Hölgyet keresek Nyíregyházáról akit kényeztetnék Üzenet privátba. Választ előre is köszönöm!
fiatal srác kényeztetne elhanyagolt lányokat és nőket.minden korosztályból higénia fontos
msn:dll32@citromail.hu
msn:dll32@citromail.hu
Sziasztok!
Dúskeblű, csinos, ápolt hölgyeket kényeztetnék.De lehet teltebb is. Az idősebb korosztályt nagyon szeretem.
Én 26éves 183cm 94kg vagyok.
Várom 25 és 40 közötti hölyek válaszát.Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke
E-mail: cakkos84@hotmail.com
Msn: cakkos84@hotmail.com
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
Autóm van és utazni is tudok!
Dúskeblű, csinos, ápolt hölgyeket kényeztetnék.De lehet teltebb is. Az idősebb korosztályt nagyon szeretem.
Várom 25 és 40 közötti hölyek válaszát.Miskolc és környéke, Nyíregyháza és környéke
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
Kecskeméten keresek csajszit, barátságon alapuló kapcsira én 33é nfgtlen ffi mexiko76@citromail.hu
Sziasztok 35 éves pest megyei nem független pasi vagyok szivesen lennék szexpartner ,hosszabb távon szerető,idösebb hölgyek jelentkezését is várom . Utazás nem akadály! belus01@citromail.hu -ra írjatok. köszi
Sziasztok
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek hölgyet akit kényeztethetnék 65-ig vagy párhoz csatlakoznék
szahu@citromail.hu
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek hölgyet akit kényeztethetnék 65-ig vagy párhoz csatlakoznék
szahu@citromail.hu
Sziasztok! Keresek egy 25-45 év közötti párt aki szívesen venné egy hetero pasi közeledését a hölgy tag felé, vagy magányos, elhanyagolt hölgyet.182/33/86 paraméterekkel rendelkezem, az intim szférám borotvált, 17/6 méretű, széles makkal. Utazni tudok!
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon
Sziasztok! 26 évesnem független 180cm,65 kg ,17/5 borotvált farkú srác szívesen lenne elhanyagolt feleségek nagymamak alkalmi szexpartner vagy hosszabb távon szeretője! A szex terén minden dologban benne vagyok! Nagyon szertem az idősebb hölgyeket! Harmincxxxxxxxxxxx
(ne írj telefonszámot!
kimoderáltam:
öregSam)
(ne írj telefonszámot!
kimoderáltam:
öregSam)
hali kecskeméti helyes igényes srác idösebb hölgyet keres nem csak sex kapcsira.....többit talán késöbb
Sziasztok!
Érett,nagy keblű, hölgyeket szívesen kényeztetnék.
Én egy 25éves 180cm magas,75 súlyú,nagy farkú (20cm) pasi vagyok.
Helyem sajnos nincs,de utazni tudok.Ígérem nem okozok csalódást.
Várom a hölgyek válaszát
email : dyrtyho@freemail.hu
Érett,nagy keblű, hölgyeket szívesen kényeztetnék.
Én egy 25éves 180cm magas,75 súlyú,nagy farkú (20cm) pasi vagyok.
Helyem sajnos nincs,de utazni tudok.Ígérem nem okozok csalódást.
Várom a hölgyek válaszát
email : dyrtyho@freemail.hu
Sziasztok!
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
Nem fogjátok megbánni!
Helyet sajnos nem tudok!
30 éves pasi vagyok, szőrös puncis növel cserelnék egyenlöre képet, aztán meglássuk.
Várom: energy52@windowslive.com
Várom: energy52@windowslive.com
Sziasztok! Egy 30 éves vagány fiú ismerkedne sexkapcsi cél...
Érett hölgyet kényeztetnék kézz.. szá... kival...
Ha szimpi vagyok keress meg a szatri@citromail.hu email cimen
budapeströl! Addig is pussz mindenhová!!
Érett hölgyet kényeztetnék kézz.. szá... kival...
Ha szimpi vagyok keress meg a szatri@citromail.hu email cimen
budapeströl! Addig is pussz mindenhová!!
Sziasztok! Keresek egy párt aki szívesen venné egy hetero pasi közeledését a hölgy tag felé, vagy magányos hölgyet. 182/33/86 paraméterekkel rendelkezem,, az intim szférám borotvált, 17/6 méretű, széles makkal. Utazni tudok!
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
Sziasztok!
27éves nagykanizsai nem független kényeztetni imádó mindenre nyitott srác vagyok.Lányokat nőket párokat keresek közös szex céljából írjatok ha érdekellek!
27éves nagykanizsai nem független kényeztetni imádó mindenre nyitott srác vagyok.Lányokat nőket párokat keresek közös szex céljából írjatok ha érdekellek!
Sziasztok. Lányok,párok,hölgyek,Én 34 éves Bp.-i. ff vagyok és szívesen ismerkednék.2in1-be tapasztalt vagyok.
Imádom nyalni minden jobban bene vagyok,fényképezés és a videózás nem zavar.
írjatok laszlo751013@freemail.hu-ra
Imádom nyalni minden jobban bene vagyok,fényképezés és a videózás nem zavar.
írjatok laszlo751013@freemail.hu-ra
Sziasztok! 26 éves nem függeteln 180cm ,65 kg 17/5 farkú srác szívesen lenne anyukák nagymamák alkalmi szexpartnere vagy csatlakoznék érettebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! A kor nem számít nagyon kedvelem az érettebb hölgyeket a szexben számomra nincsenek tabuk! Harminc6942193 a képeimet itt megtaláljátok úgy mint szabolcsi fiú!
Sziasztok. Én egy 21 éves kék szemű, szőke hajú srác vagyok. Méreteim: 19/6. Szex ill. komojabb kapcsolat céljából keresem partnerem kortól fügetlenül. Dunaujvárosban lakom. norbi5@tvn.hu email cimen elérhető vagyok.
Sziasztok. Én egy 21 éves kék szemű, szőke hajú srác vagyok. Méreteim: 19/6. Szex ill. komojabb kapcsolat céljából keresem partnerem kortól fügetlenül.
Sziasztok!Análszexre is nyitott lányokat és hölgyeket keresek Kanizsáról.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok!E-mail:egysrac2683@citromail.hu