Valóban nem olyan extra. Anatómiailag.
Amitől különleges, az a tudat. Egészen más érzés, egészen más élvezet maga a tudat, hogy na ott van....benn, mélyen, szorosan. Párosul mellé egy érzés, egy még szorosabb összetartozás, egy, a még intimebb kitárulkozásból eredő vonzalom a másik iránt. Szinte egy újabb dimenziója az élvezeteknek, érzelmeknek. Ha!!!!! ott van, tényleg jelen van a szeretet,és nem csak a szükséglet kelégítésének vágya! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 13. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Amitől különleges, az a tudat. Egészen más érzés, egészen más élvezet maga a tudat, hogy na ott van....benn, mélyen, szorosan. Párosul mellé egy érzés, egy még szorosabb összetartozás, egy, a még intimebb kitárulkozásból eredő vonzalom a másik iránt. Szinte egy újabb dimenziója az élvezeteknek, érzelmeknek. Ha!!!!! ott van, tényleg jelen van a szeretet,és nem csak a szükséglet kelégítésének vágya! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 13. szerda 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2008. 08. 13. szerda 15:43
Igazad van, "nem akkora extra", főleg, ha megszokottá váik. Amiért nekem sokat jelentett, jelent, a feltétlen odaadás, szeretet jelének veszem a párom részéről...(ugyanúgy mint a szájába élvezést, le is nyelve a magom)
Sziasztok! Az anális szex nagyon jó,feltéve, ha a nő kellő mértékben fel van pörögve. Ugyanis, ha ez nincs meg, akkor kellemetlen is lehet. Én szeretem, de csak akkor, ha a mennyben járok! Nem mindig van ez így, erőltetni nem lehet, nem szabad. Nagyon izgató, amikor az ember hátsó fertáját kényeztetik, de csak akkor, ha megfelelően rá van hangolódva a dologra. Aki nem próbálta, annak ez nem biztos, hogy elsőre bejön, főleg, ha nem tud megfelelően ellazulni.
Na igen nincs is jobb mint egy kis anál főleg ha a csaj is akarja és szereti!4

A múlt héten megadtam a kicsi drágmnak hátulról. Úgy kitágult, hogy csak na. Naggyon élveztem. Alig várom a következőt. SZerintem az az igazi szerető, aki van annyira odaadó, hogy teljesen felkínálja mindenét. Imádom...
Igazad van, "nem akkora extra", főleg, ha megszokottá váik. Amiért nekem sokat jelentett, jelent, a feltétlen odaadás, szeretet jelének veszem a párom részéről...(ugyanúgy mint a szájába élvezést, le is nyelve a magom)
Hm, de sokat körülményeskednek rajta egyesek:O. Meg , hogy hogyan kell...
Igazából én csak ajánlani tudom mert a változatosság gyönyörködtet
. A párommal kb hetente élünk a gyönyör eme lehetőségével is
. Nagyon jó élvezet de azért nem akkora extra mint amilyennek páran leírják -legalábbis szerintem.
Igazából én csak ajánlani tudom mert a változatosság gyönyörködtet

Kellő kedvességgel, odafigyeléssel nagyon jó tud lenni ott is.

Nagy spíler lehetsz ha ennyire szeretnek a csajok
.A csoportos anál sajnos eddig nekem is kimaradt,mert vagy csak úgy volt,hogy én meg egy csaj és popsiba viszont amikor több lánnyal voltam egyszerre ott meg ,,csak" a natúr volt.De az álmom az,hogy egyszerre vagy 5 csaj pucsítson előttem és mindegyiknek eljátszadozzak a fenekével
.Végülis 23 éves vagyok még simán átélhetek ilyesmit és azért ahogy elnézem,hogy itt sokan 30-40 évesek és még egyszer sem próbálták az anált ahhoz képest nekem eddig sokkal több szerencse(már ha ez az) adódott meg ezen a téren
.Kb. eddig olyan 20 popóban voltam és talán nem olyan rossz arány ez ennyi idősen

