Zalai srác várja ápolt hölgyek jelentkezését
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Budapesti 20 éves ápolt pasi vagyok. Keresek 35-55 éves érett nőt rendszeres szexkapcsolat céljából.Ha esetleg egy fiatal pasira van szükséged,várom a leveledet.
n6m5th@gmail.com
n6m5th@gmail.com
Sziasztok budapesten ismerkednék fiatal hölgyekkel párokkal csak a hölgy örömére szigyike01@ citromail.hu én 29 éves 20/7 borotvált intimmérettel rendelkezem
Bajai pasi ismerkedne!
Msn : vori5@citromail.hu
Msn : vori5@citromail.hu
Sziasztok! 47 éves karakteres,magas, átlagos alkatú pasi keres budapesti, korban hozzáillő ( +/- 10 év)Hölgyet, aki szereti ha nyelvemmel elégítem ki először, és szeret lassan sokáig franciázni, nyalakodni, mert én imádok!
momart.style@gmail.com
momart.style@gmail.com
hello. 36 éves vagyok. vastag mérettel rendelkezem...keresek olyan 40év feletti nőt aki szereti ha jolmeg dugják... jásznagykun -szolnok.és hevesmegyéböl......e.mail. sofitis@citromail.hu...
Sziasztok
Imádom az erotikát de hát ez gondolom nem újdonság senkinek, betegessen szeretem a hölgyetet amikor elolvadnak az érzelmek hullámain a szeretkezés közepedte.
Legyen az karcsú vagy molett. Csak ápolt és érzelmekkel teli legyen. Nem vagyok független de szeretnék olyan Tbánya vagy környéki hőlgyekkel ismerkedni akik egy hasonló férfi héhány órájára vágynak anyagiaktól és kötötségektöl mentessen csak jó dolgokra szeretgetésre , maszirozásra, huncutkodásra, esetleg sexre. Írj ha van kedved az után meglátjuk ha lehet küld képet. bármilyen megoldás érdekel ha erotikus és csajos. Én 32éves vagyok. És lehet hogy pont téged kereslek. hát legyen egy kis idő amit egymással jól töltünk el ne legyen ez csak gyors menet.
Puszi neked
Email:nakamura.taizaburo@gmail.hu
Ha csak elolvastál akkor is legyen klassz heted és napod.
UI: Lényeg , hogy az ember élvezze az életét és szeressen a bőrében
Irj. Nem baj ha 45KG-105KG és az sem ha 25Év-45Év
PUSZI

Imádom az erotikát de hát ez gondolom nem újdonság senkinek, betegessen szeretem a hölgyetet amikor elolvadnak az érzelmek hullámain a szeretkezés közepedte.

Puszi neked
Email:nakamura.taizaburo@gmail.hu
Ha csak elolvastál akkor is legyen klassz heted és napod.
UI: Lényeg , hogy az ember élvezze az életét és szeressen a bőrében
Irj. Nem baj ha 45KG-105KG és az sem ha 25Év-45Év
PUSZI

24 éves, magas, átlagos testalkatú, független srác kényeztetne szeximádó dél-dunántúli lányokat, hölgyeket, akik szeretik és bírják a hosszú szeretkezéseket. Hely van, de utazom is, ha kell.fehlac@vipmail.hu
23 éves bp-i srác vagyok. Imádom a nőket. tomikaad@freemail.hu
Sziasztok!
Én 37 éves 170/60 mindenüt borotvált,ápolt,diszkrét pasi vagyok.Keresek nálam idösebb hölgyet vagy párt.Korhatár nélkül.Somogy megyei vagyok.
mumi@freemail.hu
Én 37 éves 170/60 mindenüt borotvált,ápolt,diszkrét pasi vagyok.Keresek nálam idösebb hölgyet vagy párt.Korhatár nélkül.Somogy megyei vagyok.
mumi@freemail.hu
Sziasztok! 33 éves, 183 cm magas, 80 kg, sportos, rövid fekete hajú, kék szemű fiú,budapesti 21/8 cm es mérettel,borotvált csak hölgyet keres 40 év felett.Anyagiak kizárva! sut75@freemail.hu Ápoltság diszkréció! Vagy házaspárhoz csatlakoznék,csak a hölgy örömére!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 31. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17612)
2009. 03. 31. kedd 14:16
Sziasztok! 33 éves, 183 cm magas, 80 kg, sportos, rövid fekete hajú, kék szemű fiú,budapesti 21/8 cm es borotvált mérettel csak hölgyet keres 40 év felett.Anyagiak kizárva, Képes bemutatkozo leveleket a sut75@freemail.hu Ápoltság diszkréció!
Sziasztok! Esztergom környékén ismerkednék lányokkal komoly is érdekel. lisku@citromail.hu
szia mailt írok figyeld majd én bármikor ráérek!!
sziasztok egy kedves Bpi nőt keresek laza kapcsoltra.31.189.102.vagyok katana77@freemail.hu
sziasztok.30 180 78 barna szemű fekete hajú ápolt normális diszkrét független Szolnoki Férfi vagyok.Elsősorban hölgyet keresek tartós baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Írj bátran és a többit megbeszéljük. ickepicke@citromail.hu címre várom.
Sziasztok! Péter vagyok,intelligens,ápolt férfi. Igényes , csinos hölgyeket keresek Baranyában vagy Tolnában akiknek nem gond, hogy nem vagyok független! Légyszíves írj!
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Képet küldök,ha szeretnéd!
Üzenet módosítása
Üdv: Péter
pedrodela@citromail.hu
Képet küldök,ha szeretnéd!
Üzenet módosítása
Budapesti,érett /40+/hölggyel ismerkednék!30.as,ápolt,igényes,sportos,diszkrét fiú vagyok!
jaikudo@vipmail.hu
jaikudo@vipmail.hu
Sziasztok! 33 éves, 183 cm magas, 80 kg, sportos, rövid fekete hajú, kék szemű fiú,budapesti 21/8 cm es borotvált mérettel csak hölgyet keres 40 év felett.Anyagiak kizárva, Képes bemutatkozo leveleket a sut75@freemail.hu Ápoltság diszkréció!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék..lehetsz telt is..Fejér-Tolna-Somogy m.188-100-34éves pasi vagyok.nagyfonok75@freemail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.