Sziasztok.
Úgy látom itt kevés Hölgy hirdet de azért teszek 1 probát. Én egri 32 éves ápolt sportos ffi vagyok. Hölgyet keresek akivel sexuális vágyaimat kielégíthetném. Mindkettőnk örömére nem vagyok önző ! Csak olyat keresek aki érzelmekkel, érzéssel, tud felém fordulni. Érzelmek nélkl Nekem sem ok.
Korhatár szerintem nincsen csak ápolt, diszkrét légy ! Ezt én is biztosítani tudom.
További szép napot. E-mail : egriffi@freemail.hu
Úgy látom itt kevés Hölgy hirdet de azért teszek 1 probát. Én egri 32 éves ápolt sportos ffi vagyok. Hölgyet keresek akivel sexuális vágyaimat kielégíthetném. Mindkettőnk örömére nem vagyok önző ! Csak olyat keresek aki érzelmekkel, érzéssel, tud felém fordulni. Érzelmek nélkl Nekem sem ok.
Korhatár szerintem nincsen csak ápolt, diszkrét légy ! Ezt én is biztosítani tudom.
További szép napot. E-mail : egriffi@freemail.hu
Aug. 14-16. Kamionos talalkozo Debrecen...En ott leszek...Lesz ott valaki egy kis kikapcsolodasra es szorakozasra barmilyen teren??? Irjatok emailt. dream61@azet.sk
Üdv!
Érett hölgyet vagy párt keresek.
Valósítsuk meg egymás álmait!
35 éves fiú vagyok.
munkatom@freemail.hu
Budapest és környéke
Érett hölgyet vagy párt keresek.
Valósítsuk meg egymás álmait!
35 éves fiú vagyok.
munkatom@freemail.hu
Budapest és környéke
30-éves zalai igényes zalai srác érett hölgyeket keres alkalmi ám mégis tartós és erotikus kacsolatra!e-mail címet írj és ott megbeszéljük!
Sziasztok! 25 éves, 188 cm magas, 85 kg vagyok, a farkam 23/7 cm, borotvált. Olyan lányt, nőt keresek, aki elbírna vele! kor, alkat mellékes, csak szeresd a nagyot és a szexet! amido84@citromail.hu
Sziasztok!
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
27 éves srác keres titkos kapcsolatra 18-50 év között hölgyeket. Győrből és környékéről.
Párokhoz is csatlakozom csak abban még kezdő vagyok. Nagyon szeretek nyalni. Akit érdekel és szeretne rólam többet meg tudni az írjon a pgy24@freemail.hu címre.
Alkalmi szexpartnert keresek Berettyóújfalu és környékéről. Teljes diszkréció mellett hölgyek jelentkezését várom.
(elérhetőséged, E-mail címed???)
Sziasztok!
Érett hölgyet vagy párt keresek aki szereti ha nyalják és utána dugják meg.
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Békés megyei 34 éves ffi vagyok 30-as 40-es nőket kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Miskolcon vagy környékén keresek hellyel rendelkező párt egy kis gabalyodásra.
Ha korban nem nagy az eltérés az pozitív de nem zárkózom el semmi elől a szimpátia fontos és az csak találkozáskor derül ki.Ugyanakkor szívesen teljesítem szexuálisan elhanyagolt lányok asszonyok kívánságait is.
csoves75@freemail.hu
Sziasztok! Mi is megyünk hétvégén a Velencei-tóra nudizni!
msn.: vanilia2232@freemail.hu (Ez egy válasz pár75-73 üzenetére (2009. 08. 04. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
msn.: vanilia2232@freemail.hu (Ez egy válasz pár75-73 üzenetére (2009. 08. 04. kedd 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 04. kedd 10:46
szállást keresünk 08.08 .ra szombatra
velencei tó környékére vagy székesfehérvárra
gaborkontener@freemail.hu
szállást keresünk 08.08 .ra szombatra
Sziasztok!
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Képek az adatlapomon
Alkalmi szexpartnert keresek zala megyében!
Csak csajok, vagy esetleg beszállok a hölgy örömére 3diknak.
Kamusok kíméljenek!!
msn: kiveremcamba@windowslive.com
Alkalmi szexpartnert keresek zala megyében!
Csak csajok, vagy esetleg beszállok a hölgy örömére 3diknak.
Kamusok kíméljenek!!
msn: kiveremcamba@windowslive.com
Sziasztok!
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
méretem 18cm,borotvált.
renault68@freemail.hu
Budapest és környéke
Sziasztok!
Lányok? Párok? Ma estére nem kerestek fiút?
Bp-i igényes 22 éves ff vagyok nagy mérettel
msn: tomika206@windowslive.com
Lányok? Párok? Ma estére nem kerestek fiút?
Bp-i igényes 22 éves ff vagyok nagy mérettel
msn: tomika206@windowslive.com
Sziasztok. Szombat estére keresek nőt vagy párt egy kis izgalmakkal teli bujálkodásra. Én egy 190cm/80kg/25 éves Szabolcs megyei pasi vagyok. Nyíregyháza környékén lakom. Utazni tudok a táv nem gond. Képeket e-mailben szívesen küldök. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését az e-mail címem: kretschmar@citromail.hu
]18 és 40 év közötti Nyíregyházi Nimfomániás LÁNYT-NŐT keresek, aki megtanítana a szex minden fortélyára.
Odaadó lelkes srác vagyok, aki nem hagyja, hogy az illetékes hölgyemén ne legyen kielégítve!
Előszeretettel nyalnék, és ujjaznék is.....ha kell éjjel nappal.....meg persze merev farkamat belemártanám minden, nedves kéjre vágyó nyílásba!
Nyitott vagyok sok féle dologra!
A pettingtől a szerepjátéktól kezdve sok mindenen át!
MSN cím: szextanarnot_keresek@hotmail.com
CSAK NŐK VEGYENEK FEL MSN-re!
Aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés is valójában a tanárnőt alakítani, aki örül, ha a diákja szorgalmasan tanul az feltétlen keressen meg!
[/i][/b]
Odaadó lelkes srác vagyok, aki nem hagyja, hogy az illetékes hölgyemén ne legyen kielégítve!
Előszeretettel nyalnék, és ujjaznék is.....ha kell éjjel nappal.....meg persze merev farkamat belemártanám minden, nedves kéjre vágyó nyílásba!
Nyitott vagyok sok féle dologra!
A pettingtől a szerepjátéktól kezdve sok mindenen át!
MSN cím: szextanarnot_keresek@hotmail.com
CSAK NŐK VEGYENEK FEL MSN-re!
Aki szeretné kipróbálni, hogy milyen érzés is valójában a tanárnőt alakítani, aki örül, ha a diákja szorgalmasan tanul az feltétlen keressen meg!
[/i][/b]
25 éves, egyetemet végzett, vastagfarkú, független férfiként keresek elsősorban 30 feletti hölgyet monogám, tartós kapcsolatra pest megyében és környékén.
email és msn cimem: p23011@freemail.hu
email és msn cimem: p23011@freemail.hu
Sziasztok! 25 éves, 188 cm magas, 85 kg vagyok, a farkam 23/7 cm, borotvált. Olyan lányt, nőt keresek, aki elbírna vele! kor, alkat mellékes, csak szeresd a nagyot és a szexet! amido84@citromail.hu