Zalai srác partnerét keresi hölgy vagy pár személyében
ocsi740313@freemail.hu
ocsi740313@freemail.hu
Sia! Tetszik a hirdetésed nekünk, mi egy 28/31 éves házaspár vagyunk. Te hol laksz?
(Ez egy válasz Amido üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 15:10
Sziasztok! 24 éves, 188 cm magas, 75 kg, vékony, szőrtelen, nagyon rövid szőke hajú, kék szemű fiú, 22/7 cm es borotvált mérettel hölgyet keres 35 év felett. Kor, alkat mellékes, csak szeresd a szexet! hazasparokhoz is beszállnék, csak a hölgy örömére! Írjatok: amido84@citromail.hu
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.
Leveleket a galippo@citromail.hu címre várom
Sziasztok!
Egy ígéretemet szeretném megvalósítani, amihez a segítségeteket kérném.
Egy nagyon jó barátom életét szeretném teljesebbé tenni, átsegíteni egy nagyon fontos eseményen az életében.
A barátom 175 cm, 94 kg, diplomás, átlagos testalkatú, de az átlagtól sokkal szerényebb és sokkal szégyenlősebb. Ez az ami miatt eddig kimaradt életének 31 évéből az a bizonyos "varázslatos éjszaka".
Ezen kellene változtatnia egy olyan érett, idősebb hölgynek, akinek van tapasztalata és ami még fontosabb, van türelme egy ilyen beavatáshoz. Ha úgy érzed, hogy tudnál segíteni és Budapesten, vagy a környékén laksz, kérlek keress meg az aligha.gg@freemail.hu címen, hogy a felmerülő kérdésekre választ adhassak.
Kérem, hogy csak önzetlen hölgyek jelentkezzenek!
Köszönöm!
Egy ígéretemet szeretném megvalósítani, amihez a segítségeteket kérném.
Egy nagyon jó barátom életét szeretném teljesebbé tenni, átsegíteni egy nagyon fontos eseményen az életében.
A barátom 175 cm, 94 kg, diplomás, átlagos testalkatú, de az átlagtól sokkal szerényebb és sokkal szégyenlősebb. Ez az ami miatt eddig kimaradt életének 31 évéből az a bizonyos "varázslatos éjszaka".
Ezen kellene változtatnia egy olyan érett, idősebb hölgynek, akinek van tapasztalata és ami még fontosabb, van türelme egy ilyen beavatáshoz. Ha úgy érzed, hogy tudnál segíteni és Budapesten, vagy a környékén laksz, kérlek keress meg az aligha.gg@freemail.hu címen, hogy a felmerülő kérdésekre választ adhassak.
Kérem, hogy csak önzetlen hölgyek jelentkezzenek!
Köszönöm!
Sziasztok! Szombat hajnalra keresek hölgyet egy kis szórakozásra (35-52)között auto van , ha van olyan hölgy aki szivesen eljönne irjon ma estig üzit. diszkréció,ápoltság fontos. én 183/90/44 vagyok. combinos@gmail.com
Sziasztok hideg párkapcsolatban élő 29-éves 194-cm magas izmos férfi vagyok elég nagy adottságokal.KERESEK 35-45 ÉV közötti nőt kizárolag hatalmas szex csatákhoz ha érdekellek köldök magamrol képet is .email:simonzsolti79@freemail.hu
33 éves mindíg kanos srác, csinosan telt, nagy mellű, cumizni is szerető szexcentrikus szexpartnerét keresi Budapestről.
allofasz@citromail.hu
allofasz@citromail.hu

24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
24 éves, magas srác 30- 50 közötti hölgyekkel ismerkedne. Kor, alkat másodlagos. Hely van, utazni tudok. Teljesítem minden kívánságod. fehlac@vipmail.hu
Sziasztok! 24 éves, 188 cm magas, 75 kg, vékony, szőrtelen, nagyon rövid szőke hajú, kék szemű fiú, 22/7 cm es borotvált mérettel hölgyet keres 35 év felett. Kor, alkat mellékes, csak szeresd a szexet! hazasparokhoz is beszállnék, csak a hölgy örömére! Írjatok: amido84@citromail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu Képek megtalálhatóak az oldalon.
Sziasztok lányok, nők!
Olyan idős érett nővel találkoznék Székesfehérvárról, aki szeretne magának egy 26 éves fiut szex partnernek!
Szeretnék kényeztetni egy idősebb nőt!
Imádom a harisnyát! Szeresd Te is a szexy rucikat
Csak szex! Semmi érzelmek!!! :-*
Címem: hariss@freemail.hu
Írj bátran! Válaszom garantált!
Olyan idős érett nővel találkoznék Székesfehérvárról, aki szeretne magának egy 26 éves fiut szex partnernek!
Szeretnék kényeztetni egy idősebb nőt!
Imádom a harisnyát! Szeresd Te is a szexy rucikat

Csak szex! Semmi érzelmek!!! :-*
Címem: hariss@freemail.hu
Írj bátran! Válaszom garantált!
22 éves srác vagyok kék szemű, sötétbarna hajú, átlagos testalkatú. 18-45 év közötti nővel ismerkednék. Tartós szex kapcsolatra céljából! sanyi022@freemail.hu
Mottóm: Hívjon, jövök, és nem megyek el túl korán!
Mottóm: Hívjon, jövök, és nem megyek el túl korán!

Sziasztok!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
23 éves, jóképűnek mondott, sportos, fejér megyei de Budapesten tanuló szűz srác vagyok.
Olyan (inkább) budapesti lányokkal, hölgyekkel (akár idősebbekkel is) ismerkednék, akik szívesen bevezetnének a szexualitás rejtelmeibe (és örömeibe). Ha szeretnétek egy kitartó és hálás :-P srácot, akkor írjatok a steve711@freemail.hu címre!
Szeretője lennék egy önmagára adó, igényes, sexy, de otthon elhanyagolt vagy egyedülálló hölgynek 45 éves korig. Én 182/84/33 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim mérettel.
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os mérettel. Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu
Sziasztok!
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Pest megyei srác vagyok! Várom hölgyek jelentkezését 20-35 éves korig. Én 24 éves vagyok. mail: laci0110@freemail.hu
Hali!
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
Zalai srác idösebb párhoz beszállna zalai illetve vasi párhoz, hölgyhöz
ocsi740313@freemail.hu
24 éves borotvált budapesti srác vagyok 18/6-os intim mérettel (képek hamarosan lesznek az oldalon). Ha egy fiatal férfi érintésére és kitartására vágysz akkor keress meg. A címem: evan23@freemail.hu