Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2006. 11. 07. kedd 08:46  #155
Törölt felhasználó (60751)
Úgy vélem, hogy a fiatalok a szabad és kihasználatlan préda és a tapasztalat okán, no meg hogy nem kell neki könyörögni a punciért ok miatt szeretik ma még az idősebb nőket. Vannak egyes esetek, amikor nagyon gusztusos csajok még az idősebb hölgyek és egy csábos mosoly vagy egy érintés sok esetben indítja el a folyamatot egy fiatal srácnál, aki erre van predesztinálva, hogy üritsen. De csak kaland alapon van ez így, komoly kapcsolatot csak érdek alapon tudok elképzelni. Ha jobban megnézzük a képeket árulkodnak arról, hogy egy 55-60 körülő nő odavan a kemény fiatal húsért, de fordítva csak a tudatalattit mozgatja meg.
2006. 11. 07. kedd 07:37  #154
Törölt felhasználó (58765)
Sziasztok egerből senki?
2006. 11. 03. péntek 16:36  #153
Törölt felhasználó (368273)
Nagyon nagy felfedezés. Inkább nem mondok semmit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 03. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20341)
2006. 11. 03. péntek 14:17
hu.de te csaj vagy
2006. 11. 03. péntek 14:17  #152
hu.de te csaj vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 23:45
Most nem azért, de nem látod, hogy egy férfinak írtál??
2006. 11. 02. csütörtök 23:45  #151
Most nem azért, de nem látod, hogy egy férfinak írtál??
2006. 11. 02. csütörtök 21:17  #150
2 házibarát esetleg???
2006. 11. 01. szerda 15:03  #149
mit jelent a korosztaly mégis hány éves.neked 34éves még belefér
2006. 11. 01. szerda 09:23  #148
Törölt felhasználó (53583)
király irás tom
2006. 10. 30. hétfő 14:02  #147
vazul68 vazul68
Bizony-bizony, neked is igazad van!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 10. 20. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 20. péntek 10:19
A fiatalabb srácok (mint én is) talán azért tartjuk izgatónak az idősebb nőket 30, de inkább 40 fölött, mert pont olyanok amilyennek a korosztályunkbeli lányokat szeretnénk látni.
Most a szexre gondolok elsősorban.
Nincs álszentség, álszemérmesség ahogy lentebb már elhangzott. Nem kell órákig tenni a szépet, balettozva körbeugrálni, hogy egy csókig eljussunk. Nem mondom hogy egyáltalán nincs is erre szükség, de csak annyira amennyivel az érdeklődést felkeltjük, és nicns szükség túlzott színjátékra, nem kell hetet havat ígérve megjelenni. Elvégre mindkét fél tudja mire ismegy ki a játék, és a ténylegesen fölösleges púdert el lehet hagyni, nem úgy a tizen- huszonéves kortársainkkal szemben, ahol még ekkor sem biztos semmi. Cserében persze bizonyítanunk kell, nem csak ígérgetni.
A vélemény nem személyes tapasztalaton alapszik, hanem egy barát személyes tapasztalatán, és a visszahallott véleményken (mindkét féltől).
Persze ha kapcsolatról van szó nem szexről, akkor a dolog már nem így néz ki. A 40 es nő is nő, és volt kislány, meg tini is. Ha érzelmi kapcsolatról beszélünk akkor a helyzet ugyanaz, mint akárki mással. Kell az összhang az egymásratalálás. Más kérdés, hogy egy korkülönbésggel járó (főleg ha a nő az idősebb fél) érzelmeken alapuló kapcsolatot manapság a társadalom mennyire fogad el.
De szeritem amíg nem együttlétről van szó csak baráti kapcsolatról, esetenkénti szexel akkor talán megállja a helyét amit fent írtam.

Persze lehet hogy hatalmas tévedésben élek, de az már az én bajom.
2006. 10. 30. hétfő 14:01  #146
vazul68 vazul68
Hahahaha! Nem tudom honnan vatted, de ez qrvajó! Tényleg így van! Hahahahahahah :-)
2006. 10. 30. hétfő 11:45  #145
pestpasi pestpasi
Hölgyeim!

