Kecskemét és környékén ismerkednék csajokkal-hölgyekkel, vagy bi hajlamú srácokkal-urakkal. Teljesen diszkrét vagyok, ápolt és garantáltan nem elhasznált. 24 éves ffi , többi paraméterem megtalálható az adatlapomon, vagy írj:
tibocza@gmail.com
tibocza@gmail.com
Sziasztok! 26 évesnem független 180cm ,65 kg, 17/5 farkú srác szívesen lenne anyukák nagymamák alkalmi szexpartnere vagy csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! A távolság nem probléma utazni tudok! A szexben számomra nincsenek tabuk! Nagyon kedvelem az idősebb korosztályt! harminc6942193! A képeimet itt megtaláljátok úgy mint szabolcsi fiú!
Helló
34éves Bp.-i. pasi hólnap napara unatkozó lánnyal hölggyel ismerkednék.
laszlo.mi@citromail.hu
34éves Bp.-i. pasi hólnap napara unatkozó lánnyal hölggyel ismerkednék.
laszlo.mi@citromail.hu
Sziasztok!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!Szeretem az análsexet is!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Ha érdekellek írj emailt.
Cimem:egysrac2683@citromail.hu
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!Szeretem az análsexet is!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Sziasztok! Keresek egy párt aki szívesen venné egy hetero pasi közeledését a hölgy tag felé, vagy magányos hölgyet. 182/33/86 paraméterekkel rendelkezem,, az intim szférám borotvált, 17/6 méretű, széles makkal. Utazni tudok!
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
MSN/mail: galippo@citromail.hu Fotók itt a gg-n és a társkereső oldalon.
Sziasztok!
Szia 20 éves független budapesti srác érett hölgyeket keres bármely korosztályból alkalmi kapcsolatra. Ha gondolod írj a youngboy89@windowslive.com -ra
Sziasztok!
Hajdú biharban érett hölgyet kényeztetne 25 éves pasi. kis anyagi támogatásért minden vágyad teljesitem
Sziasztok!
Ha érdekellek írj emailt
Ha érdekellek írj emailt
Jókezű, képzett srác hölgyeket maszírozna
párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, Bp, és Pest megyében. ápolt, igényes 22 éves srác vagyok. képeket találtok itt a gg-en. belső leveleket várok.
Szia, sziasztok!
30 éves, szombathelyi, ápolt, igényes srác vagyok.Tartós, laza kapcsolatra keresnén Hölgy partnerem.Diszkréció ok, utazni tudok.
Várom jelentkezésed, Emailbe tudok képet küldeni. shaine54@gmail.com
Ricsi
30 éves, szombathelyi, ápolt, igényes srác vagyok.Tartós, laza kapcsolatra keresnén Hölgy partnerem.Diszkréció ok, utazni tudok.
Várom jelentkezésed, Emailbe tudok képet küldeni. shaine54@gmail.com
Ricsi
Sziasztok
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek hölgyet akit kényeztethetnék 65-ig vagy párhoz csatlakoznék
szahu@citromail.hu
BP-i nemfüggetlen pasi vagyok keresek hölgyet akit kényeztethetnék 65-ig vagy párhoz csatlakoznék
szahu@citromail.hu
Pécs környékéről keresek szex imádó nőket! 18-TÓL AKÁR 60-IG! 20 éves 185 centi magas 80 kg srác vagyok.
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
Sziasztok!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
Lányokat ,Nőket kényeztetnék Nagykanizsán!Imádok nyalni és ujjazni és jól is csinálom!183cm/82kg barna rövid hajú barna szemű helyesnek mondott 27 éves nem független srác vagyok.Diszkréció élvárt és adott!!!
sziaztok egri 26 éves pasi párokhoz hölgyekhez beszálna várom leveleket balintka01@vipmail.hu
182/82/33 17/5 paraméterekkel rendelkező pasiként keresek hölgyet vagy egy párt, aki szívesen venné csatlakozásomat kizárólag a hölgy örömére. Tartós kapcsolatot keresek, folyamatosan építve a bizalmat az alapoktól. Azaz először akár csak néző is lennék. Szabadidőm napközben van, ezért csak akkor írjatok, ha nektek nem okoz gondot a nappali világosság
mail/msn: galippo@citromail.hu
mail/msn: galippo@citromail.hu
Ma este valaki békés megyéből??? 30éves átlagos testalkatú férfi. melfri657@freemail.hu