Sziasztok!
Nagyon szívesen ismerkednék érettebb HÖLGYekkel! Váltsunk levelet és képeket először és utánna megmondod szeretnél-e velem közelebbről is ismerkedni!
Fotóimat itt találjátok!
KöszönöM!
Nagyon szívesen ismerkednék érettebb HÖLGYekkel! Váltsunk levelet és képeket először és utánna megmondod szeretnél-e velem közelebbről is ismerkedni!
Fotóimat itt találjátok!
KöszönöM!
hello!21 éves budapesti fiu vagyok,érett hölgyeket szívesen kényeztetnék!!!davidsex21@citromail.hu
keresek hölgyeket egy kis kikapcsolodásra
Pestről.Legalább 4 órán át kényeztetném őket.
Kor nem számit. írjatok e-mail címemre.
Pestről.Legalább 4 órán át kényeztetném őket.
Kor nem számit. írjatok e-mail címemre.
Szia Nagydoki, érdekelne. hatwany@citromail.hu
Érett, 30-50-es nőt vagy párt keresek sexuális gabalyodáshoz, akár nézőként is. dudaslak@freemail.hu
Szia,engem érdekel.E-mail:nevada2@freemail.hu
20 éves győri srác idősebb hölgyeket kényeztetne.
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
Érett negyvenes hölgyel beszélgetnék a sexröl msnen, és szeretném ezután átültetni az életbe is ha mindkettönknek megfelel.
Sziasztok!!! 30 éves fiúként (érdekmentesen!) keresem azt az érett, 40 feletti kimondottan kövér/exzraduci bp-i Nőt, aki rendszeresen élvezné, birtokba venné a forró nedűvel teli szerszámomat a szomjas ajkaival, husis puncijával, popsijával..odaadó szeretője lennék htávon!!! Felső kor és súlyhatár nincs...de légy ápolt és nőies. Csókjaim ODA!!! Írj bátran.. szexplorer@citromail.hu
Sziasztok! 22 éves Békés megyei mackós alkatú srác. Érett hölgyekkel ismerkednék. imádok kényeztetni
SEXRE keresek soproni lányokat!!!!!!!
SZIASZTOK GÁBOR VAGYOK 28É EGY NAGY MACI IDÖSEBB HÖLGYET KERESEK SZERETNÉLEK NYALNI ÓRÁKIG szeretem a ducikat is SANYIKA2710@CITROMAIL.HU
fejér megye
fejér megye
19 éves sportos srác érett nőkkel találkozna
Sziasztok!
31 éves miskolci fiu találkozna,ismerkedne unatkozó (miskolci)hölggyel,érett hölggyel diszkrét kapcsolat célkjából. fillozs@citromail.hu
31 éves miskolci fiu találkozna,ismerkedne unatkozó (miskolci)hölggyel,érett hölggyel diszkrét kapcsolat célkjából. fillozs@citromail.hu
52 Éves férfi 40 feletti hölgyet keres,Budapesten.
Kedves, szexcentrikus hölgyel ismerkednék. Én 24 éves pesti srác vagyok. e-mail/msn: peti-24@freemail.hu
Sziasztok. Én egy 28 éves férfi vagyok és érett, arányosan telt hölgyet keresek kellemes "időtöltés" céljából.
maguska79@windowslive.com
maguska79@windowslive.com
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék Veletek! Én egy pesti srác vagyok, 25 éves, 182 cm magas, 86 kg.
Képeim: amatőr fiúk 7062. sorozat.
Isti (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen ismerkednék Veletek! Én egy pesti srác vagyok, 25 éves, 182 cm magas, 86 kg.
Képeim: amatőr fiúk 7062. sorozat.
Isti (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 18. vasárnap 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14806)
2008. 05. 18. vasárnap 16:25
Sziasztok!
Mi egy harmincas pesti házaspár vagyunk,és helyes huszonéves srácot keresünk harmadiknak,kizárólag a hölgy örömére,max 25éves korig.Képeink a mufftárban!
oralb@freemail.hu
Mi egy harmincas pesti házaspár vagyunk,és helyes huszonéves srácot keresünk harmadiknak,kizárólag a hölgy örömére,max 25éves korig.Képeink a mufftárban!
oralb@freemail.hu
Sziasztok!Aranyos igényes lányzot hölgyet kényeztetnék!jelentkezz ha szereted a kisfius pasikat nagy mérettel. monkbazsi@freemail.hu
Somogy i pár keres fiatal méretes ápolt és diszkrét fiukat (néger srác is ok)memphis.bell@freemail.hu