Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Nyugdíjas vagy ahhoz közeli partnert keresek orál szexre. Természetes intim előny
Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!
Sziasztok. Hölgyet keresek ma estére. Üdv Krisztián
Szopok nyelem a gecit baszható vagyok.Igenyes csajos pasi vok
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Érett pasit keresek szigetszentmiklóson akit kielégíthetek a számmal
Sziasztok!
Szívesen lennék kényeztetője egy fiatal, vagy fiatalos pàrnak.
Szívesen lennék kényeztetője egy fiatal, vagy fiatalos pàrnak.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban. elsősorban tartósabb dologra. Valakivel tali ma este?
Szívesen kényeztetnék egy érett hölgyet, Bp 18. kerület.
Hello 22 éves vagyok szeretek szexelni keresek lányt hölgyet akár párt is ahova csatlakoznék és tanulnák meg többet jelentkezzetek nyugodtan ha nem is sexre akkor birunk cammozni is vagy irkálni üdv!
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Üdv .
Keresem érett hölgy(ek) társaságát egy kellemes wellness hétvégére.30 éves ápolt potens fiatal sportos pasi vagyok!
Keresem érett hölgy(ek) társaságát egy kellemes wellness hétvégére.30 éves ápolt potens fiatal sportos pasi vagyok!
Sziasztok. Hatvan környékén ismerkednék kalandoznék
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Fiatal 20as évei elején járó 17es intimmel rendelkező srác ismerkednek hetero alapon hölgyekkel és párokkal egyaránt korhatár nélkül, utazni tudok .
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!