Sziasztok!
18-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek Bp és környékén. 22 éves átlagos srác vagyok. Belső levélben üzenj. Mindent megtudunk beszélni:P
18-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek Bp és környékén. 22 éves átlagos srác vagyok. Belső levélben üzenj. Mindent megtudunk beszélni:P
Szia mikor és hol? hugoka@citromail.hu címen elértek
(Ez egy válasz bula2 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 04:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 04:13
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam...
pár vagyunk és beszállót keresünk hancúrozáshoz....
sziasztok
Zalaegerszegi nőket kényeztetnék kortól függetlenül. Jóképűnek mondott 22éves fősulis srác vagyok. Párokhoz is csatlakoznék. Ne habozz keress meg tel: 06/30 4099 543
Zalaegerszegi nőket kényeztetnék kortól függetlenül. Jóképűnek mondott 22éves fősulis srác vagyok. Párokhoz is csatlakoznék. Ne habozz keress meg tel: 06/30 4099 543
Sziasztok! Én fvári 40feletti nőket kényeztetnék 29vagyok ha érdekel irj joco80@freemail.hu
23 srác vagyok és 1 északás kapcsolatra keresnék holgyeket max 35 éves korig! msn : szexipasi@windowslive.com
Sziasztok!
20-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek. 25 éves, független, sportos srác vagyok.
email, msn: diabo6@freemail.hu
20-30 év közötti hölgyet keresek alkalmi partnernek. 25 éves, független, sportos srác vagyok.
email, msn: diabo6@freemail.hu
Leveleznék idősebb,érettebb hölgyekkel.
Debreceni 43-évesférfi
pisti43@gmail.com
Debreceni 43-évesférfi
pisti43@gmail.com
Szombathelyi 40- es férfi keresi partnernőjét Vas, Veszprém, Zala, Győr kérnyékéről.
Írj bátran. (miertne@c2.hu))
Írj bátran. (miertne@c2.hu))
sziasztok .pécsről van itt nő aki ma sexet akkar
sziasztok!
Dunaújvárosban keresek olyan nőket, akik kedvelik a fiatalabb korosztályt! 24 éves megbízható, diszkrét srác vagyok!
Peaceg@vipmail.hu
Dunaújvárosban keresek olyan nőket, akik kedvelik a fiatalabb korosztályt! 24 éves megbízható, diszkrét srác vagyok!
Peaceg@vipmail.hu
Hellosztok
Én egy 180cm magas,70kg súlyú,kék szemű,barna hajú,25éves budapesti fiú vagyok,aki szeretne olyan hölgyekkel megismerkedni akik szeretik a fiatalabb korosztályú pasikat.Bármit megadnék egy olyan zamatos és érett hölgyért,aki szereti ha kényeztetik.
jelige : Kényeztetés & oda adás felső fokon
email
dyrtyho@freemail.hu
Én egy 180cm magas,70kg súlyú,kék szemű,barna hajú,25éves budapesti fiú vagyok,aki szeretne olyan hölgyekkel megismerkedni akik szeretik a fiatalabb korosztályú pasikat.Bármit megadnék egy olyan zamatos és érett hölgyért,aki szereti ha kényeztetik.
jelige : Kényeztetés & oda adás felső fokon
dyrtyho@freemail.hu
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam...
Sziasztok! 28éves srác 17/4,5cm-es farkából érett forró punciba spriccelné hatalmas adag spermáját! Szőrös punci nagy előny! Hölgyek, párok irjatok! Képeim a galériában. Mail: komarom28@citromail.hu
Küldtem üzit privátra!
(Ez egy válasz bula2 üzenetére (2009. 10. 30. péntek 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 01:17
Miskolci,harmincas pasi működő szerszámmal....hármasban...? Nálunk...
Sziasztok Gábor vagyok Miskolcról.Nem vagyok független,de remélem ez nem akadály.32 éves vagyok 90kg!Hölgyeket,asszonyokat,párokat keresek holnap délelőttre,de más időpontra is megbeszélhetjük!Kukkolás,videózás,és egyéb szexszel kapcsolatos dolog is érdekel!Normális rendes srác vagyok 16,5 cm-es farokkal!Enyhe bi is érdekel!Emailt adok mert a diszkréció számomra fontos!!: boby27@freemail.hu Küldjetek egy számot és hívlak titeket,téged!Diszkréciót maximálisan adok én is!!!!Ha gondoljátok képet is küldhettek,küldök vissza én is!!Köszönöm ha üzentek!
Miskolci,harmincas pasi működő szerszámmal....hármasban...? Nálunk...
fasz van de pina sehol.minek próbálkoztok
29 éves fiatal srác kielégítené idősebb hölgyek vágyait Szombathelyen és környékén. Nagymamák is nyugodtan írhatnak...
juventum@yahoo.com
juventum@yahoo.com
Bp-i 24 éves srác Bp-i lányt keres orális örömökre(és persze másra is kapható ). Jelige szeretek nyalni
Sziasztok!
Szép szemű 22 éves siófoki srác vagyok, stabil kapcsolatom mellett idősebb hölggyel kalandoznék.
Tehát Siófok környékén lakó, fiatal fiút kereső 35-45 éves hölgyek leveleit várom a furgeurge22@citromail.hu-ra!
Szép szemű 22 éves siófoki srác vagyok, stabil kapcsolatom mellett idősebb hölggyel kalandoznék.
Tehát Siófok környékén lakó, fiatal fiút kereső 35-45 éves hölgyek leveleit várom a furgeurge22@citromail.hu-ra!