Sziasztok!
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
Várom vasi és Zalai hölgyek jelentkezését
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Sziasztok.28 éves,átlagos testalkatú férfi. 30-50 év közti hölgyekkel ismerkedne.Kecskemét és környéke.
lanyokcum@freemail.hu
lanyokcum@freemail.hu
Sziasztok!
27/178/70 sportos férfi partnert keres a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Anyagiak kizárva. Budapesten lakom.
email: plugthewire@gmail.com
email: plugthewire@gmail.com
Hello!
35 éves nem független bp-i férfi vagyok és hölgyet keresek.
Kor, alkat nem számit.
E-mail: munkatom@freemail.hu
Tomi
35 éves nem független bp-i férfi vagyok és hölgyet keresek.
Kor, alkat nem számit.
E-mail: munkatom@freemail.hu
Tomi
Tisztelt Hölgyeim!
23 éves szegedi srác keresi ötvenes-hatvanas izgalmakra, kikapcsolódásra vágyó partnerét. 178 cm magas és 75 kg vagyok. Kölcsönös szimpátia esetén szeretném ha hosszabb, laza kapcsolat kialakulhatna.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed és nyitott vagy az új dolgokra, írj ( arcképes levél előnyben )
szeged1986@yahoo.com
23 éves szegedi srác keresi ötvenes-hatvanas izgalmakra, kikapcsolódásra vágyó partnerét. 178 cm magas és 75 kg vagyok. Kölcsönös szimpátia esetén szeretném ha hosszabb, laza kapcsolat kialakulhatna.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed és nyitott vagy az új dolgokra, írj ( arcképes levél előnyben )
szeged1986@yahoo.com
Ujra Magyarorszagon leszek. Ha valakit erdekel arny_ferenczi@yahoo.com cimre irjon. Ki nem ismer 23 eves, 186 magas, jokepu, vicces, Romaniai sracc vagyok.
Szeretném elmondani hogy miért is vagyok itt
Sokan ide csak szórakozni járnak,mert valahogy nemtudom elképzelni hogy egy huszéves csinos nő vagy férfi nem találna párt magának odakinn.( én sem találok szeretem,ha duci,egy nő meg,ha idősebb is szeretek órákig nyalni
Én nem vagyok James és nem vagyok Bond nem vagyok túl nagy szám,de jó a szívem,ez a szexepilem.....
Én azért keresek itt mert már sokat csalódtam,és hát sosem lehet tudni hátha messzebb találok valakit aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.Mert akit szeretnénk az mindig nagyon távol van.
otthon ahol lakom valahogy nem találok társat magamnak.
Nem vagyok az éjszakai élet nagy barátja,nem izgulok fel hogy hú mekkora buli lesz valahol.
Szeretek persze barátokkal lenni de az más.
Kicsit romantikus lélek vagyok,még elkövetem azt a régi dolgot hogy szeretek virágot adni
Talán majd itt megtalálom akit keresek és ő is bennem látja azt akit keres.és ez nem két nap az tuti mert elöbb itt ismered meg aztán személyesen már ha eljutunk oda
Mert hazudni bármit lehet hogy milyen vagyok de a csatt akkor jön amikor meglátod hogy még a képe is hamis odafenn
Na majd még folytatom ha eszembe jut valami
Puszi csók minden Hölgynek
fejér megyei vagyok
Sokan ide csak szórakozni járnak,mert valahogy nemtudom elképzelni hogy egy huszéves csinos nő vagy férfi nem találna párt magának odakinn.( én sem találok szeretem,ha duci,egy nő meg,ha idősebb is szeretek órákig nyalni
Én nem vagyok James és nem vagyok Bond nem vagyok túl nagy szám,de jó a szívem,ez a szexepilem.....
Én azért keresek itt mert már sokat csalódtam,és hát sosem lehet tudni hátha messzebb találok valakit aki olyannak fogadd el amilyen vagyok.Mert akit szeretnénk az mindig nagyon távol van.
otthon ahol lakom valahogy nem találok társat magamnak.
Nem vagyok az éjszakai élet nagy barátja,nem izgulok fel hogy hú mekkora buli lesz valahol.
Szeretek persze barátokkal lenni de az más.
Kicsit romantikus lélek vagyok,még elkövetem azt a régi dolgot hogy szeretek virágot adni
Talán majd itt megtalálom akit keresek és ő is bennem látja azt akit keres.és ez nem két nap az tuti mert elöbb itt ismered meg aztán személyesen már ha eljutunk oda
Mert hazudni bármit lehet hogy milyen vagyok de a csatt akkor jön amikor meglátod hogy még a képe is hamis odafenn
Na majd még folytatom ha eszembe jut valami
Puszi csók minden Hölgynek
fejér megyei vagyok
30-as, kellemes méretű, borotvált zalai srác idősebb hölgyet kényeztetne.
ha közelebb lennél, nagyon szívesen!
csak hölgyet? fiatal lányt nem?
(Ez egy válasz gaboca10 üzenetére (2009. 09. 30. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 08:20
Sziasztok! Bács-Kiskun megyében két fiatal izmos srác hölgyet kényeztetne.
Sziasztok!
Győrben és környékén ismerkednék 25-50év közötti hölgyekkel és párokkal diszkrét kapcsolatra.
183cm 80kg 24éves szőke rövid hajú borotvált hetero ápolt intelligens srác vagyok.
fiatal vagyok, de tapasztalt.....
izgatottan várom a leveleket.....
sandro2@freemail.hu
Győrben és környékén ismerkednék 25-50év közötti hölgyekkel és párokkal diszkrét kapcsolatra.
183cm 80kg 24éves szőke rövid hajú borotvált hetero ápolt intelligens srác vagyok.
fiatal vagyok, de tapasztalt.....
izgatottan várom a leveleket.....
sandro2@freemail.hu
Sziasztok!19 éves Fejérmegyei srác érett hölgyeket kényeztetne! 195cm 86kg izmos testalkat
ha érdekellek jelentkezz!
ineedmature@freemail.hu
ha érdekellek jelentkezz!
ineedmature@freemail.hu
Sziasztok! Bács-Kiskun megyében két fiatal izmos srác hölgyet kényeztetne.
Sziasztok.
Én egy 178cm magas,70kg súlyú,kék szemű,barna hajú,budapesti,szemöldök piercinges pasi vagyok.33-49év év közötti nőkkel szívesen megismerkednék.Már 1éve nincs senkim,és már szeretett hiányom van.Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor az nyugodtan írjon
dyrtyho@freemail.hu
Én egy 178cm magas,70kg súlyú,kék szemű,barna hajú,budapesti,szemöldök piercinges pasi vagyok.33-49év év közötti nőkkel szívesen megismerkednék.Már 1éve nincs senkim,és már szeretett hiányom van.Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor az nyugodtan írjon
dyrtyho@freemail.hu
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
31 éves vagyok,Dunaújváros-i. Érett hölgyet keresek, aki megtanítaná a szex rejtelmeit nekem. Búvóhely van,anyagiak kizárva!!!
25 éves, sportos férfi kényeztetne érett, budapesti hölgyet... Csak bátran. Diszkréció fontos!
Érett vékony hölgyet keresek budapstről.zozoszebbjovot@gmail.com-ra várom az üzeneteket képeket.