Nálunk a punciba élvezés kizárva,de mikor kèt pasi élvez egy nő arcára az is izgató...
Engem minden alkalommal felizgat ha látom amikor tövig nyomja a pasi és össze szorítja a segét beleélvez a nejembe.
Én is pontosan így tapasztalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 02. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4222642)
2023. 08. 02. szerda 17:12
Sokkal többeket izgat mint azt egy átlag ember gondolná.
Tapasztalat...
Tapasztalat...
Jobb ha a "barát" élvez bele elsőre!Aztán amíg leszopogatja a maradékot te is teleélvezheted!
Fordítva nekünk sem jött be.
Fordítva nekünk sem jött be.
Ez nálunk is így van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662330)
2023. 09. 13. szerda 12:09
Èn azt szeretem mikor a párom szájába èlvezünk....imádja ő is...
Nem csodálom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 13. szerda 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4662330)
2023. 09. 13. szerda 12:09
Ha más élvez bele nem száll el a felfokozott izgalom. Ha elélvezek nekem sincs már kedvem sem a puncihoz sem a farokhoz.
(Ez egy válasz Lac1111 üzenetére (2023. 09. 13. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 13. szerda 12:47
A barátnőmmel régebben többször megpróbáltuk, hogy kinyaljam beleélvezés után. Egészen addig nagyon tetszik az ötlet, amíg bele nem élvezek, de utána már semmi kedvem hozzá.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.
Érdekes, ha harisnyás lábra élvezek, azt gond nélkül lenyalom. Fura.
Azt gondolom, hogy ezt úgy lehetne áthidalni, ha valaki más élvez bele a feleségébe, és azt nyalom ki.
Ritka de nem lehetetlen! Ha kellően felizgat egy nő nekem is megy így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2023. 08. 16. szerda 16:24
furcsa amit írsz fél6-osként nőszerzésre, az 1x biztos!
A barátnőmmel régebben többször megpróbáltuk, hogy kinyaljam beleélvezés után. Egészen addig nagyon tetszik az ötlet, amíg bele nem élvezek, de utána már semmi kedvem hozzá.
Extra potenciam van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 16. szerda 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2023. 08. 16. szerda 16:24
nagy örömmel élveznék egy kortalan, csinos, és szexis feleség puncijába!
kit nem izgat
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 15. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 19:27
Én a páromba beleélvezek, utána megállás nélkül folytatom. Elélvez, én meg mégegyszer beleélvezek. Közben több orgazmusa is van. Szívesen megmutatom párnak ezt a hatalmas orgazmust kölcsönös szimpátia alapjan, illetve egyedülálló nőnek
2 percen belül kétszer
vagy remeg a kezed,hogy ugyanazt az üzit kétszer nyomod egymásután 2 percen belül!?
Én azért a hozzászólásaidban ki olvasok néhol ellentmondásokat is!:( (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 15. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy remeg a kezed,hogy ugyanazt az üzit kétszer nyomod egymásután 2 percen belül!?
Én azért a hozzászólásaidban ki olvasok néhol ellentmondásokat is!:( (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 15. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 19:27
Én a páromba beleélvezek, utána megállás nélkül folytatom. Elélvez, én meg mégegyszer beleélvezek. Közben több orgazmusa is van. Szívesen megmutatom párnak ezt a hatalmas orgazmust kölcsönös szimpátia alapjan, illetve egyedülálló nőnek
A tegnap délutáni szexcsata végeredményeként, nálunk is meg lett töltve a feleségem puncija. Utána én is belelőttem az adagom. A sok sperma pedig szépen folyni kezdett a puncijából. Izgató látvány volt nagyon.
Isteni erzes a gecis pinajat dugni.
Le fogom irni.
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2023. 08. 15. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 14:49
Bármilyen pozitív fejlemény alakul a feleségeddel, szívesen olvasnám.
Én a páromba beleélvezek, utána megállás nélkül folytatom. Elélvez, én meg mégegyszer beleélvezek. Közben több orgazmusa is van. Szívesen megmutatom párnak ezt a hatalmas orgazmust kölcsönös szimpátia alapjan