Sziasztok ! párom ( Nő) egy 20-23 éves srác farkát kiverné elöttem a kocsiba. Pest megyében leszünk és késő éjszaka érünk majd rá . ( kb 0:30-1:30 körűl , ahogy indulunk majd haza . Ezt vedd figyelembe és csak ha nem gond ilyen késői időpontban az utazás akkor jelentkezz. Köszi
Ma ( vasárnap ) Bp.-en, hellyel rendelkező pasit keresünk ,
Valaki most 20ker kocsival
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Párt keresek ahol a nőt olajosan masszírozhatnam meg és jó hosszasan nyalhatnam ki mint a popsi mint a puncit ...a többi rajtunk múlik ....én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott 18 As fazonirozott írj privátban Győr és környéke
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút hetero alapon hármas szexre.
Szívesen kényeztetnék egy érett hölgyet Budapesten lakom.
Hetero pasiként csak lányok/nők érdekelnek! Önmagában már ez is extrémnek számít ezen az oldalon, olvasva a fórumokat, de tovább fokozom. Egy - egy estére, bulira (swinger/BDSM) "kölcsönözhető". fiatal (max.38), kicsi, vékony/filigrán alkatú csajt, vagy akár barátnőt/feleséget keresek! Támpont az elképzelésemhez, kb., mint itt a "szepszemulány91", Ő nagy kedvenc!
Szeretnék megismerkedni egy kedves hölgyel..
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziaaztok. Hölgyeket párokat keresek kölcsönös élvezetekre Borsod megyéböl.
Fiatal vékony szexmániás lánynak lennék a pót pasija! Az sem baj, ha perverz
sziasztok!! ..! szabolcs megyéböl fiatal vagy idősebb nő esetleg házaspár ismerkedni,találkozni?? nyiregy-újfehértó-téglás-debrecen környékéről,
Sajna messze vagyunk egymástól.
(Ez egy válasz Vanvan üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!