Sziasztok.
Sopron és környékén keresnék egy kedves fiatal lányt olyat aki nem ijed meg ha arra kerül a sor.
Sopron és környékén keresnék egy kedves fiatal lányt olyat aki nem ijed meg ha arra kerül a sor.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz pasikaerdbp üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:31
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel. A nálam korban jóval fiatalabb, illetve érettebb korosztályt preferálom.
Sziasztok! 23 éves tapasztalt, fiatal pasiként ismerkednék nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Szívesen várom nők, párok üzenetét, akik fiatal pasit keresnek kellemes időtöltéshez.
Szombathely-Sopron vasútvonalon tudok utazni, esetleg Szombathelyen tudok foglalni búvóhelyet.
Hosszabb távra keresem partnerem, esetleg lennék házibarát.
Szívesen várom nők, párok üzenetét, akik fiatal pasit keresnek kellemes időtöltéshez.
Fiatal partnert keresek ma estére.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel. A nálam korban jóval fiatalabb, illetve érettebb korosztályt preferálom.
Sziasztok!
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Csütörtök estére, éjszakára keresem partnerem nő, pár személyében, szigorúan hetero alapon. Intelligens, igényes, választékosan beszélő férfi vagyok, sportos testtel. Merjetek írni, nem harapok.
Helyileg Vác, Nógrád, Rétság, Hont, Érsekvadkert környékén.
Hi
Ma Is okés (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Is okés (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Diszkréció adott.
Üdv, András
Helló
Pesten mostanában fiatal beválalós csajszi.?
Pesten mostanában fiatal beválalós csajszi.?
Sziasztok idősebb csajszit keresnék Szolnok megyéből kor mellékes.ha gondolom jelezd privin köszönöm
Pécs??
Sziasztok! Fiatal lány jelentkezését várom üzenetben. Az sem baj ha szűz. Merj írni bátran.
Sziasztok, Szolnokon keresek lányt / párt
Jászberényi hölgyel ismerkednék!
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne velünk komolyan isnerkedni. Fotó nem árt ha van! Közelben lévők írjanak csak. Borsod megye.Sok sikert mindenkinek.
Üdv.
30 éves ápolt fiatal pasi vagyok erős vastag intimmel. Keresem azt a 40 feletti érett gondolkodású hölgyet aki részt venne velem egy
wellness hétvégén.
30 éves ápolt fiatal pasi vagyok erős vastag intimmel. Keresem azt a 40 feletti érett gondolkodású hölgyet aki részt venne velem egy
wellness hétvégén.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. Lányokat / párokat keresnék közös örömszerzéshez
Sziasztok.
Diszkréció adott.
Üdv, András
Diszkréció adott.
Üdv, András
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.