kizárólag a pasimmal, párcsere esetén nem -ez csak a párommal lehetséges nálunk, másoknak full taboo !!!!
Nálunk hosszú évekig ment de most jó pár éve ki van zárva mondván nem tud úgy ellazulni meg szerinte nagyobb lett a farkam és fél befogadni.
Ha ebbe bele olvasol, talán megérted miért jó az anál szex!!
Ha hosszú és vastag vagy, érdemes kanál pózban kezdeni, úgy kevésbé fájdalmas a hölgynek. Ja és előtte valami közbülső méretű dildó, jól bekenve. Mi üveget használunk, jobban csúszik.
Bocs, annyi tipp, hogy javasolt gumiban csinálni, a fertőzések miatt, de kellő higiéniaival mellőzhető a gumi. Így nyugodtan bele is élvezhetsz
(Ez egy válasz Sopronanál üzenetére (2020. 09. 25. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 16:18
Hétvégén Párommal tervezzük kipróbálni az anált. Valakinek esetleg tippje vagy ajánlása mit és hogyan csináljunk?
Szia. Én szívesen adok tanácsot. Sajnos az én feleségem egyéb okok miatt nem tud kellőképpen ellazulni hozzá, pedig szerette volna kipróbálni, de nem jött össze. Úgyhogy első körben az ellazulást kell elérnetek. Szerintem igyatok meg egy két italt, hogy oldódjanak a gátlások kicsit. Úgy kell majd bánnod vele, mint egy szűz lánnyal. Nagyon figyelmesnek kell majd lenned, ezt tudasd is vele, hogy csak addig csináljátok, amég élvezi. Zuhanyozzatok le közösen, borotváljátok le frissen az intim tájékotokat, esetleg csináljátok meg egymásnak. Ezt csak azért javasolom, mert egy új dolgot próbálok majd ki, ahol fontos, hogy minden tökéletes legyen. Így ha visszagondoltok majd rá, jó élmény lesz. A zuhany után lehetőleg fél homályban, akár körbe gyertyázott szobában masszírozd meg az egész testét erotikusan. Ez nagyon fontos, hogy kellően el tudjon lazulni. Közben a háttérben menjen valami odaillő zene halkan. A masszázs végén térj át a popsijára. Masszírozd meg neki gyengéden, de jó hosszan. A puncijához ne érj még hozzá. Mikor kész vagy a popsi masszázzsal, cirógasd a popsiját gyengéden, és közben bókolj neki, hogy mennyire gyönyörű a popsija, és hogy nagyon kívánod. Lassan simítsd végig a puncikáját. Ilyenkorra már nagyon nedves lesz. Húzd szét nagy terpeszbe a lábait, úgy, hogy a hasán fekszik, és feküdj a lábai közé. Kezdd el puszilgatni a popsiját lassan. Majd finoman húzd szét a popsiját, és gyengéden nyald meg az ánuszát. Ne dugd bele a nyelved, csak nyalogasd gyengéden. Amikor úgy érzed, hogy kellő képen felizgult, ellazult, kérd meg, hogy pucsítson neked. Kend be vastagon a mutató és a középső ujjadat sikosítóval, és először csak a mutató ujjadat helyezd oda az ánuszához. Szinte cirógatva kezdd el simogatni, kenegetni. Majd fokozatosan egyre erősebben kenegesd körbe - körbe. Amikor úgy érzed, készen áll, nagyon lassan told be az ujjad, de ne tövig, csak egy kicsit. Kezdd el ujjazni, de nagyon lassan, nagyon gyengéden. Amikor már tövig benne vagy egy ideje a mutató ujjaddal, óvatosan told mellé a középső ujjadat is. Nagyon gyengéd legyél, nehogy fájjon neki. Nyugi, fokozatosan tágulni fog. Amikor a két ujjad is könnyedén jár ki - be, kérdezd meg, hogy készen áll - e. Biztos lehetsz benne, hogy készen fog állni, és nagyon várni fogja már, hogy betedd a farkad. Ilyenkorra neked már betonkeménynek kell lenned, mert sokkal nehezebb lesz a behatolás, mint a punciba. Mondjuk be leszel izgulva rendesen, nem hiszem hogy gond lesz veled. Ne felejtsd el bőséges sikosítóval bekenni a makkod, és az egész farkad. Amikor tényleg kőkemény vagy, húzd vissza a fitymád, helyezd oda a makkod a popsijához. Mondd neki hogy engedje el magát, fújja ki lassan a levegőt. Húzd szét jól a popsiját, és nagyon lassan told be a farkad, de csak egy kicsit! KB csak a makkodat. Kérdezd meg milyen neki, mit érez, haladhatsz-e tovább. Ha igent mond, nagyon finoman told be neki. Ne vadulj, csak óvatosan csináld neki. Az első alkalom nagyon fontos, ha az jól sikerül, lesz még repeta.