Budapest és környékén keres egyjóképű 31 éves pasi, csinos, érett nőt!!
Jelentkezni lehet a pestpasi@citromail.hu e-mail címen.
2006. 10. 25. szerda 15:15  #144
én már probáltam egy barátommal + a nő a nő szerint nagyon jo volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (59613)
2006. 09. 29. péntek 15:35
ÉN 55 ÉVES, DE SOKAK SZERINT 10 ÉVVEL FIATALABBNAK LÁTSZÓ, ENERGIKUS, ÉLETVIDÁM, ÉLETIGENLŐ, SZERETKEZNI SZERETŐ NŐ VAGYOK. SZÍVESEN "BESZÉLGETNÉK" VALAKIVEL, AKINEK VANNAK TAPASZTALATAI AZ ÉRETTEBB NŐKKEL VALÓ SZERETKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN. ÉN NEM IGAZÁN TUDNÁM ELKÉPZELNI, HOGY EGY FIAM KORABELI FIÚ JÓL ÉREZNÉ MAGÁT EGY ANYJA KORABELI NŐVEL. NEM VAGYOK GÁTLÁSOS, DE AZÉRT NEHÉZ ELKÉPZELNEM, HOGY EGY FIATAL, SPORTOS FIÚ MEGKÍVÁN EGY "ÉRETT" NŐT. KÍVÁNCSI LENNÉK A VÉLEMÉNYETEKRE, TAPASZTALATAITOKRA, ÉS HA MEGGYŐZTÖK ARRÓL, HOGY LEHETSÉGES, AKKOR ÉN IS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÉK EGY OLYAN FIATALAT, AKI BÍRJA AZ IRAMOT, AKI AKÁR 1-2 ÓRÁT IS KÉPES SZERETKEZNI. TÖBBSZÖR EGYMÁSUTÁN VAGY EGYSZER,DE SOKÁIG.
2006. 10. 21. szombat 09:44  #143
irigykutya. irigykutya. VIP
Ha csak a sex terén nézzük (sarkosan mondva) azért jobb ez a korosztály mert: mindent tud és még semmit nem felejtett...
2006. 10. 21. szombat 01:24  #142
Törölt felhasználó (141355)
én is szívessen megismerekednék egy érett hölgyel itt az amil címem ha van kedvük hölgyeknek ismerkedni akkor írjanak én egy 20 éves somogy megyei srác vaogyk ha kell kép még azt is küldök írjatok
2006. 10. 20. péntek 22:03  #141
canyonk canyonk
Szia Érett! Nem törvényszerű az amit írtál.Én voltam már egynéhány 40, sőt 50-en túli nővel is, és szexi fehérneműt nem mindegyik viselt. Az oldottság sem minden esetben volt igaz, az ápoltság pedig egyéniség kérdése. De még a szexuális tapasztalatuk sem mindig fejlettebb, mint a fiatalabbaké. Hiszen gondolj bele, mikor ti tizen-huszonévesek voltatok,milyen tabu volt a szex. Nem az volt a divat, mint most, hogy folyton ez a téma mindenhol, reggel-délben-este. Szerintem azok a fiúk szeretik az idősebb nőket, akik csalódtak a mai szemét csajokban. A legtöbbjük az, akárki akármit mond.És kell nekik is valaki, aki megérti, kielégíti, és kicsit megvígasztalja őket. Nekem is erre kellenek.Nem csak szexre, hanem némi gyengédségre is. Én is ember vagyok, de a mai fiatalokkal nem igen van közös témám..
2006. 10. 20. péntek 10:19  #140
Mr.Enigma Mr.Enigma
A fiatalabb srácok (mint én is) talán azért tartjuk izgatónak az idősebb nőket 30, de inkább 40 fölött, mert pont olyanok amilyennek a korosztályunkbeli lányokat szeretnénk látni.
Most a szexre gondolok elsősorban.
