Sziasztok! Párhoz, házaspárhoz csatlakoznék tartósabb dologra, ahol fokozatosan haladhatunk nem kell sietni sehová. Miskolc és Borsod megye előnyben. .
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes-férfias srác(ok)?
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Sziasztok! Vonzanak az idősebb korú nők, ezért szívesen ismerkednék nővel, esetleg párral a hölgy örömére, akik fiatal pasit keresnének kellemes időtöltésre.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok foglalni lakást.
Sopron-Szombathely vasútvonalon tudok utazni, illetve ha szükséges, akkor Szombathelyen tudok foglalni lakást.
Fiatal 18+os lánynak nyalnek puncit popot bp
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Helló!45é. Szombathelyi pasi vagyok. Keresem azt a Nőt aki kimondottan élvezi ha felcsatolhatóval megdughat egy pasit!Vagy ilyen párt ahol kizárólag csak a Hölgy kefélne meg felcsatolhatójával.Szeretném megtapasztalni a Strap-on szex gyönyörét.Még bejáratlan szűz a hátsóm de jó lenne ha ez megváltozna egy Hölgy által aki megdugna.Helyem van hozzá
Fiatal srácot kényeztetnék 20-40 ig somogyban
Sziasztok!
Holnap estére keresek fiatal, fiatalos, bi, vagy bi irànt érdeklődő igényes pàrt. Nagyon szeretek szàjjal kényeztetni. Helyem van.
Holnap estére keresek fiatal, fiatalos, bi, vagy bi irànt érdeklődő igényes pàrt. Nagyon szeretek szàjjal kényeztetni. Helyem van.
Joreggelt Budapesti hölgyel találkoznak este folyamán
Fotissimo nekem se kuldtel
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Szívesen kényeztetnék egy érett hölgyet, Bp 18. kerület.
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Diszkrét pippantás nálam Neked. Bp 11 ker.
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80