(Ez egy válasz Sopronanál üzenetére (2020. 09. 25. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 25. péntek 16:18
Hétvégén Párommal tervezzük kipróbálni az anált. Valakinek esetleg tippje vagy ajánlása mit és hogyan csináljunk?
Egy igazi nő! Nagyon jó volt ilyet olvasni!
Engem is felizgatott ez a mondat:
...ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is felizgatott ez a mondat:
...ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 05. 19. kedd 13:06
Egy igazi nő,kevés ilyen van,tisztelet neki.
Felizgatott ahogy olvastam,”buliba hátha popsimba is kapom”!
Kincs vagy.
Felizgatott ahogy olvastam,”buliba hátha popsimba is kapom”!
Kincs vagy.
Én is szeretek a párom popsijában elélvezni! Ami elég gyorsan szokott megtörténni mert imádom a barátnőm szűk seggét megdugni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858955)
2020. 08. 25. kedd 23:01
Sziasztok. Próbáltuk már mi is. Jó volt nekem is és feleségemnek is. Volt hogy igazította a popsijába anélkül, hogy szólt volna. Viszont ha a popsijába vagyok akkor nem igazán bírom sokáig és hamar elélvezek.
Sajnos ez így kimaradt eddig. Megfelelő alany nélkül nemigazán megy
A feleségem anno a kedvemért mondta, hogy próbáljuk meg, de valahogy nem jött össze sajnos. Pedig nagyon szép, kerek popsija van. Azóta nem erőltetem, tökéletes számomra a puncikája is.
Imádom amikor a párom popsiba lovagolja a farkam..
Nincs vele semmi gond megfelelő előkészület után, és folyamatos lassú tágítás mellett! Ha minden ok még az orgazmus sem marad el még akkor sem ha csak a popóm van kényeztetve! De az anált megtartjuk különleges alkalmakra! Nem mindennapos dolog! Engem és a páromat is izgatja, ja és sikosító kell!
Szia. Igen igazad van. A napokban újra felmerült, hogy mi lenne ha újra popsiba is próbálnánk. Nem zárkózott el, de még nem is történt meg. Ha a punciját nyalom be szoktam dugni az újjam a popsijába. Nagyot tud élvezni.
(Ez egy válasz csikipapi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 21:12
Szűk azért. Nálunk volt egy két alkalom hogy mindketten élveztünk nagyot. Egy ideje nem meri bevállalni én meg nem erőltetem ...
Nem rendszeresen de gyakran csináljuk. Páromnak orgazmusa is szokott lenni popsidugástól. Persze előtte jól megnyalogatom,ettől felpuhul. Aztán síkosító és már csusszanhat is be a farkam tövig.De szeretjük ha közben 2 ujjam a punciban van. Ilyenkor érzem az ujjaimmal a farkam is. Hatalmasakat lehet így élvezni.
Szűk azért. Nálunk volt egy két alkalom hogy mindketten élveztünk nagyot. Egy ideje nem meri bevállalni én meg nem erőltetem ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 25. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (858955)
2020. 08. 25. kedd 23:01
Sziasztok. Próbáltuk már mi is. Jó volt nekem is és feleségemnek is. Volt hogy igazította a popsijába anélkül, hogy szólt volna. Viszont ha a popsijába vagyok akkor nem igazán bírom sokáig és hamar elélvezek.
.
Helló szeretem nyalni a feleségem seggét után meg is dugom nagyon jó.