Mostanaban probalkozok a partneremmel, neha a makkom mar bennvan, de ettol iszonyu izgalmi allapotba kerulok, es masfelszeresere duzzad, na ezt meg szoknia kell...
Anális majális fakanális, kanális
Én imádom, de sajnos a párom nem tudja ellazitani a popsijat, meg nem is vonzza igazán, úgyhogy a popsijaba nem szoktam sajnos berakni.
álmodozol..ébren
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3979742)
2020. 05. 19. kedd 13:06
Egy igazi nő,kevés ilyen van,tisztelet neki.
Felizgatott ahogy olvastam,”buliba hátha popsimba is kapom”!
Kincs vagy.
Kincs vagy.
Egy igazi nő,kevés ilyen van,tisztelet neki.
Kincs vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Kincs vagy. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4287582)
2020. 05. 19. kedd 12:24
Azért csak annyi nekünk nőknek ,igen is fel kell készülni az anális dologra. Itt legelösször a tisztaságra gondolok...voltam már jó pár pasival...s ooo milyen könnyenbelemegy a popsi szexbe...ja csak azt nem gondoljátok pasik hogy mi előre gondolkodunk...kitisztítjuk magunkat ott lennt is,felkészítjük a befogadásra. Még akkor is legalább is nálam,ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam... bárki bármit mond azért nők mi előrébb gondolkodunk mint ti Pasik...
A tisztaság, az igényes higiénia még hozzá is ad az erotikához. És ahogy írtad, abszolút igaz. A nők sokkal jobban odafigyelnek, felkészülnek, akár a popsi-szexnél is, de minden téren elmondható ez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4287582)
2020. 05. 19. kedd 12:24
Azért csak annyi nekünk nőknek ,igen is fel kell készülni az anális dologra. Itt legelösször a tisztaságra gondolok...voltam már jó pár pasival...s ooo milyen könnyenbelemegy a popsi szexbe...ja csak azt nem gondoljátok pasik hogy mi előre gondolkodunk...kitisztítjuk magunkat ott lennt is,felkészítjük a befogadásra. Még akkor is legalább is nálam,ha buliba is megyek gondolok arra hátha popsimba is kapom...ezért kimosom belül is magam... bárki bármit mond azért nők mi előrébb gondolkodunk mint ti Pasik...
szerintem is igy igaz
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2020. 05. 19. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 09:53
Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés, vágy kérdése az egész!
Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés, vágy kérdése az egész!
Eddigi párkapcsolataim során talán 1 lány volt akivel nem szeretkeztem análisan.Volt olyan aki kijelentette hogy ha megpróbálkozok a popsijával akkor lelök magáról.Érdekes hogy a harmadik együttlétnél kérte hogy próbáljuk meg és elmondása (érezhető is volt) szerint élete legnagyobb orgazmusát élte át velem popsiban.Azóta külön váltunk és nem is engedett senkit a popójába...Bizalom,türelem, odafigyelés kérdése az egész!
Fiú vagyok, nem bisex de egyszee kipróbalnám milyen amikor jol megdugják a fenekem. Pécs környéki sportos szőrtelen fiúk írhatnak
nekem is tetszene
(Ez egy válasz mazobiff-dominat üzenetére (2020. 05. 13. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szeretem!
Sziasztok. Milyen sikosítót használtok??
(Ez egy válasz Kejencpar üzenetére (2018. 10. 24. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 24. szerda 21:22
Imádjuk, manapság újra rákaptunk. Találtunk egy nagyon jó síkosítót, és óriásiakat élvezünk popsiban... Csodás.
Sajnos nalunk nincs anal... Egyszer megprobaltuk, de nem jött össze sajnos. Popsi nyalás viszont rendszeresen van azt imádjuk.
Eddig még nem, mert amiket találtam, azokban volt illatanyag vagy alkohol. Az utóbbit nem igazán tudom megérteni...
Köszi a tippet! (Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a tippet! (Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Baba olajat próbáltátok már?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4302852)
2020. 05. 11. hétfő 18:00
Sziasztok!
Popsi szexhez ki milyen síkosítót használ? Durex és a legtöbb vízbázisú nem vált be, mert túl gyorsan kiszáradnak.
Popsi szexhez ki milyen síkosítót használ? Durex és a legtöbb vízbázisú nem vált be, mert túl gyorsan kiszáradnak.
Nagyon sokat gondolok rá amikor fürdök,a szappanozásnál egy ujjam be is megy!
De egy farok biztos nem menne be,de síkosítóval elképzelhető,hogy bemenne...!
De egy farok biztos nem menne be,de síkosítóval elképzelhető,hogy bemenne...!
Sziasztok!
A párom előtti szexpartnerem imádta! Volt hogy kérte hogy úgy legyen az első! Sajnos a párom már nem ilyen. Már az első együttlétünkkor közölte hogy nagyon hamar verjem ki a fejemből még csak a gondolatát is, mert ő nem fogja felnyársalni magát!