Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban tartósabb dologra.
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott domináns együttlétekre is ahol a nőt jó hosszasan nyalhatom spriccelésig popsiat, punciját....... Győr és környéke írj privátban ha érdekel benneteket
Fiatal 23 éves srác 17-es intimmel ismerkedne hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül hetero alapon. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk szívesen taliznánk
Lánnyal, párral
Lánnyal, párral
Sziasztok!
Valaki a reggeli, délelőtti órákban egy fiatal fiúval találkozna?
Kocsim is van, utazni tudok budapesten belül.
Puszi
Valaki a reggeli, délelőtti órákban egy fiatal fiúval találkozna?
Kocsim is van, utazni tudok budapesten belül.
Puszi
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Hétvégére keresnék unatkozó hölgyet (esetleg párt), hely biztosított (Pest megye déli agglomeráció).
Részleteket privátban!
Részleteket privátban!
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Fiatal lány beszállót keresünk legfőképp a lány örömére, max és a lábimádat részéből venném ki a részem.
38/29 es pár vagyunk.
38/29 es pár vagyunk.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Egy nem vékony hölgyet keresek.
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Fiatal vékony lánynak lennék pótpapija
Sziasztok!
Fiatal 22 éves egyetemista srac vagyok, szívesen csatlakoznék pártokhoz, enyhén bi vagyok de inkább a női kenyeztetés érdekel (vagy akar domina felcsatolhatoval) de nyitott vagyok bármire.
Vékony testalkatú, 180 magas vagyok, szeretek néha barátnőm bugyijat felvenni, mert a testem is kicsit nőies (teljesen szőrtelen).
Ha felkeltettem az érdeklődést írj!!
Puszi
18cm
Fiatal 22 éves egyetemista srac vagyok, szívesen csatlakoznék pártokhoz, enyhén bi vagyok de inkább a női kenyeztetés érdekel (vagy akar domina felcsatolhatoval) de nyitott vagyok bármire.
Vékony testalkatú, 180 magas vagyok, szeretek néha barátnőm bugyijat felvenni, mert a testem is kicsit nőies (teljesen szőrtelen).
Ha felkeltettem az érdeklődést írj!!
Puszi
18cm
Kéne egy kis punci xd tudsz valami jó kis oldal kép video?csere?telegram?