Sziasztok! Péter vagyok és igényes hölgyeket keresek baranyában, akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves keres meg!
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
hali, ti honnan írtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (25630)
2008. 07. 30. szerda 03:29
szia minden oké hol talizzunk mi egy guppen pár vagyunk öten (3 lány két srác), igyekszem nehogy megelőzzön az a sok jelentkező akik valószínűleg "buknak" erre a szimpi felkérésre
Szeged, és környékéről valaki? Ja nőre gondoltam
eleve az a kérdés, hogy itt melyik nem kamu, irtó jókat lehet itt nevetni a sok idióta beirogatáson, de ha komolyan végiggondolom őket, akkor inkább szánalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22445)
VIP
2008. 07. 10. csütörtök 20:38
Érett hölgyek a thom18 csak egy kép gyüjtögetö kamu.....
szia minden oké hol talizzunk mi egy guppen pár vagyunk öten (3 lány két srác), igyekszem nehogy megelőzzön az a sok jelentkező akik valószínűleg "buknak" erre a szimpi felkérésre
Nem tudom mennyire működik ez a partnerkereső de 1 próbát megér. Hölgyet várok! Bővebben érdeklődés után.
Sziasztok!Dunakeszi és környékéröl keresek 35-42-év közötti hölgyet,közös orális kényasztetésre.Ápoltság fontos,én 34,180,88,sportos fiu vagyok.Teljes diszkréció!mozko@citromail.hu
sziasztok!
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda nem marad egy csepp se igérem!(popsit is!)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
25 éves mackós budapesti srácként keresek egy érett hölgyet aki szereti az orális kényeztetést.
Szivesen meglátogatlak unalmas estéke,fáradt nap után és forró nyelvemmel addig kényeztetlek amig csak szeretnéd!
Tejszinhabos játékok,méz,csoki bármennyit is öntesz oda nem marad egy csepp se igérem!(popsit is!)
testalkat nem fontos sőt ducik előnyben!ami fontos az az ápoltásg,diszkréció!!!!
MSN: juarez.bp@hotmail.com
34 éves fiu hölgyet masszirozna.Maximális diszkrécio mellett látogatnálak meg.Probálj ki!Budapest!E-mail:kakajocarlos@freemail.hu
HB megyei vagy Szabolcsi szeximádó hölgyet/ elhanyagolt feleséget keresek mindkettőnk örömére. Nem baj ha perverz vagy. Érett / telt alkat = extra falat! Átlagos, combkefés, intelligens pasi vagyok. Profik kíméljenek!
egy debreceni, 24 éves, nagyfarkú, vékony, helyes srác, olyan partnert keres aki egyenlőre még nem akar komoly kapcsolatot. Lakásom van. itt megtalálsz: deep-fanatikz@hotmail.com
36 éves Kecskeméti fiú érett hölgyet kényeztetne.
Budapesti 29 éves átlagos fiu normális mérettel csatlakozna párhoz ma a hölgy örömére vagy hölgyet kényeztetne. Imádom az orális kényeztetést és élvezem ha a partnerem a nyelvem alatt is elér csúcsra. Normális értelmes keretek között mindenben benne vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésetek e-mail vagy MSN : passion18@freemail.hu
Érett hölgyek a thom18 csak egy kép gyüjtögetö kamu.....
(Ez egy válasz thom18 üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:13
18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Üdv!
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
27 éves,188cm/85 kg átlagos testalkatú,sportos megjelenésű,szőkésbarna hajú,zöld szemű srác vagyok.
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Hali! 22 éves, bp-i egyetemista vagyok, hosszú haj, kecskeszakáll, nemrocker a nőket úgy összességében szeretem, továbbá nagyon szeretek kényeztetni email: x-.@freemail.hu msn: alf_yeah@msn.com webcam van!
Csinos 40-es 50-es hölgyeket keresek Szegedről! Töltsük izgalmasan a nyarat! 30 éves pasi vagyok.
Sziasztok,
32 éves férfiként szívesen ismerkednék érettebb hölgyekkel, kötetlen de hosszútávú kapcsoatra.
Kapcsolatfelvétel: joaszex@gmail.com
32 éves férfiként szívesen ismerkednék érettebb hölgyekkel, kötetlen de hosszútávú kapcsoatra.
Kapcsolatfelvétel: joaszex@gmail.com