Sajnos nem egyszerre a 2-vel. A csajok ugye kitárgyalják a dolgokat a legjobb barátnővel amire a másik kedvet kapott és csak utalt rá a barátnőmnek aki engedélyezte a dolgot de punci kivételével... Az aktusnál ő is jelen volt természetesen (fotelben aludt az üveg vodkával) tehát volt punciba is titokban
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 08. 10. vasárnap 18:55
"sőt a barátnőjét is nekem kellett beavatni" -írod. Érdekes lehetett, előtte, egyszerre a 2 csajjal vagy külön? S a "kellett" mit jelent? Nem esett talán nehezedre? Mesélj, hogy volt?
"sőt a barátnőjét is nekem kellett beavatni" -írod. Érdekes lehetett, előtte, egyszerre a 2 csajjal vagy külön? S a "kellett" mit jelent? Nem esett talán nehezedre? Mesélj, hogy volt?
(Ez egy válasz maxfactor üzenetére (2008. 08. 10. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 10. vasárnap 15:52
Eddigi összes barátnőm popsija szűz volt de mindegyiket segítettem bevezetni az anál örömébe. Volt olyan lány is aki nagyon ellenezte és csak alig tudtam rábeszélni arra hogy legalább egy kicsit engedje be az egyik ujjamat a nyelvem után de mondta hogy nem jó ezért abba is hagytuk a próbálkozást. Mikor másnap találkoztunk és a puncis behatolásra került volna a sor akkor kérte hogy a popsi rakjam.. síkosítót elő és hagytam hogy ő írányítson, 2-3at mozgott rajtam lassan ki-be és már benne is volt tövig. Olyan nagyokat síkítozott mint még soha. Mondta hogy nagyon klassz neki úgy elmenni, onnatól kezdve szinte mindig követelte a popsiba is... sőt a barátnőjét is nekem kellett beavatni

Eddigi összes barátnőm popsija szűz volt de mindegyiket segítettem bevezetni az anál örömébe. Volt olyan lány is aki nagyon ellenezte és csak alig tudtam rábeszélni arra hogy legalább egy kicsit engedje be az egyik ujjamat a nyelvem után de mondta hogy nem jó ezért abba is hagytuk a próbálkozást. Mikor másnap találkoztunk és a puncis behatolásra került volna a sor akkor kérte hogy a popsi rakjam.. síkosítót elő és hagytam hogy ő írányítson, 2-3at mozgott rajtam lassan ki-be és már benne is volt tövig. Olyan nagyokat síkítozott mint még soha. Mondta hogy nagyon klassz neki úgy elmenni, onnatól kezdve szinte mindig követelte a popsiba is... sőt a barátnőjét is nekem kellett beavatni

Ez a szeretkezés legizgatóbb formája szerintem. A páromnak hihetetlen gyönyörű popsija van. Imádom a punciját is nagyon, de néha néha megengedi, hogy hátulról is meglátogassam. Imádom a besikosított ujjammal felfedezni, tágítani a forró mennyországát, majd szépen-óvatosan bevezetem neki. Azt mondja, hogy orgazmus szempontból ez neki közömbös, de nem kellemetlen egyáltalán, sőt néha jó érzés is, de azt látni, ahogy én élvezek olyankor, az megéri. Imádom ki-kihúzni közben és nézni, ahogy beszűkül. Majd bedugom az ujjam a kitágult lyukba aztán visszacserélem a farkamra. Ááááááá már áll a farkam...Megyek is ráveszem újra
Persze ez is csak akkor jó, ha nem megszokott. Ha midennapos lenne, nem nyújtana ekkora élvezetet. Tudjátok a tiltott gyümölcs mindíg édesebb. Meg a tudat, hogy az én nőm engedi, míg lehet sok ember nője nem. Megyünk az utcán bámulják a kerek popóját, de csak én dughatom. Na ez a jó érzés! Éljen az anál!