Nincs álszentség, álszemérmesség ahogy lentebb már elhangzott. Nem kell órákig tenni a szépet, balettozva körbeugrálni, hogy egy csókig eljussunk. Nem mondom hogy egyáltalán nincs is erre szükség, de csak annyira amennyivel az érdeklődést felkeltjük, és nicns szükség túlzott színjátékra, nem kell hetet havat ígérve megjelenni. Elvégre mindkét fél tudja mire ismegy ki a játék, és a ténylegesen fölösleges púdert el lehet hagyni, nem úgy a tizen- huszonéves kortársainkkal szemben, ahol még ekkor sem biztos semmi. Cserében persze bizonyítanunk kell, nem csak ígérgetni.
A vélemény nem személyes tapasztalaton alapszik, hanem egy barát személyes tapasztalatán, és a visszahallott véleményken (mindkét féltől).
Persze ha kapcsolatról van szó nem szexről, akkor a dolog már nem így néz ki. A 40 es nő is nő, és volt kislány, meg tini is. Ha érzelmi kapcsolatról beszélünk akkor a helyzet ugyanaz, mint akárki mással. Kell az összhang az egymásratalálás. Más kérdés, hogy egy korkülönbésggel járó (főleg ha a nő az idősebb fél) érzelmeken alapuló kapcsolatot manapság a társadalom mennyire fogad el.
De szeritem amíg nem együttlétről van szó csak baráti kapcsolatról, esetenkénti szexel akkor talán megállja a helyét amit fent írtam.

Persze lehet hogy hatalmas tévedésben élek, de az már az én bajom.
2006. 10. 20. péntek 09:43  #139
Mr.Enigma Mr.Enigma
Fizetésemelés? Egyszer vegyél fel rövidke szoknyát ne vegyél fel alá bugyit és ha a főnökkel beszélgettek a szakmai előmeneteledről, beosztásról, netán fizetésről, akor ügyetlenül véletlenük kivillanhatna ez az. Nem fogsz olyat hallani, hogy nem. :)
Van amikor nem is olyan jó hímneműnek lenni. Vannak dolgok amiben elég egyszereűen gondolkozunk, és könnyen lehet minket az orr... mármint a farkunknál fogva vezetni. :)
2006. 10. 19. csütörtök 22:27  #138
bim-bam bim-bam
Szép-szép!De hol vannak itt a nők?!
2006. 10. 19. csütörtök 07:25  #137
Törölt felhasználó (58765)
Sziasztok. Még mindig egerből keresek hölgyet de sajna semmi eredmény.
2006. 10. 11. szerda 15:21  #136
vazul68 vazul68
Valójában tucatjával van itt, aki magáról ezt állítja, úgyhogy biztos találsz itt néhány olyat, aki meg is teszi! :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (59613)
2006. 09. 29. péntek 15:35
ÉN 55 ÉVES, DE SOKAK SZERINT 10 ÉVVEL FIATALABBNAK LÁTSZÓ, ENERGIKUS, ÉLETVIDÁM, ÉLETIGENLŐ, SZERETKEZNI SZERETŐ NŐ VAGYOK. SZÍVESEN "BESZÉLGETNÉK" VALAKIVEL, AKINEK VANNAK TAPASZTALATAI AZ ÉRETTEBB NŐKKEL VALÓ SZERETKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN. ÉN NEM IGAZÁN TUDNÁM ELKÉPZELNI, HOGY EGY FIAM KORABELI FIÚ JÓL ÉREZNÉ MAGÁT EGY ANYJA KORABELI NŐVEL. NEM VAGYOK GÁTLÁSOS, DE AZÉRT NEHÉZ ELKÉPZELNEM, HOGY EGY FIATAL, SPORTOS FIÚ MEGKÍVÁN EGY "ÉRETT" NŐT. KÍVÁNCSI LENNÉK A VÉLEMÉNYETEKRE, TAPASZTALATAITOKRA, ÉS HA MEGGYŐZTÖK ARRÓL, HOGY LEHETSÉGES, AKKOR ÉN IS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÉK EGY OLYAN FIATALAT, AKI BÍRJA AZ IRAMOT, AKI AKÁR 1-2 ÓRÁT IS KÉPES SZERETKEZNI. TÖBBSZÖR EGYMÁSUTÁN VAGY EGYSZER,DE SOKÁIG.
/ 852