Sziasztok! Tatabányai 23 éves sportos srác keres szexpartnert,benne vagyok minden jóban imádom partnerem kényeztetni,új dolgokat kipróbálni,várom leveleteket: ismerkedes1@hotmail.com
Puszi
Puszi
Baranyai, tolnai, somogyi, bajai hölgyekkel, párokkal ismerkednék 30-55 éves korig. Képet küldök. fehlac@vipmail.hu
23/174/77 pasi keres békés megyei érett nőt.
Sziasztok hölgyek/lányok! Én egy nagyon kedves és aranyos,sárgás zöld szemű,18éves,173 cm magas,65 kg-os ápolt,heteroszexuális,szexre éhes férfi vagyok.Semmilyen káros szenvedélyem sincs!!!Unatkozok szexre vágyom!Olyan hölgyek/lányok jelentkezését várom:aki 18-35 év körüli, ápolt,testalkata:olyan mint az enyém(+-15kg nem számít)szexre éhes ,alkalmi vagy hosszabb távra keres szexpartnert, pasit,vagy éppen csak kényeztetésre vágyik!Barátnőddel együtt is vállallak téged,szivesen kényeztetnélek ketőtöket egyszerre is!!! Minden vágyadat teljesítem amit csak szeretnél,addig maradok nálad ammeddig ráérsz!SZeretkezzünk anyagiaktól mentesen!!! Csak én tudlak meglátogatni téged,de később már te is eljöhetsz! Bátran jelentkezzetek éjjel-nappal!Írj e-mailt:(fg18@freemail.hu)címre névvel,telefonszámmal és ha tudtok akkor képpel együtt is(Én is küldök képeket magamról ha akarod!!!)és visszahívlak! Ha valami kérdésed,kérésed van fordulj hozzám bizalommal,írj bátran.Minden nap reggel 6-órától 22-Óráig el tudok menni hozzátok,bármikor,(de lehet ,hogy előbb is),de kérlek jelezzétek már idejében 20-Óra előtt szándékotokat ha együtt akarsz velem tölteni egy kellemes éjszakát,nem fogjátok megbánni ezt megigérem!A debreceni nagytemplomtól 15 percre lakok tömegközlekedéssel!Keress fel bátran,bármikor!Unatkozok,szexre Vágyom!Fontos:(ne drogozz,jó volna ha nem dohányoznál!!!)Bárkit szivesen meglátogatok debrecenen kívül is anyagiaktól mentesen,csak szólj minimum fél nappal előtte,és küldj fotót magadról!Addig is puszi:fg18
sziasztok. 20 éves vagyok debrecenböl keresem azt az érett nőt aki tanitana engem . én meg elégiteném ki öt. msn: haliboy20@hotmail.com freemail: haliboy20@freemail.hu irjatok lgéysziii fontos te is segitesz neke mén is neked
borsodi nőt keresek. 30-as pasi.
baszos77@freemail.hu
baszos77@freemail.hu
Sziasztok. 40-es férfi vagyok. Keresek egy hölgyet, lányt vasárnapra egy kis Tisza-tavi hajókázásra, privát motorcsónakommal.
sziasztok!31 éves mackós srác vagyok.40-es érett hölgyet keresek ma estére,vagy ilyen hölgytagu párt!!!megtalálsz a zozo.26@freemail.hu msn cimen.
Nincs véletlenül a hölgyek között valaki, aki a Balatonon unatkozik és kedveli a privát jacuzzit, kettesben!?
28 éves srác
polar@freemail.hu
28 éves srác
polar@freemail.hu
Sziasztok! Péntek estére egy 23 éves srác ismerkedne, fejér megyéből hölgyel akár idősebbel is, és a 1 nél többesre is nyitott vagyok...
peat85@freemail.hu címre írhattok...
peat85@freemail.hu címre írhattok...
Sziasztok
Hölgyet, vagy hpárt keres egy 30éves kedves ápolt jo megjelenésü, öszinte Győri fiu, szép nagy mérettel, imadok nyalni sokáig, cicit szopogatni.
Csak komolyak irjanak.
Alkat, kor nem számit, csak a belsö és a diszkrécio.
jo.tamas@freemail.hu
Hölgyet, vagy hpárt keres egy 30éves kedves ápolt jo megjelenésü, öszinte Győri fiu, szép nagy mérettel, imadok nyalni sokáig, cicit szopogatni.
Csak komolyak irjanak.
Alkat, kor nem számit, csak a belsö és a diszkrécio.
jo.tamas@freemail.hu
Én is hölgyet várnék max 50-évesig na csá!
Sziasztok!Egy 21-22 éves fiatal,valóban szép pár keres Bp-en vagy Siófokon 20-32 év közötti,normális méretű szerzámmal rendelkező,sportos,izmos külsejű fiút aki csatlakozna 3.-nak kizárolag a lány örömére!! Csak a fényképes leveleket várjuk,és JÓ KÜLSŐ KIZÁRÓ OK!! emait: kereszt86@freemail.hu
Sziasztok!
Diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó (otthon unatkozó)hölyet.31é. pasi vagyok.
sony.77@freemail.hu
Diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,vonzó (otthon unatkozó)hölyet.31é. pasi vagyok.
sony.77@freemail.hu
23 éves, magas, átlagos testalkatú srác keres Barany és Tolna megyei lányokat, hölgyeket. Szeretem a hosszú, tartalmas szeretkezéseket. Ápoltság és diszkréció maximális. Hely megoldható. fehlac@vipmail.hu
Sziasztok. Kedves értelmes 29 éves fiu lenne ma délután estefelé egy nyitott hölgy, pár játszótársa budapesten. Csak a hölgy örömére. Kényeztessük ketten, hogy még jobban érezze magát a bőrében. Ha gondoljátok írjatok a passion18@freemail.hu címre
Sziasztok. 27 éves, szőke, kék szemű pasi vagyok. Budapesten keresek vékony, fiatal lányt, közös kikapcsolódásra.
derbalint@freemail.hu
derbalint@freemail.hu
25éves srác ápolt és igényes (enyhe bi )párt,gruppen párt keres Bp.-röl 1kicsit fölbojgatni ,életet vinni az unalmas 7köznapokba...
Szias!
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok!!!
28 éves sportos srác vagyok Szfvárról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen csatlakoznék hozzátok!!!
28 éves sportos srác vagyok Szfvárról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25630)
2008. 07. 30. szerda 03:29
szia minden oké hol talizzunk mi egy guppen pár vagyunk öten (3 lány két srác), igyekszem nehogy megelőzzön az a sok jelentkező akik valószínűleg "buknak" erre a szimpi felkérésre
Kedves értelmes 29 éves budapesti fiú ismerkedne érett hölggyel szabadidő kellemes eltöltésére Szeretem a partnerem hosszan kényeztetni szájjal is
Ha gondolod írj nekem a passion18@freemail.hu címre
Ha gondolod írj nekem a passion18@freemail.hu címre