Persze ez is csak akkor jó, ha nem megszokott. Ha midennapos lenne, nem nyújtana ekkora élvezetet. Tudjátok a tiltott gyümölcs mindíg édesebb. Meg a tudat, hogy az én nőm engedi, míg lehet sok ember nője nem. Megyünk az utcán bámulják a kerek popóját, de csak én dughatom. Na ez a jó érzés! Éljen az anál!
sziasztok!Az én párom (fiú) még soha nem próbálta én voltam neki úgy az első azt mondta hogy furcsa nagyon de jó is de ne vigyük túlzásba de a második után nagyon rákapott a dologra.Néha jó de azért túlzásba nem visszük havi 1 alkalom bőven elég is belőle
Sziasztok!
Sokáig kíváncsi voltam, milyen érzést jelent. Nálunk a párom természetesnek vette, hogy ezt is alkalmazzuk, nekem ő volt az első, bár kifejezetten élvezem. Igaz, a sikosítás mellett inkább a tágítást emelném ki, ha elsieti, szúró érzést okoz, de újabb próbálkozására már csak az élvezet marad. Rendkívül fontosnak tartom azonban, hogy előtte beöntéssel tiszta környezetet teremtsetek. Tapasztalatom szerint a farok mérete a tágításra ( körkörös masszírozásra ) fordított időben jelent különbséget.
Találkoztam olyan férfival, akinek különösebben nem okoz élvezetet az anális szex. Szerencsére azt, aki elvette szüzességemet ezen a téren, a fellegekbe tudom juttatni.
Sokáig kíváncsi voltam, milyen érzést jelent. Nálunk a párom természetesnek vette, hogy ezt is alkalmazzuk, nekem ő volt az első, bár kifejezetten élvezem. Igaz, a sikosítás mellett inkább a tágítást emelném ki, ha elsieti, szúró érzést okoz, de újabb próbálkozására már csak az élvezet marad. Rendkívül fontosnak tartom azonban, hogy előtte beöntéssel tiszta környezetet teremtsetek. Tapasztalatom szerint a farok mérete a tágításra ( körkörös masszírozásra ) fordított időben jelent különbséget.
Találkoztam olyan férfival, akinek különösebben nem okoz élvezetet az anális szex. Szerencsére azt, aki elvette szüzességemet ezen a téren, a fellegekbe tudom juttatni.

Érdekes, hogy szinte mindig a férfiak akarják jobban a popsiba mint a nők. Nálunk ez fordítva volt, én kértem meg a párom, hogy oda tegye be. Először ódzkodott, de aztán, amikor látta, hogy finom és én is szeretem, már nem bánta. Egyébként jó, ha 1/4 évente egyszer csináljuk.
Szerintem a sikosítás a lényeg, no meg hogy mindketten akarjátok. (illetve szerintem itt pont előny egy vékonyabb farok...)
Szerintem a sikosítás a lényeg, no meg hogy mindketten akarjátok. (illetve szerintem itt pont előny egy vékonyabb farok...)
Üdv mindenkinek!
Látom sokaknak ugyanaz a probléméja: a férfi gyakorlatlan de kíváncsi, a lány meg fél a dologtól. Zola1966-nak jár a pont, nagy igazságot írt le. A másik lényeges dolog, hogy tudjatok róla beszélni kötetlenül és szégyenérzet nélkül. Ez alap. Meg kell, hogy hallgassátok a lányokat, miért tartanak a dologtól. Minél többet beszéltek róla annál több segítséget kapsz a megvalósításhoz, csak olvassatok a sorok között. Ha minden kötél szakad van egy módszer ami közelebb vihet a dologhoz:
Teremts romantikus hangulatot (gyertya, halk zene, virágszirmok stb. ki,hogy szokta)
Kezd el orálisan kényeztetni, egy idő után az ujjaddal is izgasd a G pontját. Ez már önmagában is nagyon felkorbácsolja a lányok ,,hangulatát". Ha idáig eljutottatok a másik ujjatok (ami a hüvelyben levő mellett van) becsempészhetitek a hőn áhított nyílásba. Kellő síkosítás nagyon fontos!!!!!! Ha nincs ellentmondás akkor megtettétek az első lépést. A lány sem fog ezentúl idegenkedni a dologtól, és idő kérdése, hogy a farkatok is bejusson. Nagyon fontos a türelem a gyengédség és a kellő síkosítás.
Félreértés ne essék, nem kioktatni akarlak benneteket, csak felvázoltam egy lehetőséget ami eredményes lehet.
Nekem szerencsére megadatott a szex eme formája, és csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus érzés. Én csak havonta 1-2 alkalommal csinálom, hogy megmaradjon kuriózumnak, meg hát a páromtól sem várom el, hogy minden nap beengedjen hátulról.
Sok sikert mindenkinek!
Látom sokaknak ugyanaz a probléméja: a férfi gyakorlatlan de kíváncsi, a lány meg fél a dologtól. Zola1966-nak jár a pont, nagy igazságot írt le. A másik lényeges dolog, hogy tudjatok róla beszélni kötetlenül és szégyenérzet nélkül. Ez alap. Meg kell, hogy hallgassátok a lányokat, miért tartanak a dologtól. Minél többet beszéltek róla annál több segítséget kapsz a megvalósításhoz, csak olvassatok a sorok között. Ha minden kötél szakad van egy módszer ami közelebb vihet a dologhoz:
Teremts romantikus hangulatot (gyertya, halk zene, virágszirmok stb. ki,hogy szokta)
Kezd el orálisan kényeztetni, egy idő után az ujjaddal is izgasd a G pontját. Ez már önmagában is nagyon felkorbácsolja a lányok ,,hangulatát". Ha idáig eljutottatok a másik ujjatok (ami a hüvelyben levő mellett van) becsempészhetitek a hőn áhított nyílásba. Kellő síkosítás nagyon fontos!!!!!! Ha nincs ellentmondás akkor megtettétek az első lépést. A lány sem fog ezentúl idegenkedni a dologtól, és idő kérdése, hogy a farkatok is bejusson. Nagyon fontos a türelem a gyengédség és a kellő síkosítás.
Félreértés ne essék, nem kioktatni akarlak benneteket, csak felvázoltam egy lehetőséget ami eredményes lehet.
Nekem szerencsére megadatott a szex eme formája, és csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus érzés. Én csak havonta 1-2 alkalommal csinálom, hogy megmaradjon kuriózumnak, meg hát a páromtól sem várom el, hogy minden nap beengedjen hátulról.
Sok sikert mindenkinek!
irj, segitek benne...
(Ez egy válasz tatvan üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

