31 éves vagyok 45 éves korig keresek csinos hölgyet szombat délelőttre,dél pest megye előny!
Sziasztok!
33éves 180/85 20/5 méretekkel 38-60 éves korig keresek hölgyet. Esetleg párokhoz,csak a HÖLGY örömére!
33éves 180/85 20/5 méretekkel 38-60 éves korig keresek hölgyet. Esetleg párokhoz,csak a HÖLGY örömére!
Fiatal 25 éves helyes srác vagyok. Idősebb nőt keresek 30on felül alkalmi kapcsolatra. 170cm 57kg vagyok. Vékonyabb, barna félhosszú hajam van, és barna szemem. Írjatok, vagy vegyetek föl msnre.
nudifiu-25@hotmail.com
nudifiu-25@hotmail.com
Egy sportos 18éves fejérmegyei fiu idősebb nőt kényeztetne! ineedmature@freemail.hu
30-50 közötti érett, csinos, igényes nőket kényeztetnék.Én ápolt, diszkrét 34 éves, sportos ffi vagyok. nick7575@freemail.hu
26 éves egri pasi idöseb hölgyet kényeztetne 06xxxxxxxxxxxxxxx
sziasztok rég volt már barátnőm, 22 éves fiú vagyok... msnre felvehettek, főleg az éjjeléi órákban vagyok aktív, hogy öcsém ne vegye észre! msn címem: awsen@nexus.hu
bran_don@freemail.hu
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 10:08
Sziasztok!
Fiatal , ha lehet szűz fiukat vezetnék be a szex rejtelmeibe, én vagy párommal közösen.
Budapesti 35 éves pár vagyunk ,vagy csak vagyok ha nagyon szégyenlős lennél Képeinket videoinkat megtaláljátok itt a gg-n. Fényképes leveleket várok ( ha lehet egész alakos,arcos és nem csak farok) az alábbi címre: cattie@vipmail.hu anyagiaktól mentesen.
Fiatal , ha lehet szűz fiukat vezetnék be a szex rejtelmeibe, én vagy párommal közösen.
Budapesti 35 éves pár vagyunk ,vagy csak vagyok ha nagyon szégyenlős lennél Képeinket videoinkat megtaláljátok itt a gg-n. Fényképes leveleket várok ( ha lehet egész alakos,arcos és nem csak farok) az alábbi címre: cattie@vipmail.hu anyagiaktól mentesen.
Sziasztok irtam belső levelet
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 25. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21503)
2009. 08. 25. kedd 09:28
Sziasztok!
Holnap (szerdán) a Lupán szeretnénk nudizni és ehhez keresünk egy vagány, méretes 28-35 közötti hetero pasast. Mi 48/50 éves átlagos pár vagyunk.
Holnap (szerdán) a Lupán szeretnénk nudizni és ehhez keresünk egy vagány, méretes 28-35 közötti hetero pasast. Mi 48/50 éves átlagos pár vagyunk.
Sziasztok!
Cegléden keresek csinos érett hölgyet,45 éves korig!!akár hosszabb távra is!!!30 éves vagyok.
Eszméletlen a videó és a képek ISTENNŐ VAGY
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 10:08
Sziasztok!
Sziasztok!Sportos 195/95 18 éves fejérmegyei fiú vagyok és érettebb hölgyeket keresek minden jóra!Hellyel rendelkezem az utazás számomra nem megoldott!emailre várom a jelentkezőket képet küldök és kérek is találka előtt! ineedmature@freemail.hu
Sziasztok!
24 éves srác vagyok nálam idősebb nőkkel keresek szexkapcsolatott.
Sziasztok!
23 éves srác keres szeged környékéről 35-60éves korig hölgyeket szexkapcsolatra!
msn: justsex@citromail.hu
23 éves srác keres szeged környékéről 35-60éves korig hölgyeket szexkapcsolatra!
msn: justsex@citromail.hu
Sziasztok!
24 éves bp-i srác keres titkos kapcsolatra 25-40 év között hölgyeket bp.röl !!!
nem kamu , küldj képet , és én is küldök !!!a többit meg levélben.......
donald119@citromail.hu
24 éves bp-i srác keres titkos kapcsolatra 25-40 év között hölgyeket bp.röl !!!
nem kamu , küldj képet , és én is küldök !!!a többit meg levélben.......
donald119@citromail.hu
Sziasztok!
Budapesti, 28-35 éves, magas, csinos, jóképű fiú(k) társaságát keresem.
mail: oralia64@freemail.hu
Budapesti, 28-35 éves, magas, csinos, jóképű fiú(k) társaságát keresem.
mail: oralia64@freemail.hu
Sziasztok!
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
Sziasztok. Egerben cseboxban reggel 10 - től party. Várunk hölgyeket , urakat , párokat. Akár alkalmi párok is lehettek. Írjatok e-mailt és mindenkinek válaszolok. Korhatár nincsen csak ápolt légy , legyetek. maximum 24 főt várunk.
Akkor holnap tali !!!! egriffi@freemail.hu
Akkor holnap tali !!!! egriffi@freemail.hu