Ha jól olvasom ÉRETT HÖLGYEK!!!PARTNERKERESŐ!! a fórum címe 2005.08.02. óta. Akkor mi a baj a Zoli üzenetével?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 20:01
Kedves zoli szorítkoznál a társkereső fórumokra, ha kérhetlek. mit ilyenre
én meg hozzád
(Ez egy válasz mrmad üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Helyesírás nulla, és csak várja a sült galambot. Gratula!
Kedves zoli szorítkoznál a társkereső fórumokra, ha kérhetlek. mit ilyenre
Nem vagyok félős, szeretem a mókamestereket, mögénézni még meg kell tanulnom, de könnyen tanulok.
Gondolom nem tudnál most azonnal iderohanni hozzám, ezért most tényleg csak beszélgetni tudunk. Arról nem is beszélve,hogy talán egy kicsit közelebb kell kerülni egymáshoz, mielőtt egészen közelről ismerkedünk.
Mire gondoltál, hogy az majd elválik?
SZIA! ÉN MÉG SOHA NEM "LEVELEZTEM" SE ITT, SE MÁSHOL. "VÉLETLENÜL" KEVEREDTEM IDE. 55 ÉVES VAGYOK, ÉS NEM TUDOM ELKÉPZELNI, HOGY EGY HUSZONÉVES FIÚ MEGKÍVÁNHAT EGY ENNYI IDŐS NŐT, MÉG AKKOR SEM, HA NAGYON FORRÓ, NYITOTT, ÉLETVIDÁM, SZERETKEZNI SZERETŐ NŐRŐL VAN SZÓ
fiú (20+) és Bp.
ÉN 55 ÉVES, DE SOKAK SZERINT 10 ÉVVEL FIATALABBNAK LÁTSZÓ, ENERGIKUS, ÉLETVIDÁM, ÉLETIGENLŐ, SZERETKEZNI SZERETŐ NŐ VAGYOK. SZÍVESEN "BESZÉLGETNÉK" VALAKIVEL, AKINEK VANNAK TAPASZTALATAI AZ ÉRETTEBB NŐKKEL VALÓ SZERETKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN. ÉN NEM IGAZÁN TUDNÁM ELKÉPZELNI, HOGY EGY FIAM KORABELI FIÚ JÓL ÉREZNÉ MAGÁT EGY ANYJA KORABELI NŐVEL. NEM VAGYOK GÁTLÁSOS, DE AZÉRT NEHÉZ ELKÉPZELNEM, HOGY EGY FIATAL, SPORTOS FIÚ MEGKÍVÁN EGY "ÉRETT" NŐT. KÍVÁNCSI LENNÉK A VÉLEMÉNYETEKRE, TAPASZTALATAITOKRA, ÉS HA MEGGYŐZTÖK ARRÓL, HOGY LEHETSÉGES, AKKOR ÉN IS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÉK EGY OLYAN FIATALAT, AKI BÍRJA AZ IRAMOT, AKI AKÁR 1-2 ÓRÁT IS KÉPES SZERETKEZNI. TÖBBSZÖR EGYMÁSUTÁN VAGY EGYSZER,DE SOKÁIG.
Azokat ki nem szereti .... :)
ITT VAGYOK, DE TE MÁR BIZTOS NEM VAGY ITT REGGEL ÓTA. ÉN MOST ELŐSZŐR ÍROK, SEMMI GYAKORLATOM, MOST PRÓBÁLKOZOM ELŐSZŐR. ÉRETT VAGYOK ÉS IMÁDOM A HOSSZÚ, FORRÓ, VÁLTOZATOS SZERETKEZÉSEKET.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58765)
2006. 09. 29. péntek 07:33
Hol vagytok?????? Hölgyeim???
Hol vagytok?????? Hölgyeim???
Sziasztok. Nem hiszem hogy heves megyében nincs érett hölgy aki fiatalabb ffit keres????
Mi nem tetszik? :)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 23. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szebbet :-)
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2006. 09. 23. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét :)
miskolc környékéröl keresek én is lányokat asszonyokat,titkos kapcsira!
mail cimem faszi25@hotmail.com
mail cimem faszi25@hotmail.com
Miskolc környékén kéresek alkalmi kapcsolatra érett hölgyeket.