Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Ma illetve hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Cuckoldra keresek komoly part, Gyor es kornyeke....en egy 43 eves Bull, 20 cm farokal...
sziasztok! elsősorban fiatal (18-21) vagy kezdő meleg/bi/kiváncsi hetero vagy kis méretű pasit keresek GYŐRBEN akit akár rendszeresen kényeztethetnék (akár kölcsönösen is). Kinézet, alkat nem számít, higiénia, ápoltság, diszkréció viszont igen! Jó ha van helyed vagy kocsid, de végső megoldásként tudok helyet biztosítani
A hèt további rèszère keresek egyeztetès után hölgyet vagy párt aminek hölgy tagját plusz egy vagy kèt fèrfi dughat. Hely van Baján.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is …… Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!!@@@@@@@@&@&@
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
Sportos alkatú pasiként keresem egy hölgy vagy pár társaságát. Ápolt, illatos igényes pasi vagyok, átlagtól nagyobb intim mérettel. Utazás nem gond, fogadni nem tudok.
Sziasztok!
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Sziasztok ismerkednék ,kalandoznék. Fiatal-érett hölgy? Esetleg pár?
Sziasztok! Bi pár ma vagy holnap este? Hely ok 11. kerület.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Érett pasi keres, hölgyet, párt Bp. és környékén.
Sziasztok ismerkednék ,kalandoznék. Fiatal-érett hölgy? Esetleg pár?
Sziasztok.
Ózdon most valaki egykis könnyítésre??
Írjatok bátran dumáljunk helyem van.
Ózdon most valaki egykis könnyítésre??
Írjatok bátran dumáljunk helyem van.
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés.
25-én utazom Győrből Budapestre. Szívesen kalandoznék útközben.
Milfet idősebb nőt keresek élvezetes szexhez