sziaztok egri 26 éves pasi párokhoz hölgyekhez beszálna várom leveleket balintka01@vipmail.hu
Sziasztok lányok! Ha van köztetek olyan, aki most unatkozik és szívesen megnézne, játszana velem, az vegyen fel és nem bánja meg. Bármilyen korosztály jöhet.
MSN.:refrath@windowslive.com
MSN.:refrath@windowslive.com
Sziasztok!
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre. Vagy hívj és meg beszéljük: 06205944934! Kötetlen szexprogramhoz társam keresem Hölgy vagy pár személyébe. Hellyel rendelkezz.
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre. Vagy hívj és meg beszéljük: 06205944934! Kötetlen szexprogramhoz társam keresem Hölgy vagy pár személyébe. Hellyel rendelkezz.
Sziasztok.26éves pasi vagyok 170 magas 95kg kissé maci.Elhanyagolt lányokat,hölgyeket,asszonyokat látogatnék Veszprém környékéről kortól függetlenül.Párokhoz is csatlakozom szívesen.Keressetek bizalommal
balint.varga@freemail.hu
balint.varga@freemail.hu
Sziasztok elküldtem a képeket! Remélem tetszenek! Csaó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 17. vasárnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22445)
VIP
2010. 01. 17. vasárnap 06:20
kérhetnénk egy fényképes bemutatkozást hetes@freemail.hu-ra pepesto-ék
kérhetnénk egy fényképes bemutatkozást hetes@freemail.hu-ra pepesto-ék
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 15. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (468297)
2010. 01. 15. péntek 14:57
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok harmadiknak ha nem lenne kifogásotok? A képeimet itt megtaláljátok!
hetes@freemail.hu-ra kérhetnénk egy fényképes bemutatkozást.pepesto-ék
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 16. szombat 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (339817)
2010. 01. 16. szombat 01:56
Sziasztok! Gyönyörűek vagytok! Szívesen társulnék hozzátok, esetleg egy haverommal együtt is. János
Hello
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Sziasztok! Keresünk egy normális, diszkrét, budapesti pasit a hölgy őrömére. 33-40 évesek vagyunk. A hölgy 178/84 Csak fényképes leveleket várunk!! adrimi@freemail.hu
Sziasztok! Gyönyörűek vagytok! Szívesen társulnék hozzátok, esetleg egy haverommal együtt is. János
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2010. 01. 14. csütörtök 19:37
pepesto néven vannak képeink ha tetszik irj:
Martfü környéki hólgyet kényesztetnék
Holnap(Szombaton)18-óráig lányokkal,párokkal ismerkednék 2in1,ill. 3in1-benn járatos vagyok,de a szóló hölgyeket is szívesen kényeztetném.
laszlo.mi@freemail.hu
laszlo.mi@freemail.hu
Sziasztok!Kecskeméti 173/75/34 es nemfügg pasi vok.40 év feletti hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra.Lehetsz sovány,molett,kopasz vagy szőrös punciú,imádom mindet!Nyitott vagyok minden jóra!Ide írj ha tetszene-lacus175@gmail.com
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék hozzátok harmadiknak ha nem lenne kifogásotok? A képeimet itt megtaláljátok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 14. csütörtök 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2010. 01. 14. csütörtök 19:37
Sziasztok! 26 éves nem független 180cm ,65 kg ,17/5 farkú srác vagyok! Nagyon vonzódom az idősebb korosztályhoz! Ezért keresek itt olyan idősebb hölgyet asszonyt vagy nagymamát akinek lehetnék a szeretője! Hosszabb kapcsolat is lehetséges! Vagy szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! Nagyon szeretem a szőrös érett puncikat! A szex terén minden dologban benne vagyo számomra nincsenek tabuk az extrémebb dolgokat is szeretem!Harminc6942193A képeimet megtaláljátok úgy mint szabolcsi fiú!
Sziasztok!
Baja és környékéről keresek érettebb hölgyet esetleg párt. Címem: lezer37@gmail.com
Baja és környékéről keresek érettebb hölgyet esetleg párt. Címem: lezer37@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37272)
2009. 12. 14. hétfő 12:04
Sziasztok! Szép szőrös puncit keresek, imádom a finom bundás puncit kényeztetni, a sürü, dús szőrzetet simogatni stb.! Csajok, hölgyek, párok, irjatok bátran, kortól és kinézettöl függetlenül! Mail:aelmer@freemail.hu
Hello
Bp.-i. 34 éves nem független fiú lányokkal,párokkal ismerkedne.2 in 1,3 in 1-be már járatós vagyok,de a szóló hölgyeket is nagyon kedvelem.laszlo.mi@freemail.hu
Bp.-i. 34 éves nem független fiú lányokkal,párokkal ismerkedne.2 in 1,3 in 1-be már járatós vagyok,de a szóló hölgyeket is nagyon kedvelem.laszlo.mi@freemail.hu
Monori srác keres hölgyeket a környékről, kellemes időtőltésre.
Kecskemétről keres 26 éves ápolt férfi idősebb (30-60 közötti) áplot nőt, esetleg párt a nő örömére, szexkapcsolatra. Ápoltság, diszkréció fontos. Alkat nem lényeges. Érdeklődők a zsbalo@freemail.hu címre írjanak.