. Ilyenkor egy kicsit lelkiismeretfurdalásom van.
Szia! Szerintem a legjobb lenne, ha mindketten próbálkoznátok, úgy értem, a feleséged téged is ujjazna, tágítana, legalább te is megtudnád, milyen érzés neki az anális közösülés. A témáról rengeteget lehet olvasni más topokokban is itt a fórumon. Szerintem ha mindketten próbálkoztok egymáson, akkor hamarabb megismeritek a saját testeteket, illetve azt, hogy mi a jó a másiknak, és hogy mi a jó az análszexben.
(Ez egy válasz bcsillag üzenetére (2008. 09. 30. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 06:28
Sziasztok!
Kellő előkészítés után nagyon jó.Előőte nem árt jól benyalni mig magátol nem lazul el és nem szabad türelmetlennek lenni.Isteni érzés dugni egy szűk és bársonyos lukat.Sajnos én ritkán jutok ijen csemegéhez.
Sziasztok!
Szerintem kellő igiéniás szabályok betartása mellett frenetikus élvezetet nyújthat. Természetesen kölcsönö beleegyezésen alapulva. Mert ha csak aza egik fél élvezi, azaz felemásan semmit nem ér.
Sziasztok. Biszex srác vagyok, és volt már részem análszexben férfivel. Kiderült, hogy ez olyan dolog, amit csak úgy lehet élvezni, hogy az ember hosszabb ideig tanulja, illetve megismeri a saját testét. Nekem hatalmas élvezet, ha a megfeleő mérettel és szögben, a megfelelő módon és sebességgel belém hatolnak, mert a prosztatát úgy ingerli, hogy minden egyes lökés olyan érzés, mintha egyfolytában tartó megsokszorozódott orgazmusom lenne. Egyértelmű, hogy egy férfinek azért jó, mert a prosztatáját ingerli a partnere az anusán át. Kíváncsi lennék, egy nőnek mi a jó benne? Csak lelkileg, vagy testileg is élvezi-e egy nő, ha hátulról kapja az áldást?
az első anális élményem kb húsz éves koromban volt egy tizennyolc éves lánnyal.annyira felizgult a lány ,hogy magáról megfeletkezve azért könyörgött,hogy spricceljek bele.mivel tudtam ,hogy nem védekezik gondoltam mégsem kéne,de ha már akarja megoldom.nem is izgattam a popsilyukat,de mivel ugy átadta magát az élvezetnek és ellazult,valamint igen lucskos is volt gond nélkül dugtam át a farkam a punciból a popsiba.szerintem észre sem vette ,hogy már a hátsó lyukat pumpálom.dugtam még kicsit ,de az új élmény hatására hamarosan beleélveztem.a második a párommal történt.nem akarta engedni,de mikor terhes volt,-a vége felé-megszerette a dolgot.sőt ,ha összebújtunk ő illesztette a farkam a popsijához.teljessen sosem engedte benyomni de nekem kifejezetten tetszett a puncinál szűkebb ,forró lyukacska.azóta ő ujra nem igazán szereti gyakorolni,de két közös barátnőnk is nagy virtuoza a popsiba dugásnak.velük nagyszerű élményekben van részem időnként,ha összegabajodunk.az egyik mikor benne vagyok hátulról,ujjazza magát és közben maszirozza a popsijában lévő farkam.a másik sikositóval előkésziti a popsiját,szinte tocsog és olyan tempóban ,olyan mélyen lehet megdugni,mint egy puncit.
Az este folyamán óriási anális élvezetekben volt része a csajomnak.Először csak beszéltünk róla de annyira felizgatta a dolog hogy végül némi izgatás és tágítás után beleült és hatalmasat élvezett.Ráadásul mindezt hátulról lovagolva ahogy még eddig sohasem csináltuk.Hatalmas volt.Estére folytatás lessz!!!!
Sziasztok!
Mi is kedveljük az anális sexet mind a ketten mindkét oldalról! És tényleg izgató amikor a barátnőm csinálja nekem. Nem visszük tulzásba, általában heti 1x, de ez nem szentírás.
Mi is kedveljük az anális sexet mind a ketten mindkét oldalról! És tényleg izgató amikor a barátnőm csinálja nekem. Nem visszük tulzásba, általában heti 1x, de ez nem szentírás.

hid elszerintem király az a popsiba dugás.hadd csak meg
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (324094)
2008. 09. 09. kedd 18:10
Feleségem tiltakozott az anális sex ellen, mert régebben mikor csináltuk kellemetlen volt számára!
Múltkor rávettem a dologra, ellazítottam, teljes izgalomban volt, és akkorát élvezett, hogy azóta minden nap követeli!/jó, minden másnap/
Jó lenne a puncira vissszaszoktatni!
Múltkor rávettem a dologra, ellazítottam, teljes izgalomban volt, és akkorát élvezett, hogy azóta minden nap követeli!/jó, minden másnap/
Én nem akarnám visszaszoktatni

