sziasztok Ricsi vagyok VESZPRÉM MEGYÉBŐL(Veszprém-pápa vonal) 22éves 177 magas szőke haj,kék szem, sportos testalkat. idősebb nőket kényeztetnék 20/5öm-mel. várom a leveleket akár itt a GG-n vagy e-mailban tinem2@freemail.hu
180cm 95 kg barna haj zöld szem izmos szolis testü Srác! nőket keress! kortól függetlenül ápoltság fontos! párokhoz is beszálok! imádom az sexet irjatok bátran Szabolcs és Hajdú megye ! ker.i@freemail.hu
Gy.M.S. megyei hölgyeket, párokat keresek alkalmi szexkapcsolatra... Soproni 21 - 175/80 izmos, bevállalós srác vagyok... mailek jöhetnek a possession@freemail.hu -ra
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge22@citromail.hu
Sziasztok! Esztergom környékén ismerkednék lányokkal komoly is érdekel. lisku@citromail.hu
Hölgyek figyelem!
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge@citromail.hu
Siófok környéki 23 éves srác vagyok stabil kapcsolatban, de régóta fantáziálok 40 feletti hölgyekről. Van esetleg itt olyan bevállalós asszony, aki segítene kielégíteni vágyaimat? furgeurge@citromail.hu
Sziasztok PÁROK
Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
MSN: vacijampi@citromail.hu Előre is köszönöm.

Kérlek cáfoljatok meg! Én egy hetero 26 éves srác vagyok aki imádja a 3 as minden formáját. Bármi érdekelne. (Nagyon szeretem az idősebb párokat is) Kérlek bizonyítsátok, be, hogy itt nemcsak kamu párok azok, akik srácot keresnek 3.-nak. Pest-Nógrád megyeiek előnyben!
MSN: vacijampi@citromail.hu Előre is köszönöm.
29 éves pasi vagyok, lányhoz vagy párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. jasoon@freemail.hu
Baranya megyei 27 éves ápolt, kedves, jóképűnek mondott srác vadászik érett hölgyre! Ha te érett nő vagy és fiatalabb srácra vadászol, akkor itt az idő megismerkedni!

Ápolt dél-dunántúli párhoz csatlakoznék. Magas, barna hajú, szemű srác vagyok. Utazni tudok.
totti01@vipmail.hu
totti01@vipmail.hu
22-éves csinos csaj vagyok,30-éves pasimmal keresünk fiatal(18-tol 26-ig) srácokat-lányokat sexuális életünk felfokozására.
Ha ilyen bevállalós fiatalok vagytok,akkor irjatok mielőbb mailt!
Fotós leveleket várunk.
Ápoltság feltétel!!
Ide várjuk a leveleket: adaka@citromail.hu
Ha ilyen bevállalós fiatalok vagytok,akkor irjatok mielőbb mailt!
Fotós leveleket várunk.
Ápoltság feltétel!!
Ide várjuk a leveleket: adaka@citromail.hu

Dél-dunántúli párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. totti01@vipmail.hu
Sziasztok!
22 éves barna hajú,barna szemű srác vagyok 19-es szerszámmal,szeretek meztelenkedni,szeretem a fetish cuccokat.Vékony ,sportos testalkatom van.kb 190 magas és 70Kg vagyok.
18-40 éves lányokkal,nőkkel ismerkednék ,akár hosszabb távon is.
Képeket az adatlapomon találtok.Párokhoz is csatlakoznék.
e-mail: bigdn@mailbox.hu
Üdv
22 éves barna hajú,barna szemű srác vagyok 19-es szerszámmal,szeretek meztelenkedni,szeretem a fetish cuccokat.Vékony ,sportos testalkatom van.kb 190 magas és 70Kg vagyok.
18-40 éves lányokkal,nőkkel ismerkednék ,akár hosszabb távon is.
Képeket az adatlapomon találtok.Párokhoz is csatlakoznék.
e-mail: bigdn@mailbox.hu
Üdv
25 éves budapesti srác 18/6-os mérettel érett nőket kényeztetne, akár orálisan is. Minden jóban benne vagyok. evan23@freemail.hu
zala és környékbeli csajok hölgyek keresetek....biggg@freemail.hu

elhanyagolt hölgyeket keresek diszkrét kapcsira heti rendszeresség-el,lehetsz kissé molett is , msn cim:bigber@freemail.hu
Hi all!
Olyan lányt keresek, aki komoly kapcsolatot akar!
25 éves, szende, szűz (de nem reménytelen) srác vagyok. Pest környékiek előnyben. Anyagiak kizárva!
ajwantyjubejbe@freemail.hu
Olyan lányt keresek, aki komoly kapcsolatot akar!
25 éves, szende, szűz (de nem reménytelen) srác vagyok. Pest környékiek előnyben. Anyagiak kizárva!
ajwantyjubejbe@freemail.hu
én pont az igényeidnek megfelö pasi lennék irj ha érdekel az ugy:P
Fehérvári idősebb hölgyet keresek!
fruit30@gmail.com
fruit30@gmail.com
(BARANYAI) PÉCSI izmos,sportos SRÁC,átlagon felüli mérettel..... csinos,igényes HÖLGYEK jelentkezését várja!
msn: szexx@hotmail.com itt küldhetek bármilyen képet!
msn: szexx@hotmail.com itt küldhetek bármilyen képet!