2008. 08. 03. vasárnap 01:17
Egyszer kipróbálnám a dupla-anált,de félek tőle.Valakinek tapasztalat?26 éves lány vagyok.
Szia Lali vagyok,43,szivesen bevezetlek a posi sex rejtelmeibe ,már volt lehetőségem ,hogy kipróbáljam ,nagyon super,csak megfelelően elő kell készíteni,aztán csodálatos élvezet.Írj ,ha akarod velem.***
ez itt nem társkereső! prune (Ez egy válasz tatvan üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ez itt nem társkereső! prune (Ez egy válasz tatvan üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 01:17
Egyszer kipróbálnám a dupla-anált,de félek tőle.Valakinek tapasztalat?26 éves lány vagyok.
Szia Rambika14!!!
)))
Hát megint látni itt Téged? Olyan boldog vagyok!
Cicus... nem lehetne h megint kinyaljam az édes kis punuskádat, úgy mint a Hooligans koncert után?
Olyan jó volt...
És láttam a beillesztett képeidet a hájas topikban... huhh... úgy szétkúrnálak édes kicsi ringyócskám, nem lehetne?
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2008. 07. 20. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát megint látni itt Téged? Olyan boldog vagyok!

Cicus... nem lehetne h megint kinyaljam az édes kis punuskádat, úgy mint a Hooligans koncert után?

És láttam a beillesztett képeidet a hájas topikban... huhh... úgy szétkúrnálak édes kicsi ringyócskám, nem lehetne?

2008. 07. 20. vasárnap 17:49
nem indiszkrét de nem szeretnék beszélni róla...lelki okai vannak nem testi

Törölt felhasználó (293876)
2008. 07. 27. vasárnap 13:05
Mikor először próbáltam, bevallom kicsit féltem. De tetszett a pasi (meg hálás is voltam neki valamiért)nem volt gyakorlott ő se túlzottan, de nem volt erőszakos. Próbáltam arra koncentrálni, hogy ellazuljak ott, ami az izgalmi állapotom miatt (merthogy már rá voltam indulva a cerkára ((huú, ácsceruza, postairón, cerkaköteg!!!)) nehezn ment de sikerült. Később részt vettem olyan szex-jóga oktatáson ahol ilyet is gyakoroltunk. Azóta ki nem hagynám az anált.