hy!
171/82/33 izmos,borotvált,igényes szolis srác vagyok!átlagos,esetleg csinosan telt hölgyet keresek max 38-ig szexkapcsira!fotót kérek és küldök!e-mail:biagio007@gmail.com
171/82/33 izmos,borotvált,igényes szolis srác vagyok!átlagos,esetleg csinosan telt hölgyet keresek max 38-ig szexkapcsira!fotót kérek és küldök!e-mail:biagio007@gmail.com
Sziasztok! 25 éves igényes, ápolt borotvált srác vagyok, Kunhegyes-Kunmadaras-Karcag-Kisújszállás környékéről keresnék 30-60 év közötti nőket forró szexre, barátnőkhöz, párokhoz is beszállnék! írj e-mail-t: zsbalo@freemail.hu
22 éves pécsi srác keresne idősebb hölgyet diszkrét kapcsolatra! csajanal@gmail.com
Békés megyei 45 év feletti,igényes hölgyekkel ismerkednék.
30as igényes férfi vagyok.
reg3d@freemail.hu
30as igényes férfi vagyok.
reg3d@freemail.hu
hello kaposváriak!!!!!!!!
itt nincs senki vallalkozo kedvü????
keresek partnert vagy párt sexkapcsolatra
adataim 33/60/165 ha kellemes idötöltésre vagysz irj
cim:hphege@gmail.com
itt nincs senki vallalkozo kedvü????
keresek partnert vagy párt sexkapcsolatra
adataim 33/60/165 ha kellemes idötöltésre vagysz irj
cim:hphege@gmail.com
Sziasztok! Csinos, vékony lányt keresnék alkalmi sexre!
http://www.goldengate.hu/amator/amator_video/amahun_vid_flash/1671_2008091623021795942471_avi
tomi1985@indamail.hu
http://www.goldengate.hu/amator/amator_video/amahun_vid_flash/1671_2008091623021795942471_avi
tomi1985@indamail.hu
hy!
igényes,borotvált szolis bodys srác szintén igényes teltkarcsú hölgyekkel ismerkedne!fotót kérek és küldök,akt nem feltétel!blasio007@citromail.hu
igényes,borotvált szolis bodys srác szintén igényes teltkarcsú hölgyekkel ismerkedne!fotót kérek és küldök,akt nem feltétel!blasio007@citromail.hu
28 éves sportos testalkatú jó megjelenésű férfi csinos hölgypartnert, keres diszkrét kapcsolatra, izgalmas időtöltésre. Párokhoz is szívesen csatlakoznék. email:
mozo-tacco@freemail.hu
mozo-tacco@freemail.hu
25 éves ápolt borotvált srác 18-40 közötti hölgyet kényeztetne, 100% diszkréció mellett. Romantikus és gátlástalan vad szex is szóba jöhet. tthommy19@hotmail.com
30-as bp-i fiu hölgyekkel találkozna.
sajat4@freemail.hu
sajat4@freemail.hu
Gyöngyös környéki srác,19cm es farokkal csinos hölgyeket kényeztetne.Házhoz is megyek!Anyagiaktól mentesen!Írj és megbeszéljük! norbi2@dunaweb.hu
Kedves Hölgyeim!
27 éves ffi keres érett hölyet 40-ig.
email: ffi27@citromail.hu
Csók
27 éves ffi keres érett hölyet 40-ig.
email: ffi27@citromail.hu
Csók
Sziasztok!! 35-45 közötti nővel ismerkednék, vagy csak beszélgetnék. Én 25 éves pasi vagyok!! younglover@freemail.hu
Sziasztok, 22 éves srác keres bp-en idősebb hölgyet diszkrét kapcsolatra. tomikaad@freemail.hu
email: 27srac@citromail.hu
Bp-i 27 éves jó megjelenésűnek mondott(175cm,70 kg, ék szem, szőke haj), ápolt fiú keresi szextanárnőjét olyan hölgy személyében aki bevezetné a szex rejtelmeibe, még szűz vagyok. 20-35 év közötti lányok/hölgyek jelentkezését várom, csak anyagiaktól mentesek jelentkezzenek. Amennyiben gondolod jelentkezz, képet küldök ha szeretnéd s majd elválik...
30-as átlagos alkatú és mérettel rendelkező budapesti, félénk 195/100/15 fiú nála idősebb és a szex terén tapasztaltabb, érett hölggyel, párral ismerkedne közös örömszerzés céljából. bi nem kizárt, perverziók igen. big_maci@freemail.hu
22-éves csongrádmegyei srác szivesen kényeztetne érett hölgyet vagy akár ketőt is intim méret:18cm
leveleket várok malkocs86@citromail.hu címre.
leveleket várok malkocs86@citromail.hu címre.
ha szeretnéd ,hogy elvarázsoljon egy 20/6 méret akkor irj tonika79@freemail.hu
sziasztok 20éves kellemes mérettel rendelkező srác várja hölgyek jelentkezését a mail címem csajokide88@vipmail.hu ugyan ez az msn-en is írjatok ha kellek:P:P