Sziasztok! Mi is szeretjük ha tele rakja egy pasi,utána hatalmasat dugunk megint
Sziasztok!
Akik tapasztaltabbak ebben a témában, milyen védekezési módot javasoltok?
Mi kb. 1 éve találkozgatunk egy sráccal és tök jól megvan a kémia. Nagyon élvezzük 3asban vele.
Most merült fel, hogy gumi nélkül kipróbáljuk vele, de a hölgytagunk nem védekezik semmilyen módon. Mi (a pár) is óvszert használtunk vagy néha megszakítással.
Szóval egy kósza punciba élvezésért érdemes fogamzásgátlót elkezdeni?
Akik tapasztaltabbak ebben a témában, milyen védekezési módot javasoltok?
Mi kb. 1 éve találkozgatunk egy sráccal és tök jól megvan a kémia. Nagyon élvezzük 3asban vele.
Most merült fel, hogy gumi nélkül kipróbáljuk vele, de a hölgytagunk nem védekezik semmilyen módon. Mi (a pár) is óvszert használtunk vagy néha megszakítással.
Szóval egy kósza punciba élvezésért érdemes fogamzásgátlót elkezdeni?
tapasztaltuk mi is ezt egyetértünk veletek
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 06:33
Mi imádjuk ha beleélvez a másik pasi ! Utána nagyon jó dugni a kicsimet!!!
Ezt mi is kipróbáltuk, és hatalmas nagyot lovagolt utána rajtam.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 06:33
Ez naulnk egyenlore kivansaglistas. De dolgozunk rajta.
(Ez egy válasz bangtobes üzenetére (2024. 03. 09. szombat 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 18:13
Egy barátommal 2 basztuk a fleleségem,pináját és egy szere élveztük bele...
Egy barátommal 2 basztuk a fleleségem,pináját és egy szere élveztük bele...
Szeretném látni ezt már ő is tudja egy kis gloryhole crempie
Spermásan a legfinomabb a punci !
Beszéld meg vele
(Ez egy válasz Hektorr üzenetére (2024. 02. 14. szerda 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 10:03
Nagyon szeretném látni, de nem tud róla, imádom ha előttem jól meglenne kefélve.
Sajnos még csak úgy láttam, hogy rá élveztek a puncira, nem bele. De izgatna.
Én azt nagyon élvezném ha egymás után sokan tele nyomnak a punciat és a száját, és egyszerre kellene le nyelni vagy 3adagot .
Nagyon szeretném látni, de nem tud róla, imádom ha előttem jól meglenne kefélve.
a férjem is imádom nyalatni ha belém élvez utána imádom amikor a spermás puncimat nyalja falja, és ő is imádja ezt a fajta játékot
(Ez egy válasz Lac1111 üzenetére (2023. 09. 13. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 13. szerda 12:47
A barátnőmmel régebben többször megpróbáltuk, hogy kinyaljam beleélvezés után. Egészen addig nagyon tetszik az ötlet, amíg bele nem élvezek, de utána már semmi kedvem hozzá.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.
Érdekes, ha harisnyás lábra élvezek, azt gond nélkül lenyalom. Fura.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.
Érdekes, ha harisnyás lábra élvezek, azt gond nélkül lenyalom. Fura.
a férjemet izgatja, és az is ha a puncimra spriccelnek rá, és folyik rajta a sperma . . .. nyilván engem is nagyon izgat, sperma az egyik fétisem
Engem mindig felizgat, és élvezem,élvezzük is mind a 3 an!
Mennyire igaz....
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 21:53
Aki nem érdemli ki, az nem kapja meg!
Az a bónusz a végén, a hab a tortán mikor
A kielégitett puncit telelövi az idegen
Föleg mikor vàrja gondolom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662330)
2023. 10. 09. hétfő 17:49
Nálunk a punciba élvezés kizárva,de mikor kèt pasi élvez egy nő arcára az is izgató...
A legjobb látvány!!!
Aki nem érdemli ki, az nem kapja meg!