Feleségem tiltakozott az anális sex ellen, mert régebben mikor csináltuk kellemetlen volt számára!
Nem azt mondtam, hogy nem lehet állatkodni. Persze, hogy "kell", ha van rá igény. De vannak olyanok ezt tudom, hogy önző vadállat módjára felnyársalják a nőjüket és magasról tesznek rá, hogy élvezi e vagy sem. Az élet nem szexfilm...nekem ez a tapasztalatom. A párom is szereti ha kemény vagyok, de nem mindíg. És főleg nem akkor ha a popsiját kefélem. Akkor csak legyek finom.
Az análisban is a változó dinamikát kedvelem, kedves!
Nem mindig, és nem mindenhogyan! Csak úgy, ahogy éppen jólesik!
Nem mindig, és nem mindenhogyan! Csak úgy, ahogy éppen jólesik!

pedig van!
1. aki nem szereti az anális szexszet...
2. aki 3 óra szex után könyörög, hogy elég, kíméljem a puniját és a seggét...
1. aki nem szereti az anális szexszet...
2. aki 3 óra szex után könyörög, hogy elég, kíméljem a puniját és a seggét...

Van benne valami...
Nekem fiatal koromban volt egy olyan barátnőm (nálam 5 évvel idősebb, fősulit végzett, okos és intelligens nő volt, akitől az élet szinte minden területén sokat tanultam), aki azt mondta nekem az ágyban amikor bénáskodtam:
"tomi! az civil életben, társaságban, barátok között legyél úriember, de itt ebben a kurva ágyban legyél egy állat, és dugj meg úgy, ahogyan csak erődből kitellik!"
Nekem fiatal koromban volt egy olyan barátnőm (nálam 5 évvel idősebb, fősulit végzett, okos és intelligens nő volt, akitől az élet szinte minden területén sokat tanultam), aki azt mondta nekem az ágyban amikor bénáskodtam:
"tomi! az civil életben, társaságban, barátok között legyél úriember, de itt ebben a kurva ágyban legyél egy állat, és dugj meg úgy, ahogyan csak erődből kitellik!"

Köszönjük...de úgy gondolom, hogy intelligens és az erotikában egy picit is jártas ember így jár el. Az análszex nagyon jó és izgató, de meg kell adni a módját, nem pedig állat módjára kell "seggbekúrni" a nőt. Aki így tesz annak lerúgnám a golyóit. Ez valamilyen szinten eldönti ki a jó szerető és ki nem. Aki állat az az ágyban is állat...
Amina 12 pontja:
1. A higiénia nagyon fontos. A módszer alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű meleg vizes beöntéssel, vagy análtisztító eszközzel!
2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém (az óvszer kikészül tőle).
3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.
4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul, és a behatolás nem fáj.
5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet.
6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.
7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.
8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.
9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat.
10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.
11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.
12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.

1. A higiénia nagyon fontos. A módszer alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű meleg vizes beöntéssel, vagy análtisztító eszközzel!
2. Az anus használata kizárólag síkosító használata mellett ajánlott. Alkalmas a vazelin, a babaolaj, a síkosító gélek bármelyik fajtája, legutolsó sorban pedig a zsíros krém (az óvszer kikészül tőle).
3. Ha a férfi nemi szerv már a végbélben járt, a legnagyobb higiénia mellett sem ajánlatos utána a hüvelybe történő bevezetése. Ez komoly fertőzést okozhat.
4. A könnyebb behatolás végett a passzív (befogadó) fél a végbélnyílást ne szorítsa, hanem inkább lazítsa el, mintha a székletet nyomná ki. Ezáltal könnyen tágul, és a behatolás nem fáj.
5. Mindenki keresse meg a lehető legelőnyösebb testhelyzetet.
6. Kerüljék ezt a formát mindazok, akik aranyérben szenvednek. Számukra az anális szex tilos, vagy fel kell vállalniuk a forma káros és fájdalmas következményeit.
7. Ne éljen senki ezzel a módszerrel nap mint nap, mert a végbél maradandóan kitágulhat.
8. Nem illik egy ilyen szeretkezés előtt "bevacsorázni". Telt hassal a szex egyik formája sem élvezetes, de ez különösen kellemetlen lehet.
9. Tilos az anális szexre bárkit is kényszeríteni! Ebben az esetben ugyanis automatikusan szorít az illető a félelemtől, és a behatolás nemcsak fájdalmas, hanem káros is lehet, és komoly belső vagy külső bélfal-repedéseket okozhat.
10. Az anális szexnél igazán nem előny a behatoló partner túl nagy mérete. Minél nagyobb a hímtag, annál fájdalmasabb a behatolás. Közepes- vagy kisméretűeknek különösen előnyös.
11. Ha az aktív fél a nő, a férfi ingerlésénél felejtse el a nagy körmöket, főleg a műkörmöket. A szexuális kultúra egészében ezt támadó fegyvernek tartom, ebben az esetben azonban még sérüléseket is okozhat.
12. Ha az anális szexhez a partnerek segédeszközt vagy vibrátort használnak, ahhoz is szükséges a síkosító.