Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Budapest - Vác vonalán szívesen talalkozom hölgyel vagy párral ma ...
Pécs és környékén valaki????
Sziasztok.Budajenő-Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén kalandoznék.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek ma este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok.
30 éves úrként párhoz csatlakoznék.
40 körüli pár lenne az ideális jelölt, ahol a holgytag nagy cicikkel megáldott.
Privátban küldök képet, van whatsupp is..
Pest megye, Budapest...
30 éves úrként párhoz csatlakoznék.
40 körüli pár lenne az ideális jelölt, ahol a holgytag nagy cicikkel megáldott.
Privátban küldök képet, van whatsupp is..
Pest megye, Budapest...
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Sziasztok!
Fiatal lányt keresek Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatal lányt keresek Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatal lányokat keresek Baranyába. Pécs
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Szia!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Imre vagyok, 180 cm magas, 72 kg, több helyen tetovált, vagány és nyitott férfi. Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy solo hölgyekhez izgalmas, diszkrét élményekért. Imádom az orális szexet, és a natúr találkozásokat részesítem előnyben. Hiszek a kölcsönös élvezetben és abban, hogy mindenki jól érezze magát a saját határain belül.
Nyitott vagyok az új dolgokra, legyen az gyengéd, szenvedélyes vagy épp vadabb kaland. Ha szeretnél felfedezni velem valami újat, írj bátran – diszkréció adott és elvárt!
Szia!
Sziasztkk. Idősebb hölgyet keresek közös huncutkodáshoz. Halmaj vonzáskörzete. Ne légy szégyenlős és írj privátban és mindent megbeszélünk. Pároktol se zárkózom el. Puszi
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok.
Sopron és környékén keresnék egy kedves fiatal lányt olyat aki nem ijed meg ha arra kerül a sor.
Sopron és környékén keresnék egy kedves fiatal lányt olyat aki nem ijed meg ha arra kerül a sor.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz pasikaerdbp üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:31
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel. A nálam korban jóval fiatalabb, illetve érettebb korosztályt preferálom.
Sziasztok! 23 éves tapasztalt, fiatal pasiként ismerkednék nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Szívesen várom nők, párok üzenetét, akik fiatal pasit keresnek kellemes időtöltéshez.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Szívesen várom nők, párok üzenetét, akik fiatal pasit keresnek kellemes időtöltéshez.
Fiatal partnert keresek ma estére.